Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-02-21 20:51:24
(#135) Tényleg, a Karakuriból készült anime?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:50:32
(#134) Legutóbb a Happiness című animét láttam. Szórakoztató, és végig leköti az embert, amúgy is szeretem a varászlós sztorikat.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Legutóbb láttam: Blue Dragon..nagyon király ANime, de ezt el is várja az ember, hisz' a készítője Akira Toriyama
Igaz, Akira mester már nem fiatal, látszik is hogy a Blue Dragon nem lett olyan jó mint a Dragonball de azért még jóó...
Igaz, Akira mester már nem fiatal, látszik is hogy a Blue Dragon nem lett olyan jó mint a Dragonball de azért még jóó...
És ráadásul még fut
A Blue Dragora én is fenem a fogam, de még nem sikerült megnéznem.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-12 16:58:16
(#132) A Samurai Deeper Kyot láttam. Tetszett.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-25 17:52:51
(#131) Legutóbb láttam: Blue Dragon..nagyon király ANime, de ezt el is várja az ember, hisz' a készítője Akira Toriyama
És ráadásul még fut
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-25 16:41:00
(#130) Legutóbb láttam: Laputa-az égi palota.
A zongóra írtam róla egy ajánlót, ha érdekel, nézd meg:
[Link]
és rögtön után menj át a Japán könyvek topicba.:)
A zongóra írtam róla egy ajánlót, ha érdekel, nézd meg:
[Link]
és rögtön után menj át a Japán könyvek topicba.:)
beküldve: 2008-01-12 22:53:52
(#129) Legutóbb láttam: The Promised Place In Our Early Days. JUJJ NAGGYON JÓ!!!! MINDENKI NÉZZE MEG!!! az AnimeAddicts-ról le lehet tölteni.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-01-07 14:20:21
(#128) Már láttam korábban kisfelbontásban maszatosan, de most megkaptam dvd-n is az Appleseed mozit. Történetben elég sablonos de nem is az a lényeg, hanem az az audiovizuális támadás az érzékszervek ellen, ami letépi az ember fejét. Most, hogy éles képet is láttam azt mondom, hogy látványvilágra a legjobb anime, amivel eddig találkoztam.
Szóval bazinagy tv és hangrendszer tulajdonosok előnyben!
Szóval bazinagy tv és hangrendszer tulajdonosok előnyben!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Üdv. Ma délelőt néztem meg a Szentjánosbogarak sírját.
Gyönyörű alkotás, a beállítás ahogy bemutatja a háborút két ártatlan gyerek szemszögéből redkívül hatásos. A bombázások utánni látvány megrajzolásából látszik, hogy eggyes készítők és az író is átélte.
Ami a legjobban tetszet a szentjánosbogarak és a cukros doboz ábrázolása mint a remény/béke motívumai.
Nem tudok máskép véleményt mondani csak úgy ahogy egy másik oldalom már megtettem.
Gyönyörű alkotás, a beállítás ahogy bemutatja a háborút két ártatlan gyerek szemszögéből redkívül hatásos. A bombázások utánni látvány megrajzolásából látszik, hogy eggyes készítők és az író is átélte.
Az író... saját élete alapján írta meg a regényt, neki is volt egy huga és magát hibáztata amiért meghalt, azért is írta meg a regényt, hogy valamenyire könnyítsen a lelkén.
Ami a legjobban tetszet a szentjánosbogarak és a cukros doboz ábrázolása mint a remény/béke motívumai.
Jó, hogy írtál róla... már régóta tervezem, hogy megveszem, de vegyes dolgokat hallottam róla... most megnyugodtam, hogy hasonló véleményt mondtál róla, mint én gondoltam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 09:58:44
(#126) Zero no Tsukaima 2. évad: Tetszik a sorozat, jó nagy hülyeség. Komolyabb és viccesebb részek váltják egymást, bár a komolyabb sztori nem egy nagy durranás és nem is igazán illik a sorozat hangvételéhez, de én nagyon megszerettem ezt az animét.
Honey and Clover 2. évad: leginkább lányoknak ajánlható sorozat, rengeteg szerelmi sokszöggel. Két sorozata van, a második már nem tetszett annyira.
Honey and Clover 2. évad: leginkább lányoknak ajánlható sorozat, rengeteg szerelmi sokszöggel. Két sorozata van, a második már nem tetszett annyira.
Ráadásul: nem nagy szám a vége, szinte semmi sem történik érdemben, lezáratlan hatást kelt bennem, s így fölöslegesnek tűnik az egész sorozat. A lelkizések és a szereplők tehetetlensége sokszor már több, mint bosszantó.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-06 20:28:50
(#125) Legutóbb a Ranma 1/2 láttam. Jó sok részes, de nekem mindegyik tetszik, és az kifejezetten kellemes, hogy szinte mindegyik rész egy külön epizód, de ennek ellenére mégis egymásra épülnek. (A kedvencem benne Akane)
beküldve: 2007-12-22 18:05:32
(#124) Üdv. Ma délelőt néztem meg a Szentjánosbogarak sírját.
Nem tudok máskép véleményt mondani csak úgy ahogy egy másik oldalom már megtettem.
Az író... saját élete alapján írta meg a regényt, neki is volt egy huga és magát hibáztata amiért meghalt, azért is írta meg a regényt, hogy valamenyire könnyítsen a lelkén.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-17 13:45:44
(#123) Tekkon Kinkreet c. animét vágták hozzám dvd-n legutóbb és az elején nem tudtam magamban hová tenni (stílusában is fura volt és a történet is lassan állt össze), de a végére teljesen magával ragadott és azt hiszem találtam magamnak egy új kedvencet! Jajj ez már a sokadik!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Jaj, az a Fengshuis izé nálam is kiverte a biztosítékot rendesen!
Amúgy nem akarok én elriasztani senkit sem, vannak a fillerek között még élvezhető részek is. De semmit sem veszít az ember, ha a 62. rész után hagyja a fenébe az egészet és átnyergel a mangára.
Amúgy nem akarok én elriasztani senkit sem, vannak a fillerek között még élvezhető részek is. De semmit sem veszít az ember, ha a 62. rész után hagyja a fenébe az egészet és átnyergel a mangára.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Rurouni Kenshin TV sorozat tényleg nagyon jó, csak az a kár hogy úgy elszúrták a végét. Az a harmincakárhány filler epizód nem hiányzott volna.
Yay, egyetértek A német lovagokon, meg fengshuimesteren kifeküdtem a röhögéstől Kicsit eltévesztették a sorozatot
Különben is, adósok maradtak a lényeggel...
Remélem, Sonyéknál egyszer rájönnek, hogy egy pár részes mangahű ovában, vagy akár egy 13 részes minisorozatban lenne pénz bőven... [bár erre baromi kicsi az esély ]
Amúgy sztem ez nem akkora spoiler ^_^ A 30 fillernek köze nincs a kezdeti történetszálhoz. Az utolsó egy-két rész meg... Hát. Érdemes a 62. rész után rögtön azokat nézni, és ennyi
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.