Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-05-01 22:37:31
(#195) Én legutóbb a Laputa-t láttam ,és hát meg kell hogy hagyjam annyira semmi sem fogott meg benne, a grafika az okés volt a sztori semmi extra,jó mondjuk régen készült... De nálam még mindíg a Chihiro Szellemországban a nyerőXD !!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-01 21:20:49
(#194) A harc szelleme nekem tetszet bár láttam már jobbat is de jónak tartom.
Az a baj vele hogy ott van a "Final Fantasy" cím is és így aki úgy indul neki, hogy olyasmit látt mint az Advent Children
valószínű, hogy csalódás éri.
De a grafika valóban szép.
Tegnap a Appleseed-et néztem meg.
Ez is jó volt, történetileg nagyon tetszet, ismét az ember és a gép szembeállítása, az egyik legjobb téma animék terén a mecha/cyberpunk típusú animékben ezt szeretem a legjobban mint például a Ghost in the Shell-ben is.
Grafikailag változó a véleményem, a CGI grafika valóban látványos és gyönyörű de néhol kicsit zavart. Viszont a tűz, víz efektek és a szereplők nagyon bejöttek. Majd megszeretném nézni a 1988-as változatát is.
Az a baj vele hogy ott van a "Final Fantasy" cím is és így aki úgy indul neki, hogy olyasmit látt mint az Advent Children
valószínű, hogy csalódás éri.
De a grafika valóban szép.
Tegnap a Appleseed-et néztem meg.
Ez is jó volt, történetileg nagyon tetszet, ismét az ember és a gép szembeállítása, az egyik legjobb téma animék terén a mecha/cyberpunk típusú animékben ezt szeretem a legjobban mint például a Ghost in the Shell-ben is.
Grafikailag változó a véleményem, a CGI grafika valóban látványos és gyönyörű de néhol kicsit zavart. Viszont a tűz, víz efektek és a szereplők nagyon bejöttek. Majd megszeretném nézni a 1988-as változatát is.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-05-01 20:42:34
(#193) Ma néztem meg A könyvek hercege című filmet. Igazából azt hittem, lesz benne fantasy dolog is, de nem lett. Sebaj, így is nagyszerű (elvégre a Miyazaki keze is benne van). A zenéje lenyűgöző.
Nem legutóbb, de láttam már a Final Fantasy - A harc szellemét. Ebben nagyot kellet csalódnom. A grafikája piszok jó, de a története nem igazán tetszett.
Nem legutóbb, de láttam már a Final Fantasy - A harc szellemét. Ebben nagyot kellet csalódnom. A grafikája piszok jó, de a története nem igazán tetszett.
beküldve: 2008-04-27 21:51:56
(#192) A Naisicää filmet egy hete láttam. Jobbat vártam, de a környezetvédelmi mondanivalója tetszett.
Ma néztem meg a Laputát. Az Mondo-beli ismertető alapján erre szamítottam. Nagyon tetszett. A vonatos üldözős és a robotujraéledős jelenetek voltak a legjobbak, valamint a palota pusztulása (bár ennek nem igazán örültem. Pazu aztán természetfeletti képességekkel mászik mindenfele.
Ma néztem meg a Laputát. Az Mondo-beli ismertető alapján erre szamítottam. Nagyon tetszett. A vonatos üldözős és a robotujraéledős jelenetek voltak a legjobbak, valamint a palota pusztulása (bár ennek nem igazán örültem. Pazu aztán természetfeletti képességekkel mászik mindenfele.
beküldve: 2008-04-26 20:26:19
(#191) Legutóbb: Ayashi no Ceres
NAGYON KIRÁLY!!!
Egy igazi romantikus anime, mindennel (akció, fantasy, múlt-jelen keveredeése, jellemfejlődés, csodatétel...stb.) megfűszerezve, ami egy jó animéhez kell!
Mindenkinek csak ajánlani tudom...(Én nem bírtam otthagyni, egyvégtében megnéztem, pedig már jól bennt jártam a hajnalban, mire vége lett, és másnap mentem melózni...korán)
NAGYON KIRÁLY!!!
