Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
A Mononoke Hime 1* már megjelent kicsiny hazánkban még VHS-en... Pesten 1-2 tékában még fellelhető... új kiadásról sajna én se tudok... pedig nekem az örök favorit Miyazakitól...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2008-08-13 22:22:04
beküldve: 2008-08-13 22:03:36
(#299) Tesóm ma hozott nekem egy animét, a címe: A vadon hercegnője [Momonoke Hime]
Ez is ilyen Miyazaki film volt, nekem nagyon tetszett... Keresgéltem itt ott, xpress-en, stb, de nem talátam meg a hivatalos magyar kiadást sehol :( Pedig úgy megvenném... Ha valaki itt a fórumon tud valamit, kérlek mondja meg, hol tudnám megvenni ^^
Visszatérve az animére...
Mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó :)
Ez is ilyen Miyazaki film volt, nekem nagyon tetszett... Keresgéltem itt ott, xpress-en, stb, de nem talátam meg a hivatalos magyar kiadást sehol :( Pedig úgy megvenném... Ha valaki itt a fórumon tud valamit, kérlek mondja meg, hol tudnám megvenni ^^
Visszatérve az animére...
A történet a XV. századi Japánba vezet vissza minket, ahol egy erdő-pusztító faluközösséggel szembeszállnak az erdő szellemei. Ashitaka - a főhős - azt szeretné, hogy az emberek és az erdő szellemei egymás mellett, békességben éljenek.
Főhősünk egy különös átokban is szenved, amire keresi a megoldást, s emiatt kel útra, és találkozik Vasváros lakóival, illetve egy lánnyal, aki farkasok között nevelkedett... Tömören ennyi...
Ami még nagyon megfogott, az az, hogy a természettel kapcsolatos felelősségünkről is szól. De legyen elég ennyi ^^
Főhősünk egy különös átokban is szenved, amire keresi a megoldást, s emiatt kel útra, és találkozik Vasváros lakóival, illetve egy lánnyal, aki farkasok között nevelkedett... Tömören ennyi...
Ami még nagyon megfogott, az az, hogy a természettel kapcsolatos felelősségünkről is szól. De legyen elég ennyi ^^
Mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó :)
Serial Experiment Lain? Hogy tetszett? Már régen szemezek vele, de nem tom hogy megnézzem-e... vélemény???
Vagy akár lehet mást is ajánlani mostanság pipáltam ki párat a must-see-listámról, szal kicsit el vagyok veszve /
Vagy akár lehet mást is ajánlani mostanság pipáltam ki párat a must-see-listámról, szal kicsit el vagyok veszve /
Nekem nagyon tetszett a Lain én csak ajánlani tudom neked,de így véleményt mondani nagyon nem lehet mert ez pont olyan anime szvsz amit látni kell előbb.
Amit ajánlani tudok még neked mert nekem nagyon bejött az a Pretear ezt is most láttam és lehet van benne egy kicsi Sailor Moon beütés,de nekem összeségében bejött.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-08-13 00:44:56
beküldve: 2008-08-12 23:41:10
(#297) Serial Experiment Lain? Hogy tetszett? Már régen szemezek vele, de nem tom hogy megnézzem-e... vélemény???
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-08-12 23:08:53
(#295) Serial Experiments Lain,Jigoku Shoujo Futakomori,Pet Shop of Horrors,Le Portrait de Petit Cossette ezeket láttam legutóbb.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-08-09 10:14:11
(#294) Tegnap összedugdoztam a laptopot a HD tévével, és megnéztem az Árnybíró filmet. A grafikája nagyon szép, a manga alapján készített történet sem utolsó. Csak kissé furcsa. Nekem tetszett. Rosszabbra számítottam.
beküldve: 2008-08-08 08:35:13
(#293) Ne részenként írjátok le! Ha itt mindenki kivesézné a legutóbb látott részeket, tele lenne minden spoilerrel.
beküldve: 2008-08-07 22:21:42
(#292) beküldve: 2008-08-07 21:46:00
(#291) Bleach 55. rész
Death Note manga 1
Inuyasha a Film:1,2,3
Death Note manga 1
Inuyasha a Film:1,2,3
Nincs fény sötétség nélkül
Legjobb Miyazaki-film a Totoro, második pedig a Chihiro. Kiki karaktere aranyos, a filmet mondjuk még sajnos nem láttam.
