Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-04-05 22:42:24
(#180) Mivel a héten jött meg a futárral az Almamag, ezért of course Eppurushiido volt műsoron... meg mellette levezetésként kivégeztem az Elfen Lied-et (újra) és a Chobits-t...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-05 22:43:26
beküldve: 2008-04-05 22:30:10
(#179) Legutóbb a Mermaid's Forest Tv című anime sorozatot láttam.
Az opening-jébe első hallásra belezúgtam!!!
Maga az anime is tetszett, kicsit horroros (nem túlzottan),
de nem baj, az ilyet is szeretem...
Az opening-jébe első hallásra belezúgtam!!!
Maga az anime is tetszett, kicsit horroros (nem túlzottan),
de nem baj, az ilyet is szeretem...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Pancser jogvédő vagyok az a baj! Legalább miattam ne legyenek drágák a lemezek, meg eddig az összes anime origi van meg... de tündér vagy és köszpusz!
Hm... nálam sem véletlenül az eredetik sorakoznak a polcon... de gondoltam megkérdezem... és azé a tündértől messze vok ám!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-01 10:33:12
(#177) Amikor beharangozták a kiadását szó volt róla, hogy lesz egy olcsóbb egy lemezes kiadás de, hogy megvalosúl vagy már megvalósúlt azt nem tudom.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Pancser jogvédő vagyok az a baj! Legalább miattam ne legyenek drágák a lemezek, meg eddig az összes anime origi van meg... de tündér vagy és köszpusz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Bakker! Akkor lehet, hogy rászánom magam, bár fáj ennyiért. A többi itt megjelent munkája is bejött főleg a Yesterday és a Yamada család... akkor nincs sok időm eldönteni.
Mondjuk tehetek egy kommunista felajánlást... csináltam már Picilánynak is...
Adsz egy postacímet, és elküldöm neked a
másold dvd-t
ha jó úgy... 今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Bakker! Akkor lehet, hogy rászánom magam, bár fáj ennyiért. A többi itt megjelent munkája is bejött főleg a Yesterday és a Yamada család... akkor nincs sok időm eldönteni.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A csuda vigyen el titeket, én nagyon vaciláltam megvegyem-e, aztán a végén mégsem adtam ki ennyi pénzt érte, de most már ne fájdítsátok a szívemet!!!
Csak ebben a milliós digipackban lehet kapni?
Én úgy tom, h igen... és ha meg akarod venni, akkor siess, mert ha jól emléxem, nemsokára joglejárat áldozata lesz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-01 09:51:30
(#172) A csuda vigyen el titeket, én nagyon vaciláltam megvegyem-e, aztán a végén mégsem adtam ki ennyi pénzt érte, de most már ne fájdítsátok a szívemet!!!
beküldve: 2008-04-01 09:42:44
(#171) Én ugyan nem sírtam végig, de után vagy két napig igen csendes és visszafogott voltam... aki ismer, az tudja, hogy ez mennyire nagy szó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért, még ki tette meg rajtad kívül?
omg.... többek között én is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-31 21:31:05
(#169) beküldve: 2008-03-31 14:10:14
(#168) Ma megnéztem a Szentjános bogarak sírja, és nagyon gyönyörű, nem vagyok érzékeny síros tipus, de ez nagyon megfogott, szomorúság, megélhetőség bármi áron, nagyon-nagyon gyönyörű, és én is végig sirtam az egészet
Szerk: Usagi-chan 2008-03-31 14:11:03
Én most fejeztem be a Claymore c. sorozatot. Abszólúte begyere volt a dolog. Már régóta kerestem egy olyan fantasy jellegű animét ami legalább megközelíti a Berserk hangulatát. És végre megtaláltam...
ÉS végre!!!!!
Még1 Claymore-fan
Üdv, Gege
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
De ami mostanában a szívem csücskébe került, és végigzokogtam (szó szerint) az a Szentjánosbogarak sírja...
Ez az anime engem is mélyen megérintet. Az nyerte el legjobban a tetszésemet, hogy a háborúk másik arcát
mutatja meg ráadásúl két gyerek "ártatlanok" szemszögéből és még a Japán szinkron elkészítése is megfogott.
Amikor megtudtam, hogy kiadják egyből megrendeltem az egyik példányt a limitált verzióból.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-03-25 18:23:49