Egy igazi romantikus anime, mindennel (akció, fantasy, múlt-jelen keveredeése, jellemfejlődés, csodatétel...stb.) megfűszerezve, ami egy jó animéhez kell!
Mindenkinek csak ajánlani tudom...(Én nem bírtam otthagyni, egyvégtében megnéztem, pedig már jól bennt jártam a hajnalban, mire vége lett, és másnap mentem melózni...korán)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
U.I: na meglett Nekem a legjobban Yuki Kajiura- The Main Theme of Petit Cosstte dal tetszik :). Olyan céép x) (Amúgy is szeretem Yuki Kajiura-t)
Az nekem is tetsziiik :3 Meg a fake jewel, az opening más hangszerelésben. Az olyan kis aranyos ^^
Mostanában nem néztem semmit O.o
Viszont egy kérdés: van aki belekezdett a Nabari no Ou-ba? Nemrég indult, elvileg shounen, fightolásokkal, meg természetfeletti cuccosok meg mittudomén (trailer és opening nem volt túl sokatmondó), de olyan shota a főszereplő *__* Már ha ő az, de mivel őt mutogatják leginkább, meg ő van legelöl a cast-csoportképen, elég valószínű :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Már rég letöltöttem csak sajna most volt időm megnézni a Cossette no Shouzou-t.
Nah, nekem ez lesz a következő..sokat hallottam már róla, kíváncsi vok rá
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-22 12:22:15
(#188) Na végre pótoltam nagy hiányosságomat és megnéztem a GITS - SAC 2. sorozatát... tágra nyílt szemek, levegő után kapkodás, feszült figyelem... Az első évad is nagyon komoly volt de a másodikkal szerintem szinte minden téren sikerült űberelni... szóval aki esetleg volt olyan botor mint én hogy eddig nem nézte meg az pótolja... megéri... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-04-22 11:25:01
(#187) Legutóbb a Blue Gender - Harcra született filmet láttam. Ez még az Animax-ról felvett verzió. A sorozat jobb volt, de összességében a film sem volt szörnyű.
Shakugan no Shana.Nagyon tetszett.Az Appleseedeket is a napokban láttam nekem nagyon tetszett pedig nem vagyok oda a lövöldözős akciókért.De ezt eltalálták
A Shakugan no Shanat én már régebben láttam, és nekem is tetszett.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-08 18:42:12
(#185) na izéé.. legutóbb a midori no hibit vagy a gokusent sikeredett megnéznem, de már nem tudom melyik volt az utolsó perpill a zero's familiar folyamatban van
beküldve: 2008-04-08 17:05:25
(#184) A legfrisebb anime, amit láttam kettő van, a Rosario to Vampire és a Hayate no Gotoku!, mind a kettőről az Animestarsban olvastam. Mind a kettőt nagyon megszerettem, azért mert az első szörnyes a második meg nagyon poénos.
InuHoshi
beküldve: 2008-04-07 08:10:19
(#183) Shakugan no Shana.Nagyon tetszett.Az Appleseedeket is a napokban láttam nekem nagyon tetszett pedig nem vagyok oda a lövöldözős akciókért.De ezt eltalálták
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-04-05 23:25:36
(#182) Hát megvolt az appleseed ex machina... kb ugyanaz volt vele a bajom mint az első résszel... tök szép tök izgi meg minden de azért nagyon érződik rajta hogy széles piacra szánták...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Mivel a héten jött meg a futárral az Almamag, ezért of course Appurushiido volt műsoron... meg mellette levezetésként kivégeztem az Elfen Lied-et (újra) és a Chobits-t...
Az Elfen Liedet végig sem bírtam nézni. A Chobits-t megnéztem, de túl unalmasnak találtam, és kissé "nyálasnak".
Az Almamagot én is most láttam a héten, és azt kell mondjam, hogy nem rossz,
bár a végét kicsit összezavarták...azért tetszett.
Szerk: Akinom 2008-04-05 22:46:59