Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Rurouni Kenshin TV sorozat tényleg nagyon jó, csak az a kár hogy úgy elszúrták a végét. Az a harmincakárhány filler epizód nem hiányzott volna.
Odáig még nem jutottam el, ezzel el is vetted a kedvem tőle, egy kicsit, de azért megnézem. Ritkán hagyok félbe egy sorozatot.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Rurouni Kenshin TV sorozat tényleg nagyon jó, csak az a kár hogy úgy elszúrták a végét. Az a harmincakárhány filler epizód nem hiányzott volna.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-12-15 22:08:34
(#118) Most láttam a Rurouni Kenshin című animét. Imádom. Humor, érdekes jellemek, kialakuló romantika, új barátságok, megbánt múlt, határozott célkitűzés...szóval minden van benne, ami érdekessé tesz egy animét.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Bár be kel valljam, hogy a főszereplő hangjával nem egészen tudtam megbarátkozni, mert nő, pedig Kenshin egy férfi. De hát a japánoknál ez nem egyedi eset, ezek szerint csaka mi európai fükünket bántja.)
Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Bár be kel valljam, hogy a főszereplő hangjával nem egészen tudtam megbarátkozni, mert nő, pedig Kenshin egy férfi. De hát a japánoknál ez nem egyedi eset, ezek szerint csaka mi európai fükünket bántja.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Én egy idő után megszoktam, hogy annyira vékonyak, már nem zavart.
Hát, az események az elején tényleg gyorsak, de lesznek olyan részek, amelyek összekapcsolódnak, akkor meg már lassú lesz.
Én azt sajnálom, hogy csak 11 részes és a végére egy csomó mindent nem tudunk meg.
Hát, az események az elején tényleg gyorsak, de lesznek olyan részek, amelyek összekapcsolódnak, akkor meg már lassú lesz.
Én azt sajnálom, hogy csak 11 részes és a végére egy csomó mindent nem tudunk meg.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Csak 11 részes? Én csak most kezdtem el, még csak a 2. résznél tartok.. de hát akkor mindjárt a végére is érek..
Én nagyon nem bírom benne, hogy olyan kis hajszálvékonykák a szereplők..
Hát ja, az op. kicsit furi, de nekem maga a zene tetszik.
Ó és nekem még az benne a furi hogy olyan gyors a tempója.
Végig ilyen hirtelen történnek majd a dolgok?
Én nagyon nem bírom benne, hogy olyan kis hajszálvékonykák a szereplők..
Hát ja, az op. kicsit furi, de nekem maga a zene tetszik.
Ó és nekem még az benne a furi hogy olyan gyors a tempója.
Végig ilyen hirtelen történnek majd a dolgok?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-10 12:35:11
(#115) Legutóbb a Zombie-Loan című animét néztem. A címből is kederül, hogy egy zombis animéről van szó, de nem az a vérben tocsogós fajta. Egész jó kis poénokat találunk benne. Belopta magát a szívembe, csak az a 11 rész rettentően kevés. Legalább ugyanennyit készíthettek volna belőle. Így maradtak is nyitott kérdések, legalábbis számomra...
A grafikája egy kicsit furcsa, sokszor egy szín dominál benne, de nem annyira zavaró. A szereplők, hááát... mint egy-egy rosszabb anorexiás, de ennek ellenére nagyon szerethetőek.
Az opening viszont maga borzalmas. A dallam még nem is lenne annyira rossz, de az éneknek álcázott ordibálástól a falra mászom. Az ending viszont meglepően jó lett. Az aláfestő zenék jók, azokra nincs panaszom, a megfelelő helyzethez, a megfelelő dallam.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a kicsit horroros, kicsit humoros, kicsit drámai animékat...
A grafikája egy kicsit furcsa, sokszor egy szín dominál benne, de nem annyira zavaró. A szereplők, hááát... mint egy-egy rosszabb anorexiás, de ennek ellenére nagyon szerethetőek.
