Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-05-19 22:42:45
(#225) Animátrix szerintem a Mátrix mint valami legütősebb darabja... Érdekesek és ötletesek a történetek valamint szép a kivitelezés... Ha a filmek csak fele ennyire összeszedettek lennének akkor lehet nem a "soha többet nem nézem meg" kategóriában indulnának nálam...
És hogy ne csak mellé beszéljek...
Tegnap megnéztem az Evangelion Rebuild 1.0 - You Are Not Alone c. filmet...
Sorozatot imádom de ez kicsit csalódás volt... bíztam benne hogy alaposabban hozzányúlnak a történethez... így kissé húzzunk le még egy bőrt a rókárol érzésem volt... de még hátra van 3 rész szóval bármi lehet... ^^
És hogy ne csak mellé beszéljek...
Tegnap megnéztem az Evangelion Rebuild 1.0 - You Are Not Alone c. filmet...
Sorozatot imádom de ez kicsit csalódás volt... bíztam benne hogy alaposabban hozzányúlnak a történethez... így kissé húzzunk le még egy bőrt a rókárol érzésem volt... de még hátra van 3 rész szóval bármi lehet... ^^
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2008-05-19 22:45:13
beküldve: 2008-05-19 15:05:50
(#224) Múltkor néztem meg az Animátrixot. Kívéncsi voltam rá, 2 okból. 1.:anime, 2.: mátrixos. Összességében elviselhető. A görderszkás jelenet a 4. kisfilmben kissé fura, de így jó. Az utolsó és az utolsó előtti kisfilm felét nem láttam, mert..........megakadt. Megnéztem 1-2 extrát is. Tehát nem rossz, de azért nem költenék rá pénzt.
Ugyanis haveromtól kaptam kölcsön.
Ugyanis haveromtól kaptam kölcsön.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-19 15:06:26
[QUOTE]Legutóbb (ma délelőtt) a Porco Rosso - A mesterpilótát láttam. Megmondom őszintén, csalódtam benne. Ráadásul kellemesen.
Én is elcsodálkoztam rajta, tényleg leköti az embert és "felnőttesebb"nek is hatott. Én eléggé érdekesnek találtam az erős náci és hitler elemeket a filmben...
ŐŐŐ hát igen... A Porco Rosso Miyazaki legszemélyesebb filmje abból a szempontból hogy elég sok párhuzam vonható az alkotó és a főszereplő gondolkodása között...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
[QUOTE]Legutóbb (ma délelőtt) a Porco Rosso - A mesterpilótát láttam. Megmondom őszintén, csalódtam benne. Ráadásul kellemesen.
Én is elcsodálkoztam rajta, tényleg leköti az embert és "felnőttesebb"nek is hatott. Én eléggé érdekesnek találtam az erős náci és hitler elemeket a filmben...
INGYEN ÖLELÉS! :)
Tegnap ugye nem volt a Kiki - A boszorkányfutár? Ha volt, akkor nem kellett volna kihagynom, mert azt hittem, nem lesz.
Mi is ki voltunk akadva a párommal. Nála vagyunka szobába és egyszercsak a fejünkhözkapunk. Mára volt beírva a Porco Rosso, de ahhoz képest múlt héten adták azt le. Gondoltuk oké akkor valami más Miyazakit fognak leadni, de erre valami más filmet adtak aminek mégcsak japánhoz sem volt semmi köze. Viszont az egyik híres előfizetős csatornán adták a BABEL-t :)
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-05-18 08:17:22
(#220) Tegnap ugye nem volt a Kiki - A boszorkányfutár? Ha volt, akkor nem kellett volna kihagynom, mert azt hittem, nem lesz.
beküldve: 2008-05-17 18:06:21
(#219) Végig néztem a Miyazaki filmeket amiket szombatonként vetítettek az m2-ön. Kár, hogy már nincs *brühühü* .
A Vándorló palota kivételével mindegyik újdonság volt -nem láttam még ^^°- Hát mit mondjak... biztos megveszem őket dvdén. Még a Totorot is, pedig azt hittem nem kött majd le. (Olyan édesek azok a kis szellem szerű izék x])
A Vándorló palota kivételével mindegyik újdonság volt -nem láttam még ^^°- Hát mit mondjak... biztos megveszem őket dvdén. Még a Totorot is, pedig azt hittem nem kött majd le. (Olyan édesek azok a kis szellem szerű izék x])
[QUOTE]Legutóbb (ma délelőtt) a Porco Rosso - A mesterpilótát láttam. Megmondom őszintén, csalódtam benne. Ráadásul kellemesen. Nem rajongok semmilyen járművért sem, ezért is féltem, hogy a folytonos röpködés meg a repülőgépek miatt unalmas lesz számomra. De mégsem lett így.
Szerintem is!
Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy Porco arca emberivá válik, amikor megcsókolja a lány.
[/QUOTSzerintem is!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-05-12 14:12:53
(#217) Girls Bravo
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2008-05-11 19:44:01
(#216) Legutóbb (ma délelőtt) a Porco Rosso - A mesterpilótát láttam. Megmondom őszintén, csalódtam benne. Ráadásul kellemesen. Nem rajongok semmilyen járművért sem, ezért is féltem, hogy a folytonos röpködés meg a repülőgépek miatt unalmas lesz számomra. De mégsem lett így.
Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy Porco arca emberivá válik, amikor megcsókolja a lány.
Tegnap végeztem az Akkan Baby-vel. Voltak benne kiszámítható részek, de nagyon szép volt...
Én is beleolvastam, de nem nagyon jött be. A csaj túl hülye volt nekem, de a csávó is.
Persze, ez két idiótáról szól:) Könyv elején írták is, hogy ,,a könyv foglalkozik a kamaszkori szexualitás és terhesség témájával, akik ódzkodnak a témától, nem ajánljuk nekik a művet. A főszereplők komplett idióták, ne kövessük döntéseiket! Köszönjük"
Tényleg hülyék, de a könyv végére érettebbek lesznek...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-09 19:50:27
(#214) Tegnap végeztem az Akkan Baby-vel. Voltak benne kiszámítható részek, de nagyon szép volt...
Én is beleolvastam, de nem nagyon jött be. A csaj túl hülye volt nekem, de a csávó is.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
Tegnap végeztem az Akkan Baby-vel. Voltak benne kiszámítható részek, de nagyon szép volt...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-09 09:03:11
(#211) Mégegyszer meg kellett néznem az Appleseed: Ex Machina filmet... egyszerűen hihetetlen látvány és ami ritka, hogy sztoriban is jobb mint az első film. Hát igen, ha egyszer John Woo a producer, akkor az csak jelent valamit...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.