• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Legutóbb láttam
Oldalak: ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... <<>>
beküldve: 2008-03-17 08:36:45
(#150) Válasz Fumihiko (#149) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

És kézzed, megtaláltam... itt: [Link]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
downloads - T - Tales from Earthsea - Theru's song

Köszi. Sajna valamiért nem sikerült.

Egyébként a másik amit mostanában láttam és nagyon tetszett, A Könyvek Hercege. Abban is van egy jó kis dal. Attól a jelenettől meg mindíg jókedvem lesz.
Íme: [Link]

Valahogy éreztem, h erre gondoltál... egyébként ha nem sikerült, az azért lehet, mert be kell regizni...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-16 22:48:26
(#149) Válasz フリツク オル シィ (#146) üzenetére
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]

Köszi. Sajna valamiért nem sikerült.

Egyébként a másik amit mostanában láttam és nagyon tetszett, A Könyvek Hercege. Abban is van egy jó kis dal. Attól a jelenettől meg mindíg jókedvem lesz.
Íme: [Link]

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-16 18:42:09
(#148)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Mint már leírtam legutóbb a Samurai Champloot láttam...nagyon jó kis anime! Van benne humor, akció..minden ami kell..

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 18:07:34
(#147)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Na, nekiálltam megnézni a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t... mit mondjak... fetrengek a röhögéstől... ha nem lennék már igen régóta szobatiszta, még bepisilési gondjaim is lennének... egyszerűen K.O. a cucc!!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 14:59:48
(#146) Válasz Fumihiko (#144) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

Ugye arra a dalra gondolsz, amit a kislány énekel a mezőn??? Attól nekem is libabőrös a karom...

Arra bizony. Arren reakciója a másik, ami szintén lúdbőrösen szép.

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 09:53:34
(#145)
Bendzsi
Bendzsi
[ Addiktgyanús ]
Megkésve ugyan de végre megtudtam nézni az
"Evangelion Rebuild 1.0 You Are Not Alone"-t.
Nekem tetszet, a grafika nagyon jóra sikerült. A történetet is jól összehozták, igaz történetileg vannnak kissebb-nagyobb éltérések a "klasszikus(1995)" között. Az EVA-k jól néztek ki és persze az angyalok is, itt is voltak kissebb eltérések.
Ami nem változot(szerintem) egyáltalán az a szereplők jelleme.
De..........
Egyes jelenetek pont azok voltak mint a klasszikusban csak új grafikával.

Egy igen remek alkotást láthattam, amire érdemes volt várni.
Kár, hogy nem moziban láttam.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-03-14 22:20:07
(#144) Válasz フリツク オル シィ (#143) üzenetére
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]

Ugye arra a dalra gondolsz, amit a kislány énekel a mezőn??? Attól nekem is libabőrös a karom...

Arra bizony. Arren reakciója a másik, ami szintén lúdbőrösen szép.

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-14 14:09:58
(#143) Válasz Fumihiko (#142) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ma megnéztem a Földtenger Varázslóját. Nagyon hangulatos volt, főleg a zenének köszönhetően. A már jól ismert, Ghibli rajzfilmekre jelemző dallamok mellett, egy kis Gyűrűk Ura feeling, valamint furulyás és skót dudás kelta szólamok fűszerezték a gyönyörű látványt. (Minden mi szemnek, s fülnek ingere.) Hogy a szép és szomorkás dalról már ne is beszéljek, ami a film egyik legszebb jelenetében hangzik el. (Meg is kellett néznem a film után még egyszer ) A történethez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó, de leginkább kedvcsináló az olvasáshoz. Az anime Ursula K. Le Guin Szigetvilág történeti alapján készült.

Mindenkinek tudom ajánlani. Azoknak akik olvasták a könyveket, és azoknak is akik nem.

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-14 02:32:56
(#142)
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]
Ma megnéztem a Földtenger Varázslóját. Nagyon hangulatos volt, főleg a zenének köszönhetően. A már jól ismert, Ghibli rajzfilmekre jelemző dallamok mellett, egy kis Gyűrűk Ura feeling, valamint furulyás és skót dudás kelta szólamok fűszerezték a gyönyörű látványt. (Minden mi szemnek, s fülnek ingere.) Hogy a szép és szomorkás dalról már ne is beszéljek, ami a film egyik legszebb jelenetében hangzik el. (Meg is kellett néznem a film után még egyszer ) A történethez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó, de leginkább kedvcsináló az olvasáshoz. Az anime Ursula K. Le Guin Szigetvilág történeti alapján készült.

Mindenkinek tudom ajánlani. Azoknak akik olvasták a könyveket, és azoknak is akik nem.

beküldve: 2008-03-13 18:30:33
(#141)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
utoljára láttam? nehéz megmondani mert az utóbbi időbe csakis a tv-nek és animéknek éltem de a Legend Of Duo jó volt

beküldve: 2008-03-11 19:36:52
(#140)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
A múlt héten "végeztem ki": Ultra Maniac, Vampire Princess Miyu... mostanában Weiss Kreuz, Utena van soron...
Jah, és természetesen örök visszatérőként SM (sajna kb. 3 havonta újra kell néznem) és DN-live (ennél kb. kéthetente jönnek elő az elvonási tünetek... arröl nem is beszélve, hogy Matsuyama Kenichi bérli a kicsi szívemet - Oshinari Sogou után...)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-10 14:58:37
(#139)
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Nemrég fejeztem be az FLCL-t! Rettentő jó volt! Imádtam!
Rég röhögtem ilyen sokat egy animén. Ekkora poénokat... ó mamám, erre nincs kifejezés, egyszerűen überjó volt!
Csak azt sajnáltam
hogy Ta-kun nem jött össze "rendesen" Mamimivel... miért pont Harukóba kellett beleesnie.. *sigh* pasik...

De amúgy nagyon király volt, minden poén ült, még a fárasztóbbakan is rengeteget tudtam röhögni.
Most megyek és megrendelem a mangáját

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-03-09 21:14:50
(#138)
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Legutóbb a Zero no Tsukaima II-őt láttam.
Nem voltam tőle elragadtattva, alig vártam, hogy vége legyen.
Louise erőszakos viselkedése egyáltalán nem tetszett, már túl sok volt belőle. Saito sem mutatot fel semmit azon kívül, hogy a lányok melleit bámulta...
Az egyetlen pozitívum számomra, Louise nővéreinek megjelenése volt...ez vitt egy kis színt a sorozatba.
(Többet vártam az első széria után, mert az, ezzel ellentétbe, nagyon jól sikerült.)

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-21 21:50:23
(#137)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Legutóbb a Vándorló palotát láttam. Nagyon bejött a film. Bővebben olvashattok erről a Magyar anime DVD-k topicban.

beküldve: 2008-02-21 21:09:46
(#136) Válasz idk pls delete (#135) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]

Tényleg, a Karakuriból készült anime?

Én úgy tudom nem... de ezt ne vedd készpénznek!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Oldalak: ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... <<>>