Nálam a Totoro lecsusszant a dobogóról. Nagyon is.
1. Laputa - Égi palota
2. Chihiro szellemországban
3. Vándorló palota
4. Porco Rosso - A mesterpilóta
5. A könyvek hercege
6. Kiki - A boszorkányfutár; Totoro - A varázserdő titka
7. Nausica - A szél harcosai
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-07 14:42:57
Legjobb Miyazaki-film a Totoro, második pedig a Chihiro. Kiki karaktere aranyos, a filmet mondjuk még sajnos nem láttam.
beküldve: 2008-08-07 14:31:25
(#288) Ma néztem meg a tévében a Kiki - A boszorkányfutárt. Nekem tetszett, hangulatos kis Miyazaki-film. Messze nincs a mester legjobb művei közt, de nem is az utolsó (azért még van mit bepótolnom Miyazaki-filmekből).
beküldve: 2008-08-06 13:25:23
(#287) Hogy szegény Nihilus ne depizzen be, hogy új topikját lehurrogtuk Horseeval, itt jelzem, hogy gyors megkukkantottam a Tengen Toppa Gurren-Lagann (legyen későbbiekben csak TTGL, mert kitörnek az ujjaim) első két részét és valóban hangulatos és ígéretes történetnek tűnik. Majd ha lesz időm megnézem a többit is, végül is 27 rész nem olyan húzós és az első 2 alapján van benne fantázia.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-04 00:50:03
(#286) Újra végignéztem az Onegai Teachert, ezúttal végig (először mikor néztem, abbahagytam mikor
viszont nem értem a végét...
Edit: Na megnéztem a 13 részt is, hát nemsokat tisztázott.
kezdtek elfajulni a dolgok, úgy a 10-11 környékén
viszont nem értem a végét...
a 10. epizódban Kei megint elájul, aztán 11-12 az álmai a standstill alatt (igaz?) hogy így is történhetett volna, bárcsak így történt volna, alternatív valóság, képek a múltból... meg valami kavarás azzal, hogy mizuho megmutatta neki, hogy el fog jönni (ez is csak az ,,ígyis történhetett volna" része, nem?) meg mindenféle hülyeség a nagybátyjáról meg a feleségéről..atán itt volt az újraköltözés, mindenféle furcsaság... és nagyon nem értem az egészet. még csak 12. résznél tartok a 13-ból (A 12 végén volt egy befejezésszerűség, azért álltam meg). a 13.-ban minden kiderül? vagy zagyvaság az egész és adjon értelmet neki az, aki akar? nem tiszta :S Ha a 13. ban kiderül minden, akkor ne spoilerezzétek le:P De valaki letisztázhatná nekem mi történt :S
Edit: Na megnéztem a 13 részt is, hát nemsokat tisztázott.
Azt letisztázta hogy mindez csak álom volt, mert megint televolt hülyeségekkel. Ez az egész alternatív, furcsa valóságban lejátszódott történetismétlődés valamivel kerekebbé teszi a történetet, de számomra abszolút lezáratlanná teszi az animét, mivel a valóság talaján történteket befejeztetlenné teszi. Ami a valóságban legutóbb történt, az az volt hogy Kei nagybátyjáék elküldik Hyosukééket..Meg hogy Mizuho siratja Kei-t az űrhajón. Nekem az a tippem a befejezésre, hogy végül Kei megint nagyon hosszú standstillben ragadt, újraéli az eseményeket, és boldog. Volt egy befejezés, creditssel, dallal, de az is az alternatív képzelgéseket mutatta be. D eaz volt bemutatva befejezésnek. Ezek szerint igazam van, Kei úgymaradt, és újraéli az eseményeket? Újra eltelik pár év, mint akkor?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-04 01:29:49