Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Tegnap kezdtem el nézni az Ayashi no Ceres-t.Igaz,hogy csak 2 részt láttam még,egész jónak tűnik.Biztosan végig fogom nézni.
Amit viszont legutóbb véig is néztem,az az Air volt.Nagyon szép az az anime és sok a mondanivalója. Misuzut nagyon sajnáltam a végén,nem igazán szeretem a szomorú végeket.
Amit viszont legutóbb véig is néztem,az az Air volt.Nagyon szép az az anime és sok a mondanivalója. Misuzut nagyon sajnáltam a végén,nem igazán szeretem a szomorú végeket.
Nem tudom, én az Airt már elég régen láttam, de nekem spec a Summer Special részek jobban tetszettek... Magyarul Kanna és Ryuuya sokkal szimpibb szereplő volt.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2007-06-20 16:01:41
Tegnap kezdtem el nézni az Ayashi no Ceres-t.Igaz,hogy csak 2 részt láttam még,egész jónak tűnik.Biztosan végig fogom nézni.
Az Ayashi no Cerest szeretem én is^__^ Nagyon szép anime; jól meg lett csinálva, csak kár, hogy egy csomó olyan rész is kimaradt belőle, ami a mangában fontos szerepet kapott.
beküldve: 2007-06-20 15:40:32
(#88) Tegnap kezdtem el nézni az Ayashi no Ceres-t.Igaz,hogy csak 2 részt láttam még,egész jónak tűnik.Biztosan végig fogom nézni.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-20 15:35:39
(#87) Szerintem még senki nem tudja. Egyébként is még az elsőn is ott lóg a tojáshéj, egy jó hónap múlva aktuálisabb lenne a kérdés...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-20 15:30:53
(#86) Valaki nem tudja mikor jelenik meg a magyar Naruto mangának a 2-odik fejezete?? ÉN NEM TOM
És mi van, ha én most azzal nyaggatlak, hogy ne kínozd magad azzal az erőltetett fossal? Mindenki mondja, hogy "de nem a gyilkolásról szóól" hát jó, de azért nagyrészt ez van benne...
na nekem pont ez a véleményem az amv-k alapján...
lehet h mégiscsak tartózkodnom kellene tőle?
Ha azt akarod, hogy szeresselek akkor jó lenne...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És mi van, ha én most azzal nyaggatlak, hogy ne kínozd magad azzal az erőltetett fossal? Mindenki mondja, hogy "de nem a gyilkolásról szóól" hát jó, de azért nagyrészt ez van benne...
na nekem pont ez a véleményem az amv-k alapján...
lehet h mégiscsak tartózkodnom kellene tőle?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-20 11:00:54
(#82) én a narutot láttam legutóbb, az eleje még inkább 1 kicsit a fiatalabbaknak szól de aztán beindul minden és igazi kiváló anime lesz sztem
amit meg meg akarok szerezni az az Elfen Lied
eddig azér nem szereztem meg mer csak amvket láttam
de azok után vmi ijesmi maratt meg bennem:"pszihopata kislány mindenkit legyilkol"
de most meg mindenki nyaggat h mijen jó meghogy nézzem meg ugyh rászánom magam...
amit meg meg akarok szerezni az az Elfen Lied
eddig azér nem szereztem meg mer csak amvket láttam
de azok után vmi ijesmi maratt meg bennem:"pszihopata kislány mindenkit legyilkol"
de most meg mindenki nyaggat h mijen jó meghogy nézzem meg ugyh rászánom magam...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-20 09:09:16
(#81) Az Afro Samurai első részét láttam - majdnem - végig...
De eszméletlen gyönyörűen volt animálva és Samuel L. Jackson nagyon adja a figurát! Úgy tudom összvissz 5 részes a sorozat... nagyon meg kéne szerezni!!!
De eszméletlen gyönyörűen volt animálva és Samuel L. Jackson nagyon adja a figurát! Úgy tudom összvissz 5 részes a sorozat... nagyon meg kéne szerezni!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-06-20 09:09:45
beküldve: 2007-06-19 14:05:07
(#80) Death Note - csak idegesít, hogy épp az utolsó 2 rész előtt kellett a Viz-nek megvennie.
Most aztán sorra hagyják össze a fansub csapatok a fordítást... Mindegy, úgyis lesz valaki, aki lefordítja, max. nehezebb lesz fellelni a kérdéses részt.
Amúgy DN-t mindenkinek ajánlom, nagyon jó!
Most aztán sorra hagyják össze a fansub csapatok a fordítást... Mindegy, úgyis lesz valaki, aki lefordítja, max. nehezebb lesz fellelni a kérdéses részt.
Amúgy DN-t mindenkinek ajánlom, nagyon jó!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-06-19 13:19:24
(#79) The Melancholy oh Haruhi Suzumiya
OMG 2. epizódban mikor Haruhi Kyon fejét a pad szélébe veri mert eszébejutott hogy saját klubot alapit felröhögtem a Veszprémből BP-re tartó buszon! xD
OMG 2. epizódban mikor Haruhi Kyon fejét a pad szélébe veri mert eszébejutott hogy saját klubot alapit felröhögtem a Veszprémből BP-re tartó buszon! xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ja és az Egy távoli csillag hangjainak a felirata emberiség elleni bűncselekmény
Az attól függ melyik verzióval láttad.
beküldve: 2007-06-19 12:18:46
(#77) Legutoljára a Millennium Actress c. animét néztem.
Nagyon tetszett, bár az elején voltak benne érthetetlen elemek^^° A grafika viszont gyönyörű, és a történet is érdekes, bár talán kissé vontatott.
Nagyon tetszett, bár az elején voltak benne érthetetlen elemek^^° A grafika viszont gyönyörű, és a történet is érdekes, bár talán kissé vontatott.
Az előbb néztem meg a 'Pale Cocoon'-t és a 'Voices of a distant star'-t. Érdekes volt mindkettő, bár nem fogom őket még tízszer megnézni
Ja és az Egy távoli csillag hangjainak a felirata emberiség elleni bűncselekmény
A Pale Cocoon egy igazi gyöngyszem. Tökéletes példája annak amikor egy anime művészi szintre emelkedik. Én mindenkinek ajánlom
A Voices of a distant star története is megkapó, bár a vizuális orgiába belezavarnak a hülye CG animációk
De nézzétek meg és döntsetek ...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."