Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2007-05-09 14:41:18
(#45) Blood+
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-07 22:21:55
(#44) Éppen Gungrave-el szórakoztatom magam. A történetszál első fele bejött a másodikkal még nem végeztem de ez kicsit kétes nálam...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-07 20:52:52
(#43) NANA, nagyon jó, ez az első shoujo animém, de nem számítottam rá, hogy ennyire jó. Akinek tetszett a ParaKiss annak ez még jobban fog!
INGYEN ÖLELÉS! :)
Most "szakmai kötelességből" Narutót nézek meg olvasok Rá kell hangolódni a világra.
Szegény bácsi,kényszerből?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-16 20:26:43
(#41) beküldve: 2007-04-10 14:25:59
(#40) Most "szakmai kötelességből" Narutót nézek meg olvasok Rá kell hangolódni a világra.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-10 11:00:03
(#39) Most a Tenjou Tenge-t nézem.Eddig még csak 2 részt láttam,de szerintem nagyon jó.
beküldve: 2007-03-31 10:04:36
(#38) legutóbb a haibane renmeit néztem meg, végeredményben nagyon tetszett, bár eleinte még nem nagyon értettem, hogy akkor ez mi/ki/hogy/mikor. aztán viszont nagyon bejött, egy nap alatt végignéztem a 13 részt. minőségi.
e mellett még persze ott vannak a futó shounen szépségek, bleach, naruto, death note, és most tervezek nekifogni a d.gray-mannek
e mellett még persze ott vannak a futó shounen szépségek, bleach, naruto, death note, és most tervezek nekifogni a d.gray-mannek
Koko... daremo... inai... zutto... hito...
beküldve: 2007-03-28 20:46:40
(#37) Slam Dunk --> Aki szereti a kosárlabdát, annak ez alapmű. Nagyon szépen kidolgozott a mozgás és a fetrengős poénokból sincs hiány
beküldve: 2007-03-28 20:41:22
(#36) Igen, drága Arisa leányom
Legutoljára a Higurashi no Naku Koro ni-t néztem meg, éa a kedvenceim között előkelő helyet foglalt el.
Kicsit véres volt, de aki nem kezdő animés, nyugodtan megnézheti, szeintem nem fog neki csalódást okozni ^^
Legutoljára a Higurashi no Naku Koro ni-t néztem meg, éa a kedvenceim között előkelő helyet foglalt el.
Keiichi-kun <3
Kicsit véres volt, de aki nem kezdő animés, nyugodtan megnézheti, szeintem nem fog neki csalódást okozni ^^
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
Szerk: Hiraoka 2007-03-28 20:44:10
beküldve: 2007-03-26 11:23:54
(#35) beküldve: 2007-03-25 23:18:42
(#34) Manapság inkább még futó sorozatokra bambulok
Bleach - Még annó a Narutoval hasonlitgatták de a Narutótol szó szerint kirázott a hideg Kicsit viszolyogva ugyan de belekezdtem és a rabjává váltam
D.Gray-man - Nemrégiben kezdtem el nézni és hamar a kedvencemmé vált mert leginkább az egész a Fullmetal Alchemistre emlékeztetett amit szintén imádok
Death Note - A kiváncsiság vezérelt ehhez a nagyszerü logikával és érdekes fordulatokkal megáldott remek kis animéhez! Aki nem veti meg a krimit és a fordulatos storyt hamar imádni fogja ;)
Végül az egyik személyes kedvencem:
Shakugan no Shana - Számomra örök favorit marad a kis vörös haju izzó szemü lányka Shana aki külsöleg egy átlagos diák ám senki se merne belekötni mert annak vége
Bleach - Még annó a Narutoval hasonlitgatták de a Narutótol szó szerint kirázott a hideg Kicsit viszolyogva ugyan de belekezdtem és a rabjává váltam
D.Gray-man - Nemrégiben kezdtem el nézni és hamar a kedvencemmé vált mert leginkább az egész a Fullmetal Alchemistre emlékeztetett amit szintén imádok
Death Note - A kiváncsiság vezérelt ehhez a nagyszerü logikával és érdekes fordulatokkal megáldott remek kis animéhez! Aki nem veti meg a krimit és a fordulatos storyt hamar imádni fogja ;)
Végül az egyik személyes kedvencem:
Shakugan no Shana - Számomra örök favorit marad a kis vörös haju izzó szemü lányka Shana aki külsöleg egy átlagos diák ám senki se merne belekötni mert annak vége
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-25 23:03:28
(#33) A Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Pure-t most egy kicsit szüneteltetem Helyette egy másik átváltozós kreténséget,a Princess Tutu-t bambulom ...érdekes magical-girlt párhuzamban nézni a Vampire Hunterd D és Hellsing párossal
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-25 22:21:21
(#32) Red Graden 21, az utolsó még várat magára, de még ma este megnézem. Sajnálom, hogy a tervezett 24 részből csak 22 lett a végére. ;_;
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
beküldve: 2007-03-21 17:13:20
(#31) Kösz, hogy leírtátok, melyik hány részes, szerintem elekzdem őket beszerezni.
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.