Az opening viszont maga borzalmas. A dallam még nem is lenne annyira rossz, de az éneknek álcázott ordibálástól a falra mászom. Az ending viszont meglepően jó lett. Az aláfestő zenék jók, azokra nincs panaszom, a megfelelő helyzethez, a megfelelő dallam.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a kicsit horroros, kicsit humoros, kicsit drámai animékat...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-10-10 12:37:43
beküldve: 2007-08-29 20:19:12
(#114) Üdv.
A múlt héten a "Lodoss-tou Senki OVA-t"
(A Lodoss háború története) néztem meg, jó volt, igazi Fantasy tele, goblinokal, sárkányokal, mágusokal...stb.
Néha kicsit Gyűrűk Urás érzésem volt ( talán azért mert a főszereplők között volt egy halandó, egy mágus, egy törp és egy tünde (akik álllandóan piszkálják egymást). A tőrténet is izgalamas csak rövidd, nagyon kevés a 13 rész.
Érdemes megnézni főleg Fantasy rajongóknak ajánlom.
MÁSIK
Pár órával ezelőt néztem meg a Arashi no Yori ni:
(Egy viharos éjszakán) című movie-t.
Az elejéből:
A történet többi részét megtudjátok, ha megnézitek.
Hát én fejethajtok a japánok előtt, nagyon jó anime.
Aragyos és egyben izgalmas drámai elemekel eggyüt.
A grafika is igen szép lett és a zenék is.
Szerintem a farkasok kinézetét mozgását és a szemük fénylését a sötétben nagyon jól megcsinálták.
Meghát több szemszögből is mérhető.
Lehet mese, vagy utalás a mai világ eggyik problámájára.
Én csak annyit mondok: Mire nem képes a barátság.
Aki csak az akciódús, véres.....stb animékhez vonzódik nem ajánlom.
De aki kiakar kapcsolodni vagy izgulni a főszereplők sorsán az mindenkép nézze meg. Nem fogja megbánni.
A múlt héten a "Lodoss-tou Senki OVA-t"
(A Lodoss háború története) néztem meg, jó volt, igazi Fantasy tele, goblinokal, sárkányokal, mágusokal...stb.
Néha kicsit Gyűrűk Urás érzésem volt ( talán azért mert a főszereplők között volt egy halandó, egy mágus, egy törp és egy tünde (akik álllandóan piszkálják egymást). A tőrténet is izgalamas csak rövidd, nagyon kevés a 13 rész.
Érdemes megnézni főleg Fantasy rajongóknak ajánlom.
MÁSIK
Pár órával ezelőt néztem meg a Arashi no Yori ni:
(Egy viharos éjszakán) című movie-t.
Az elejéből:
A történet egy Mei nevű gida és Gabu a farkas barátságáról szól.
Mei eltéved az erdőben ráadásul vihar kerekedik és behúzódik egy fajtába. Kis idővel később megérkezik Gabu ugyan abba a fajtába, mivel mind ketten a megfázás egyik állandó tünetétől szenvednek (dugult orr) és sötét is van, ezért nem tudják egymásról hogy kik és mik ők.
Nagyon jól elbeszélgetnek, a vihar után mindketten elindulnak haza, de megbeszélnek másnapra egy közös programot.
Másnap egy ””””kicsit”””” meglepődnek, hogy mi is a másik, de ennek ellenére barátok lesznek, amit a nyáj és a farkas falka nem néz jó szemmel.
Mei eltéved az erdőben ráadásul vihar kerekedik és behúzódik egy fajtába. Kis idővel később megérkezik Gabu ugyan abba a fajtába, mivel mind ketten a megfázás egyik állandó tünetétől szenvednek (dugult orr) és sötét is van, ezért nem tudják egymásról hogy kik és mik ők.
Nagyon jól elbeszélgetnek, a vihar után mindketten elindulnak haza, de megbeszélnek másnapra egy közös programot.
Másnap egy ””””kicsit”””” meglepődnek, hogy mi is a másik, de ennek ellenére barátok lesznek, amit a nyáj és a farkas falka nem néz jó szemmel.
A történet többi részét megtudjátok, ha megnézitek.
Hát én fejethajtok a japánok előtt, nagyon jó anime.
Aragyos és egyben izgalmas drámai elemekel eggyüt.
A grafika is igen szép lett és a zenék is.
