Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Elkezdtem nézni én is a Gotham Knightot, de még nem értem a végére. Eddig igen jónak tűnik. Amint befejeztem írok ide egy kis szösszenetet részekre bontva.
Conon is vetítették, csakhát a verőfényes tornaterem és a beszélgetők miatt semmit nem észlelt az ember :)
És Kaminaga: Igen, az BETEG!!! Nagyon
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Elkezdtem nézni én is a Gotham Knightot, de még nem értem a végére. Eddig igen jónak tűnik. Amint befejeztem írok ide egy kis szösszenetet részekre bontva.
beküldve: 2008-07-18 12:04:04
(#267) Most néztem: Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan
...naggyoonn beteg!!!
...naggyoonn beteg!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Egy kérdés: Nyu milyen érzelmek hatására zaklatja Nana-t és Mayu-t a fürdőben?
Egyszerű: mert hülye
Plusz némi fanservice...
Plusz némi fanservice...
beküldve: 2008-07-18 10:43:07
(#265) Én még eléggé elmaradott vagyok animék terén, ezért ezt bepótolandólag végignéztem az Elfeln Lied-et. Nekem nagyon tetszett, bár ezzel sokan így vannak. eredeti az ötlet, jó a grafika, tele van fanservice-szal. Kedvenc szereplőm Nana, és csodálom Bando-t, hogy képes ennyi mindent összeszerencsétlenkedni.
Most hamar megnéztem még a Specialt. Az is jó volt, bár nem tudtam mire számítsak ebben az epizódban.
Most hamar megnéztem még a Specialt. Az is jó volt, bár nem tudtam mire számítsak ebben az epizódban.
Szerintem egyértelmű volt, hogy Nana le fog burulni a lépcsőn. Egy kérdés: Nyu milyen érzelmek hatására zaklatja Nana-t és Mayu-t a fürdőben?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-18 11:13:55
Egyetértek, nekem is nagy kedvencem lett a sorozat, bár számomra az abszolút favorit karakter Zero Igaz, az okát még mindig nem tudom pontosan, lehet, hogy ahhoz még egyszer végig kellene néznem az évadot Viszont a következő évadra még októberig várnunk kell De vigasztal a tudat, hogy addig is ott a manga
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-07-17 17:04:48
beküldve: 2008-07-17 16:12:10
(#263) Vampire Knight
Szomorú hangulata miatt hamar megtetszett a sorozat. Romantikus , érzelemdús és megható jelenetekben sem volt hiány.
Sorozat hangulata a Meine Liebére is hasonlított, főleg a karakterek miatt.
Kedvenc szereplők:
Yagari: őt azért is kedveltem meg, mert úgy nézett ki mint a Suikodenes Geddoe.
Szimpi volt még: Kaname és Yuuki is.
Akatsuki Kaint meg főleg Junichi Suwabe miatt bírtam.
Negatívum: Fangirl lányok nem kellettek volna, meg Kaien karaktere sem jött be, idegesítő volt számomra.
De hibái ellenére is a 9 pontot megérdemli az anime, mindenképp érdemes megnézni.
Várom a 2. szezont.
Szomorú hangulata miatt hamar megtetszett a sorozat. Romantikus , érzelemdús és megható jelenetekben sem volt hiány.
Sorozat hangulata a Meine Liebére is hasonlított, főleg a karakterek miatt.
Kedvenc szereplők:
Ichiru: nagyon megható volt a jelenete Shizukával, tetszett a stílusa is. Miyano Mamoru jó választás volt.
Zero: Szenvedései nagyon megrázóak voltak és jó, hogy az ő hangja is Miyano Mamoru volt.
Zero: Szenvedései nagyon megrázóak voltak és jó, hogy az ő hangja is Miyano Mamoru volt.
Yagari: őt azért is kedveltem meg, mert úgy nézett ki mint a Suikodenes Geddoe.
Szimpi volt még: Kaname és Yuuki is.
Akatsuki Kaint meg főleg Junichi Suwabe miatt bírtam.
Negatívum: Fangirl lányok nem kellettek volna, meg Kaien karaktere sem jött be, idegesítő volt számomra.
De hibái ellenére is a 9 pontot megérdemli az anime, mindenképp érdemes megnézni.
Várom a 2. szezont.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Én is megnézem ezt a Gotham Knightot, mert még nem láttam. Mondjuk a Batman rajzfilmeket nem szerettem annyira, én inkább képregény párti vagyok Batman témában. (Főleg Frank Milleres^^)
beküldve: 2008-07-16 11:33:22
(#261) Még ano' valamikor elkezdtem nézni a Shuffle! c. animét. Két-három részig bírtam aztán feladtam, úgy gondoltam hogy, inkább kihagyom ezt az erőltettet szutykot. (A poénok többsége nem jött át, a szereplők irritáltak, a grafikára viszont nem lehet panasz.)
Aztán nem rég láttam ezt az amvt, tetszett, így újra nekilendültem az animnak. Mazochistán végig "szenvedtem", tekertem az első felén, a vége fele jött a visszaemlékezés, drámázás ami egy jó pár dolgot megmagyaráz. A második fele kissé lendített a tetszési indexemen de még mindig nem vagyok tőle elájulva ^.^"...
