Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Köszi. Sajna valamiért nem sikerült.
Egyébként a másik amit mostanában láttam és nagyon tetszett, A Könyvek Hercege. Abban is van egy jó kis dal. Attól a jelenettől meg mindíg jókedvem lesz.
Íme: [Link]
Valahogy éreztem, h erre gondoltál... egyébként ha nem sikerült, az azért lehet, mert be kell regizni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Köszi. Sajna valamiért nem sikerült.
Egyébként a másik amit mostanában láttam és nagyon tetszett, A Könyvek Hercege. Abban is van egy jó kis dal. Attól a jelenettől meg mindíg jókedvem lesz.
Íme: [Link]
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-16 18:42:09
(#148) Mint már leírtam legutóbb a Samurai Champloot láttam...nagyon jó kis anime! Van benne humor, akció..minden ami kell..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 18:07:34
(#147) Na, nekiálltam megnézni a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t... mit mondjak... fetrengek a röhögéstől... ha nem lennék már igen régóta szobatiszta, még bepisilési gondjaim is lennének... egyszerűen K.O. a cucc!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ugye arra a dalra gondolsz, amit a kislány énekel a mezőn??? Attól nekem is libabőrös a karom...
Arra bizony. Arren reakciója a másik, ami szintén lúdbőrösen szép.
És kézzed, megtaláltam... itt: [Link]
downloads - T - Tales from Earthsea - Theru's song
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 09:53:34
(#145) Megkésve ugyan de végre megtudtam nézni az
"Evangelion Rebuild 1.0 You Are Not Alone"-t.
Nekem tetszet, a grafika nagyon jóra sikerült. A történetet is jól összehozták, igaz történetileg vannnak kissebb-nagyobb éltérések a "klasszikus(1995)" között. Az EVA-k jól néztek ki és persze az angyalok is, itt is voltak kissebb eltérések.
Ami nem változot(szerintem) egyáltalán az a szereplők jelleme.
De..........
Egy igen remek alkotást láthattam, amire érdemes volt várni.
Kár, hogy nem moziban láttam.
"Evangelion Rebuild 1.0 You Are Not Alone"-t.
Nekem tetszet, a grafika nagyon jóra sikerült. A történetet is jól összehozták, igaz történetileg vannnak kissebb-nagyobb éltérések a "klasszikus(1995)" között. Az EVA-k jól néztek ki és persze az angyalok is, itt is voltak kissebb eltérések.
Ami nem változot(szerintem) egyáltalán az a szereplők jelleme.
De..........
Egyes jelenetek pont azok voltak mint a klasszikusban csak új grafikával.
Egy igen remek alkotást láthattam, amire érdemes volt várni.
Kár, hogy nem moziban láttam.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Ugye arra a dalra gondolsz, amit a kislány énekel a mezőn??? Attól nekem is libabőrös a karom...
Arra bizony. Arren reakciója a másik, ami szintén lúdbőrösen szép.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Ma megnéztem a Földtenger Varázslóját. Nagyon hangulatos volt, főleg a zenének köszönhetően. A már jól ismert, Ghibli rajzfilmekre jelemző dallamok mellett, egy kis Gyűrűk Ura feeling, valamint furulyás és skót dudás kelta szólamok fűszerezték a gyönyörű látványt. (Minden mi szemnek, s fülnek ingere.) Hogy a szép és szomorkás dalról már ne is beszéljek, ami a film egyik legszebb jelenetében hangzik el. (Meg is kellett néznem a film után még egyszer ) A történethez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó, de leginkább kedvcsináló az olvasáshoz. Az anime Ursula K. Le Guin Szigetvilág történeti alapján készült.
Mindenkinek tudom ajánlani. Azoknak akik olvasták a könyveket, és azoknak is akik nem.
