Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Sajnos nincs olyan lehetőségem, hogy sok animet nézzek (ugyanis béna vgyok angolból de mindet megpróbálok) És sajnos nincs olyan programoom, vagyis soha nem jó amit leszedek így magyar feliratosakat nem tudok nézni
Cijja! Én itt találtam feliratozókat! Nem tudom h működni fog-e, de nálam bejjöt
*** ilyet privátban, légyszi, köszi - Admin ***
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Admin 2007-03-26 01:15:23
Vampire Hunter D-t már láttam, elég jó. A másik is nagyfilm vagy az sorozat (ebben az esetben hány részes?)?
Sorozat,12 részes
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezek 30 rész alattiak (ha igen, melyik hány rész)?
Trinity Blood 24 rész
Kigeki, csak egy rész, de szerintem nagyon érdekes.
Karin 24 rész.
Nekem az örök kedvencem a Hellsing.
Most a Death Note-ot nézem, ami nagyon jó, és TV-n a Narutot (kicsit gyenge, de jobb, mint a semmihttp://mangafan.hu/var/imag es/emotions/02.png
Van valamitek, amit ajánlotok (ha van vámpíros, azt írjátok először, kösz) ?
Most a Death Note-ot nézem, ami nagyon jó, és TV-n a Narutot (kicsit gyenge, de jobb, mint a semmihttp://mangafan.hu/var/imag es/emotions/02.png
Trinity Blood, Kigeki, Karin. Szerintem ezek nagyon jó vámpíros animék^^.
Ezek 30 rész alattiak (ha igen, melyik hány rész)?
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Nightwalker -> ezt még nem láttam,de barátnőm nagyon dícséri; Vampire Hunter D
Vampire Hunter D-t már láttam, elég jó. A másik is nagyfilm vagy az sorozat (ebben az esetben hány részes?)?
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
beküldve: 2007-03-20 08:41:41
(#25) Én a legutóbb az Air-t láttam, már többször is megnéztem, és újra és újra a maga módján ámulatba ejtett. Legfőképpen olyanoknak ajánlanám, akik szeretnek sírni, vagy nem szégyellik. Ezt azért mondom, mert én eddig még olyannal nem találkoztam, aki ne sírt volna rajta.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-03-20 07:36:54
(#24) Nah, hát én most elkezdtem lesni a Rozen Maiden-t, igaz h csak még 4 részt láttam belőle, de nekem nagyon tetszik
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-03-20 07:37:06
beküldve: 2007-03-20 07:02:57
(#23) Hat en a Yu-Gi-Oh! Capsule Monsterst lattam legutoljara es ajanlom mindenkinek.Egesz jo anime de nem mondom el,hogy mirol szol,mert nem akarom leloni a poent de ajanlom mindenkinek
"The diference between you and me is that i really will risk everything to win the duel"-Seto Kaiba
Nightwalker -> ezt még nem láttam,de barátnőm nagyon dícséri; Vampire Hunter D
Nekem az örök kedvencem a Hellsing.
Trinity Blood, Kigeki, Karin. Szerintem ezek nagyon jó vámpíros animék^^.
beküldve: 2007-03-19 18:57:40
(#20) Nekem az örök kedvencem a Hellsing.
Most a Death Note-ot nézem, ami nagyon jó, és TV-n a Narutot (kicsit gyenge, de jobb, mint a semmi
Most a Death Note-ot nézem, ami nagyon jó, és TV-n a Narutot (kicsit gyenge, de jobb, mint a semmi
Szerk: Csaba 2007-03-19 22:16:05
beküldve: 2007-03-18 18:24:45
(#19) Ghost in the Shell.. Tetszett a grafikája és a történet is^^. Egyszerűen szupi, szerintem
beküldve: 2007-03-18 17:07:51
(#18) Én utoljára a Marmalade Boyt vagy mi a francot láttam. Szeretem a romantikus animéket de ez nagyon nyálas.
beküldve: 2007-03-17 21:45:23
(#17) Hát az a Shin Angyo Onshi volt...direkt nem figyeltem a feliratra mert "úgyis olvastam,biztos ugyan az lesz".Hát ehhez képest..igen,szóval mégis figyelni kellett volna,most nem akarok erről prédikálni ^_^"
Aztán Vampire Hunter D..lusta voltam ahhoz,hogy japán hanggal -magyar felirattal nézzem,ezért felkészültem arra a borzasztó élményre amit általában a magyar szinkronok szoktak okozni..legyen elég annyi,hogy egyáltalán nem kellett volna tartanom tőle,nagyon el lettek találva a szinkronhangok (főleg Szabó Sipos Barna :" *szerelmes*)
Aztán Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch (most folyamatban van a PURE ^.^).Tipikus magical-girl,ez vissza is tartott tőle egy kicsit,de azokért a betétdalokért megérte (ugyanis az egész anime az éneklésről szól..mármint a főszereplőkről akik énekelnek és a legyőzik a hangjukkal a nagyon gonosz főgonoszt aki a végén megjavul...magical-girl -.-")
Aztán Vampire Hunter D..lusta voltam ahhoz,hogy japán hanggal -magyar felirattal nézzem,ezért felkészültem arra a borzasztó élményre amit általában a magyar szinkronok szoktak okozni..legyen elég annyi,hogy egyáltalán nem kellett volna tartanom tőle,nagyon el lettek találva a szinkronhangok (főleg Szabó Sipos Barna :" *szerelmes*)
Aztán Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch (most folyamatban van a PURE ^.^).Tipikus magical-girl,ez vissza is tartott tőle egy kicsit,de azokért a betétdalokért megérte (ugyanis az egész anime az éneklésről szól..mármint a főszereplőkről akik énekelnek és a legyőzik a hangjukkal a nagyon gonosz főgonoszt aki a végén megjavul...magical-girl -.-")
Sajnos nincs olyan lehetőségem, hogy sok animet nézzek (ugyanis béna vgyok angolból de mindet megpróbálok) És sajnos nincs olyan programoom, vagyis soha nem jó amit leszedek így magyar feliratosakat nem tudok nézni
Pff...Én 1* egy helyen találtam, csak nem tom' h hol...Bocsi, de ha megtalálom akkor szólok
Szerk: Aya 2007-03-17 11:46:42