Aztán nem rég láttam ezt az amvt, tetszett, így újra nekilendültem az animnak. Mazochistán végig "szenvedtem", tekertem az első felén, a vége fele jött a visszaemlékezés, drámázás ami egy jó pár dolgot megmagyaráz. A második fele kissé lendített a tetszési indexemen de még mindig nem vagyok tőle elájulva ^.^"...
beküldve: 2008-07-16 10:13:47
(#260) Nekem is tetszet a Ginga Densetsu Weed bár nálam nem érte el a az elődje szinvonalát de ennke ellenére jó folytatásnak tartom.
Eleinte zavart a grafika, az GNG-nél még kézzel rajzolt teknikát alkalmaztak és úgy megszoktam, hogy a GDW-nél eleinte zavart. A történet nagyon megfogott mind a kettőnél,
történet a becsületről, barátságról, csapatmunkáról......ráadású l kutyák szerpeltetésével.
Manapság egyébkét is rikák az állatos animék, pedig régen sokat készítetek.
BATMAN - Gotham Lovagja
A napokban láttam én is, nem vagyok nagy Batman rajongó, de a fimeket láttam és régen a rarzfimsorozatot is néztem.
Nekem igazán bejött a Gothan lovagja, mind a 6 epizód egyedi ahogy ábrázója Batman külsejét és jellemét mindegyikben más de mégis találhatók összefüggések.
Nekem a legjobban a 3. epizód (Terep gyakorlat) jött be a legjobban, szerintem ott volt a legjobb Batman külsője és jelleme.
Eleinte zavart a grafika, az GNG-nél még kézzel rajzolt teknikát alkalmaztak és úgy megszoktam, hogy a GDW-nél eleinte zavart. A történet nagyon megfogott mind a kettőnél,
történet a becsületről, barátságról, csapatmunkáról......ráadású l kutyák szerpeltetésével.
Manapság egyébkét is rikák az állatos animék, pedig régen sokat készítetek.
BATMAN - Gotham Lovagja
A napokban láttam én is, nem vagyok nagy Batman rajongó, de a fimeket láttam és régen a rarzfimsorozatot is néztem.
Nekem igazán bejött a Gothan lovagja, mind a 6 epizód egyedi ahogy ábrázója Batman külsejét és jellemét mindegyikben más de mégis találhatók összefüggések.
Nekem a legjobban a 3. epizód (Terep gyakorlat) jött be a legjobban, szerintem ott volt a legjobb Batman külsője és jelleme.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-07-16 10:15:49
Batman - Gotham Knight
Na akkor lehet bekóstolom, szeretem a gothami gothic-noir hangulatot!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-15 20:07:20
(#258) Végre valahára volt időm végignézni a Ginga Densetsu Weed-et.
Nem csalódtam benne, nagyon jó. Végres, akár az elődje ( Ginga Nagareboshi Gin ), sok benne az önfeláldozás ( nem szoktam elérzékenyülni, de nem egy rész volt, amelyiket nézve elpityeredtem ) .
Kritikaként a grafika hozható fel, ami nem mindig jött be, de meg lehet szokni.
Akinek tetszett a GNG, az mindenképpen nézze meg ezt is.
Nem csalódtam benne, nagyon jó. Végres, akár az elődje ( Ginga Nagareboshi Gin ), sok benne az önfeláldozás ( nem szoktam elérzékenyülni, de nem egy rész volt, amelyiket nézve elpityeredtem ) .
Kritikaként a grafika hozható fel, ami nem mindig jött be, de meg lehet szokni.
Viszont nem értem Jerome-t miért kellett megölni, mikor a mangában nem hal meg. Már John miatt is a szívem szakadt meg, Jerome már sok volt...
Akinek tetszett a GNG, az mindenképpen nézze meg ezt is.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Batman - Gotham Knight
Én is a napokban láttam. Egész jó volt, főleg ahhoz képest, ált. hogy nem csípem a Batman sztorikat. Bár az első felvonásban kicsit megijedtem a totyakos, sörhasas szuperhőstől O.o de később előszedték a szteroidokat x). Szimpatikus volt, hogy minden rendező a saját ízlése szerint ábrázolta és azért nem mindenhol volt a csóka agyoncuccozva (de azért volt rá példa). Plusz a magyar szinkron is jó.
beküldve: 2008-07-14 21:19:04
(#256) Batman - Gotham Knight
Batman rajongóknak mindenképpen ajánlott, szvsz kötelező is.
Másoknak pedig ajánlott. Animatrix jellegű a kiadvány, 6 külnálló történettel más-más rendező tollából, más-más rajztechnikával.
Az első három epizód nem az én szájízem igazán, de a negyedik és az ötödik. Nyomozósos, magányos Batman és viszsaemlékezős, lelkifájdlamas Batman.
Már csak egy igazi őrült Batmanes hetedik epizód kellene. (%
Batman rajongóknak mindenképpen ajánlott, szvsz kötelező is.
Másoknak pedig ajánlott. Animatrix jellegű a kiadvány, 6 külnálló történettel más-más rendező tollából, más-más rajztechnikával.
Az első három epizód nem az én szájízem igazán, de a negyedik és az ötödik. Nyomozósos, magányos Batman és viszsaemlékezős, lelkifájdlamas Batman.
Már csak egy igazi őrült Batmanes hetedik epizód kellene. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.