Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Death Note alter bef? ÉLETET MENTETTÉL!!! Ugyanis nekem Death Note topikjában egészen, teljesen, félreérthetetlenül, tömören és rohadt POFÁTLANUL lespoilerezték a befejezést. Sosem bocsájtom meg nekik, hülye parasztok
Szal én ezzel a befejezéssel szeretném végignézni. Köszönöm szépen, ígymár végignézem az animét (Olyan dühös lettem a spoileres parasztokra, hogy letettem róla) így talán megmarad az anime élvezete...
Szal én ezzel a befejezéssel szeretném végignézni. Köszönöm szépen, ígymár végignézem az animét (Olyan dühös lettem a spoileres parasztokra, hogy letettem róla) így talán megmarad az anime élvezete...
Mi a bajod azokkal akik a spoiler funkciot hasznaljak?
Death Note alter bef? ÉLETET MENTETTÉL!!! Ugyanis nekem Death Note topikjában egészen, teljesen, félreérthetetlenül, tömören és rohadt POFÁTLANUL lespoilerezték a befejezést. Sosem bocsájtom meg nekik, hülye parasztok
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-17 19:51:33
(#238) Elfen Lied
Már kb 10edszer néztem meg, és nem tudom megunni, egyszerűen csodálatos...áhhh, egyszóval imáádom X)
Ez előtt láttam a D, a vámpírvadászt, a bnőm megvette DVDn...nagyon állat, természetesen nem szinkronizálva néztük...szerencsére, hanem japán hanggal, és magyar felirattal...de sztem így jobb volt, mintha szinkronnal néztük volna...bár lehet h tévedek...
Már kb 10edszer néztem meg, és nem tudom megunni, egyszerűen csodálatos...áhhh, egyszóval imáádom X)
Ez előtt láttam a D, a vámpírvadászt, a bnőm megvette DVDn...nagyon állat, természetesen nem szinkronizálva néztük...szerencsére, hanem japán hanggal, és magyar felirattal...de sztem így jobb volt, mintha szinkronnal néztük volna...bár lehet h tévedek...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-06-17 19:47:38
(#237) Vampire Knight:
Ez sem lesz az évszázad animéje, azt már látom, de eddig még nézhető, bár sokminden még nem történt benne, amire az ember magától ne jött volna rá. Ha valaki szereti a könnyedebb vámpíros sztorikat, annak érdemes belenézni. Van egy csomó bishi is...
Ez sem lesz az évszázad animéje, azt már látom, de eddig még nézhető, bár sokminden még nem történt benne, amire az ember magától ne jött volna rá. Ha valaki szereti a könnyedebb vámpíros sztorikat, annak érdemes belenézni. Van egy csomó bishi is...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-06-17 16:45:03
(#236) Death Note: Jó volt, hogy végre egy anime, amire figyelni is kellett, nem volt egy tucat alkotás, amin bealszik az ember, mint pl. Bleach. Szerintem izgalmas volt és fordulatos, még úgy is, hogy a közepén volt egy mélypont, és a vége sem lett olyan jó, mint az eleje volt. Egyedül az volt a hibája, hogy a legvégén még itt is a jó győzött, pedig fordítva érdekesebb lett volna. tongue
BECK: Mongolian Chop Squad: Nagyon tetszett. Mostanában vettem észre, hogy az ilyen életszerű sorozatok kezdenek bejönni. Sokat beszélnek, vagy énekenek angolul, ami japánoknál vicces tud lenni, de ettől eltekintve nem találtam nagy hibát...igaz nem tudok zenélni, szóval, ha mégsem azt a húrt fogták le, amit a zene szerint kellett volna, akkor azt nem vettem észre. Ja igen, amikor hangszereken játszottak, az nagyon részletesen ki volt dolgozva, nem úgy mint a Nodame Cantabilében, ahol állóképeket mutattak, és teljesen illúzióromboló lett tőle a zenekar előadása. hmm Remélem egyszer lesz folytatása, mert a manga folytatódott azóta. big_smile
BECK: Mongolian Chop Squad: Nagyon tetszett. Mostanában vettem észre, hogy az ilyen életszerű sorozatok kezdenek bejönni. Sokat beszélnek, vagy énekenek angolul, ami japánoknál vicces tud lenni, de ettől eltekintve nem találtam nagy hibát...igaz nem tudok zenélni, szóval, ha mégsem azt a húrt fogták le, amit a zene szerint kellett volna, akkor azt nem vettem észre. Ja igen, amikor hangszereken játszottak, az nagyon részletesen ki volt dolgozva, nem úgy mint a Nodame Cantabilében, ahol állóképeket mutattak, és teljesen illúzióromboló lett tőle a zenekar előadása. hmm Remélem egyszer lesz folytatása, mert a manga folytatódott azóta. big_smile
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-06-17 10:19:17
(#235) 5. Pecsét
bezsarás....elég szöryü dolgok vannak benne ... de azért ajánlom!
SZERK:
ja ide csak anime-t lehet irni...hát, izé bocs xD
akkor: Death note alter bef. aki megnézi az többet nem fog ugyanugy tekinteni a sorozat eredeti befejezésére...o.O
bezsarás....elég szöryü dolgok vannak benne ... de azért ajánlom!