Szerintem a farkasok kinézetét mozgását és a szemük fénylését a sötétben nagyon jól megcsinálták.
Meghát több szemszögből is mérhető.
Lehet mese, vagy utalás a mai világ eggyik problámájára.
Én csak annyit mondok: Mire nem képes a barátság.
Aki csak az akciódús, véres.....stb animékhez vonzódik nem ajánlom.
De aki kiakar kapcsolodni vagy izgulni a főszereplők sorsán az mindenkép nézze meg. Nem fogja megbánni.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-29 20:22:07
beküldve: 2007-08-22 22:02:57
(#113) nana Lanwell...sztem fogalmazz azért pontosan...
amíg az anime követte a manga eseményeit addig igenis kurvajó anime volt...mint a Bleach...
és sztem csak a filler részek rontották az összképet, de még azok között is volt 1-2 jó rész!!!
amíg az anime követte a manga eseményeit addig igenis kurvajó anime volt...mint a Bleach...
és sztem csak a filler részek rontották az összképet, de még azok között is volt 1-2 jó rész!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Bleach is úgy járt, mint a Naruto, atomjóóó manga és erősen felejthető anime sorozat.
Hát a Narutó manga "atomjó"-ságát nem nagyon vettem észre... Mondjuk csak kósza fejezeteket olvastam belőle, az animéből meg csak néhány elkapott részt láttam, de az utóbbi sokkal jobban tetszett.
Azért egy nem tetsző animét 76. részig megnézni elég LOL.
Hát most hogy nem nagyon vagyok net közelben sajna eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim... :)
És most éppen ezt osztotta a gép...
Amúgy túlzás azt mondani hogy nem tetszik csak számomra érthetetlen hogy miért van ennyire agyonhypolva mikor isten igazából egy eléggé közepes sorozat...
Meg mellette azért nézek mást is csak ez az egy olyan sorozat van most nálam amit ezelött még nem láttam...
Ha a mangával kezdted volna, akkor más lenne a világnézeted... alaptalanul azért nem lesz neve egy sorozatnak sem. A Bleach is úgy járt, mint a Naruto, atomjóóó manga és erősen felejthető anime sorozat. Ilyen rohatd kapitalista világban élünk, mindent le kell húzni egy témáról, amíg ki nem fullad...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Azért egy nem tetsző animét 76. részig megnézni elég LOL.
Hát most hogy nem nagyon vagyok net közelben sajna eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim... :)
És most éppen ezt osztotta a gép...
Amúgy túlzás azt mondani hogy nem tetszik csak számomra érthetetlen hogy miért van ennyire agyonhypolva mikor isten igazából egy eléggé közepes sorozat...
Meg mellette azért nézek mást is csak ez az egy olyan sorozat van most nálam amit ezelött még nem láttam...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Tanulság? :) Hagyd ki a fillert és folytasd a 109. résztől. Amúgy manga jobb...
A leírtak az összes általam eddig látott részre vonatkoztak...
A manga meg ezek után valamiért annyira nem motivál...
Majd egyszer lehet nekifekszem de asszem van még pár dolog ami előbb fog sorra kerülni... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Tanulság? :) Hagyd ki a fillert és folytasd a 109. résztől. Amúgy manga jobb...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-19 17:29:00
(#106) Hát nekiáltab a Bleach-nek
Igaz hogy még csak a 76. részig jutottam de eddig nagyon nem estem hasra tőle. A karakterel elég elnagyoltak és sokszor motiválatlanok. Telis tele van logikai buktatókkal plusz az animáción helyenként nagyon meglátszik hogy rohamtempóban készült. Szóval ez számomra kb olyan anime mint amikor késő este eldőlök és random alapon valami nem túl jó dolgot bámulok a TV-ben...
Igaz hogy még csak a 76. részig jutottam de eddig nagyon nem estem hasra tőle. A karakterel elég elnagyoltak és sokszor motiválatlanok. Telis tele van logikai buktatókkal plusz az animáción helyenként nagyon meglátszik hogy rohamtempóban készült. Szóval ez számomra kb olyan anime mint amikor késő este eldőlök és random alapon valami nem túl jó dolgot bámulok a TV-ben...