Mindenkinek tudom ajánlani. Azoknak akik olvasták a könyveket, és azoknak is akik nem.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-14 02:32:56
(#142) Ma megnéztem a Földtenger Varázslóját. Nagyon hangulatos volt, főleg a zenének köszönhetően. A már jól ismert, Ghibli rajzfilmekre jelemző dallamok mellett, egy kis Gyűrűk Ura feeling, valamint furulyás és skót dudás kelta szólamok fűszerezték a gyönyörű látványt. (Minden mi szemnek, s fülnek ingere.) Hogy a szép és szomorkás dalról már ne is beszéljek, ami a film egyik legszebb jelenetében hangzik el. (Meg is kellett néznem a film után még egyszer ) A történethez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó, de leginkább kedvcsináló az olvasáshoz. Az anime Ursula K. Le Guin Szigetvilág történeti alapján készült.
beküldve: 2008-03-13 18:30:33
(#141) utoljára láttam? nehéz megmondani mert az utóbbi időbe csakis a tv-nek és animéknek éltem de a Legend Of Duo jó volt
beküldve: 2008-03-11 19:36:52
(#140) A múlt héten "végeztem ki": Ultra Maniac, Vampire Princess Miyu... mostanában Weiss Kreuz, Utena van soron...
Jah, és természetesen örök visszatérőként SM (sajna kb. 3 havonta újra kell néznem) és DN-live (ennél kb. kéthetente jönnek elő az elvonási tünetek... arröl nem is beszélve, hogy Matsuyama Kenichi bérli a kicsi szívemet - Oshinari Sogou után...)
Jah, és természetesen örök visszatérőként SM (sajna kb. 3 havonta újra kell néznem) és DN-live (ennél kb. kéthetente jönnek elő az elvonási tünetek... arröl nem is beszélve, hogy Matsuyama Kenichi bérli a kicsi szívemet - Oshinari Sogou után...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-10 14:58:37
(#139) Nemrég fejeztem be az FLCL-t! Rettentő jó volt! Imádtam!
Rég röhögtem ilyen sokat egy animén. Ekkora poénokat... ó mamám, erre nincs kifejezés, egyszerűen überjó volt!
Csak azt sajnáltam
De amúgy nagyon király volt, minden poén ült, még a fárasztóbbakan is rengeteget tudtam röhögni.
Most megyek és megrendelem a mangáját
Rég röhögtem ilyen sokat egy animén. Ekkora poénokat... ó mamám, erre nincs kifejezés, egyszerűen überjó volt!
Csak azt sajnáltam
hogy Ta-kun nem jött össze "rendesen" Mamimivel... miért pont Harukóba kellett beleesnie.. *sigh* pasik...
De amúgy nagyon király volt, minden poén ült, még a fárasztóbbakan is rengeteget tudtam röhögni.
Most megyek és megrendelem a mangáját
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-03-09 21:14:50
(#138) Legutóbb a Zero no Tsukaima II-őt láttam.
Nem voltam tőle elragadtattva, alig vártam, hogy vége legyen.
Louise erőszakos viselkedése egyáltalán nem tetszett, már túl sok volt belőle. Saito sem mutatot fel semmit azon kívül, hogy a lányok melleit bámulta...
Az egyetlen pozitívum számomra, Louise nővéreinek megjelenése volt...ez vitt egy kis színt a sorozatba.
(Többet vártam az első széria után, mert az, ezzel ellentétbe, nagyon jól sikerült.)
Nem voltam tőle elragadtattva, alig vártam, hogy vége legyen.
Louise erőszakos viselkedése egyáltalán nem tetszett, már túl sok volt belőle. Saito sem mutatot fel semmit azon kívül, hogy a lányok melleit bámulta...
Az egyetlen pozitívum számomra, Louise nővéreinek megjelenése volt...ez vitt egy kis színt a sorozatba.
(Többet vártam az első széria után, mert az, ezzel ellentétbe, nagyon jól sikerült.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-21 21:50:23
(#137) Legutóbb a Vándorló palotát láttam. Nagyon bejött a film. Bővebben olvashattok erről a Magyar anime DVD-k topicban.
Tényleg, a Karakuriból készült anime?
Én úgy tudom nem... de ezt ne vedd készpénznek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.