SZERK:
ja ide csak anime-t lehet irni...hát, izé bocs xD
akkor: Death note alter bef. aki megnézi az többet nem fog ugyanugy tekinteni a sorozat eredeti befejezésére...o.O
Szerk: Mello 2008-06-17 11:02:02
beküldve: 2008-06-17 00:57:13
(#234) A Code Geass-t, igaz még csak az első sorozatot. A többit megvárom, amíg kijön. Eddig tetszett.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-06-16 18:37:09
(#233) Blood Royal
Bagh, arról tudtam, hogy rape, de a pisi-kakiról nem szólt senki :/ Nem baj, anélkül is szar az egész. Randa, főleg a hátterek, lányok feje folyton deformálódik. Egészben csak a kalózkapitánybácsi volt pozitívum. De egyébként nulla. Teljes egy órát elpazaroltam vele az életemből. Áh, fenébe is.
Bagh, arról tudtam, hogy rape, de a pisi-kakiról nem szólt senki :/ Nem baj, anélkül is szar az egész. Randa, főleg a hátterek, lányok feje folyton deformálódik. Egészben csak a kalózkapitánybácsi volt pozitívum. De egyébként nulla. Teljes egy órát elpazaroltam vele az életemből. Áh, fenébe is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-06-04 14:29:11
(#232) Vasárnap kedvem támadt megnézni a Yesterday - Vissza a gyerekkorba című Ghibli gyöngyszemet. Nagyon jól szórakoztam. A gyerekkori emlékek viccesek és akár az én kiskorom emlékei is lehetnének. Nagyon bírtam Taeko felnőttségét, érettségét a gyerekkori önmagához képest.
A zene pedig, ahogy már megszokhattuk, tökéletes. Sebestyén Márta és a Muzsikás együttes zenéje abszolut beleillik a történetbe.
Ebben a filmben is volt egy olyan rész, amit minden Ghibli alkotásban szeretek, és többnyire a legmaradandóbb élményt nyújtják a játékidő alatt. Ez pedig, amikor pár percig nincs más, csak a gyönyörű zene és a vele összeolvadó képek. (Pl.: Chihiroban a vonatút,)
A zene pedig, ahogy már megszokhattuk, tökéletes. Sebestyén Márta és a Muzsikás együttes zenéje abszolut beleillik a történetbe.
Ebben a filmben is volt egy olyan rész, amit minden Ghibli alkotásban szeretek, és többnyire a legmaradandóbb élményt nyújtják a játékidő alatt. Ez pedig, amikor pár percig nincs más, csak a gyönyörű zene és a vele összeolvadó képek. (Pl.: Chihiroban a vonatút,)
Esetünkben a Muzsikás együttes zenéje és a földek között haladó autó madártávlatból.
Nagyon komoly. Merem ajánlani. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-06-03 16:03:02
(#230) a minap néztem meg az Appleseed-A jövő harcosai DVD-met.( gyereknapra kaptam. éljenek a gyerekek )tetszet a történet meg minden de elég sok idő fog eltelni mire újra előveszem
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-06-03 16:03:41
beküldve: 2008-06-02 09:14:04
(#229) Mostanában nagyon lemaradtam ezen a fronton (is) Na majd a nyáron igyekszem bepótolni... *fogadkozik*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-02 09:14:43
beküldve: 2008-06-02 07:20:49
(#228) Amit a napokban kezdtem nézni, és nagyon aranyos sorozat (szép grafikával, jópofa történettel) az a Psychic Academy...
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a különleges képességekkel rendelkező középiskolások kalandjait, némi romantikával és sok-sok humorral fűszerezve...
A sorozat 24 részes, 1-1 rész viszont mindössze 10 perc... De megéri!!!
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a különleges képességekkel rendelkező középiskolások kalandjait, némi romantikával és sok-sok humorral fűszerezve...
A sorozat 24 részes, 1-1 rész viszont mindössze 10 perc... De megéri!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-01 22:12:24
(#227) Little Monica Monogatari
Háhá, ez nagyon ari volt Volt benne minden ami vicces hentaiba kell, nekomimis hölgyemény, maid outfit, szukás loli, felnőtt lány, apáca (mondjuk az nem volt meg x')). Még sztorija is volt, ráadásul mintha egy csipetnyi Le Portrait de Petit Cossette paródiát is éreztem volna benne. Nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom, semmi durvulás, csápolás, csak egy életerős férfiú, épp megfelelő mértékű perverzséggel :'3
Háhá, ez nagyon ari volt Volt benne minden ami vicces hentaiba kell, nekomimis hölgyemény, maid outfit, szukás loli, felnőtt lány, apáca (mondjuk az nem volt meg x')). Még sztorija is volt, ráadásul mintha egy csipetnyi Le Portrait de Petit Cossette paródiát is éreztem volna benne. Nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom, semmi durvulás, csápolás, csak egy életerős férfiú, épp megfelelő mértékű perverzséggel :'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-27 19:26:35
(#226) én legutoljára a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru-t láttam(I love my Younger sister)elég érdekes a története és kb csak 45 perc az anime.a mangát még nem olvastam
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-05-27 19:34:31