Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-12-24 10:52:35
(#420) Amiket legutóbb láttam (3 nap alatt, ami tegnap fejeződött be...):
-Shakugan no Shana 1. évad (teljes)
-Shakugan no Shana 2. évad (teljes)
-Shakugan no Shana Special
-Shakugan no Shanatan
-Shakugan no Shana: The Movie
Még a karakterekről:
-Shakugan no Shana 1. évad (teljes)
Shana és Margery Daw a kedvencem (nemtom h kell írni, mert az első részekben a fansubon Doe volt, a maradék részben meg Daw...namind1, a bögyös szőkéről beszélek...), tetszett, ahogy mindig bemosott egyet a Marconak (a beszélő könyvének xD)...Nagyon jó az anime, fantasys-szupererősös-shounen. ..néha szerelemmel és iskolai élettel vegyítve...nekem nagyon tetszett ^^ És az endingje nagyon jó ^^ Ismertető: [Link]
-Shakugan no Shana 2. évad (teljes)
egy kicsit jobb volt a rajzolása-animációja...és nekem maga az egész 2. évad jobban tetszett. Ismertetője: [Link]
-Shakugan no Shana Special
na...ezen röhögtem a legtöbbet xD arról szól, hogy Shana és Yuji osztálya kirándulni megy, és Oga-Chan próbálkozik bevallani az érzelmeit Tanakának...aztán ebből sok érdekes helyzet kerekedik x3 Van benne egy kis ecchi-fanservice, amikor a lányok a fürdőben vannak, és a fiúk meg akarják őket lesni ^^ Ismertető: [Link]
-Shakugan no Shanatan
Szintén vicces, humoros történet, az eredeti történetnek a paródiája...Shana kicsivé sugorodott össze, mindig Yuji fején ül, és összemorzsázza a haját xD, Wilhelmina mindig kijelenti, h éhes (ez a legviccesebb xDDD), és Yoshida-san fojton meg akarja ölni Shanát (legalábbis ezt mondja mindig...xD) Ismertetője: [Link]
-Shakugan no Shana: The Movie
tul. képpen az első évadnak az első részeit dolgozza fel, részletesebben, és egybefüggően (olyan, mint a Death Note-nak a directors cut) Ismertetője: [Link]
Még a karakterekről:
Noizi Ito volt felelős a karakterdizájnért, akinek a Haruhi Suzumiya no Yuutsu karaktereit is köszönhetjük ^^ szal nem véletlen h hasonlítanak x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-24 10:54:18
beküldve: 2008-12-20 22:41:03
(#419) Nana anime 1. része.
Belekukkantok már, h milyen animében. Kíváncsi vagyok, eltér-e a mangától, bár ha jól tudom akkor nem...
Eddig tetszik így is :)
Eddig tetszik így is :)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 20:35:23
(#418) Végér értem a Chrno Crusade-nek. Elég nagy reményeket fűztem a sorozathoz, mert mindenhol csak szuperlatívuszokban nyilatkoztak róla, de sajna a várt hatás nálam elmaradt (nyilvánvalóan az én ízlésem tér el a nagy átlagétól, mert nekem már az FMA se jött be annyira).
Egészen jól indult a sorozat, szeretem amikor a drámát kicsit könnyedebben vezetik elő és Chrno és Rosett közös múltja is jókat sejtetett, de bármennyire igyekeztem egyszerűen képtelen voltam igazán megkedvelni a két főszereplőt és még jellemfejlődést sem tudtak igazán felmutatni (ebben egyedül Satela jeleskedett, de
A befejezés viszont nagyon szép volt és megható, bár jobban tetszett volna ha
Ami nagyon zavart, hogy a bugyi-cici fanszervízt apácákkal kombinálva adták elő, Azmaria folyamatos nyavalygása és nem értem minek kellett a főgonosz szájába Jézus szavait adni, persze gondolom azért mert így coolos volt.
Így visszaolvasva, a véleményem elég negatív lett, pedig nem volt rossz a sorozat, csak bosszant, hogy sokat vártam ettől az animétől és ilyesmikkel eltolták.
Egészen jól indult a sorozat, szeretem amikor a drámát kicsit könnyedebben vezetik elő és Chrno és Rosett közös múltja is jókat sejtetett, de bármennyire igyekeztem egyszerűen képtelen voltam igazán megkedvelni a két főszereplőt és még jellemfejlődést sem tudtak igazán felmutatni (ebben egyedül Satela jeleskedett, de
ő is meghalt nem sokra rá
). A történet helyenként kicsit kiszámítható volt, a negatív szereplők pedig eléggé egysíkúak maradtak, még Aion is, pedig ő érdekesnek ígérkezett.A befejezés viszont nagyon szép volt és megható, bár jobban tetszett volna ha
meghagyják Rosette méltóságát és nem kezd el a végén hisztizni, hogy nem akar meghalni.
Ami nagyon zavart, hogy a bugyi-cici fanszervízt apácákkal kombinálva adták elő, Azmaria folyamatos nyavalygása és nem értem minek kellett a főgonosz szájába Jézus szavait adni, persze gondolom azért mert így coolos volt.
Így visszaolvasva, a véleményem elég negatív lett, pedig nem volt rossz a sorozat, csak bosszant, hogy sokat vártam ettől az animétől és ilyesmikkel eltolták.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-20 20:35:39
beküldve: 2008-12-02 19:45:46
(#417) tegnap fejeztem be sztem életem eddigi legjobb OVAját...Angel Cop...emberz ezt mindenkinek látni kell, retróanime, majdnem 20 éves, de a rajzolása szépnek mondható, a zenéi is jók és a története is megfogott vmiért...nálam 10/10! (amugy cyberpunk világ, remélem senkit nem rettent el)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-12-02 19:03:37
(#416) Saiyuki Reload Burial
Végre valahára sikerült feliratot találnom a harmadik részhez és végig tudtam nézni. Sajna elég mostohán bántak ezzel az OVA-val, a kutya se subbolta csak egy maszek fordítás készült hozzá, pedig szerintem ez volt az eddigi legjobb Saiyuki adaptáció. Mind a történet, mind a grafika tekintetében sikerült 100%-osan visszaadniuk a mangát és még cenzúrát is hanyagolták (bár ez egy OVA esetében asszem evidens).
Végre valahára sikerült feliratot találnom a harmadik részhez és végig tudtam nézni. Sajna elég mostohán bántak ezzel az OVA-val, a kutya se subbolta csak egy maszek fordítás készült hozzá, pedig szerintem ez volt az eddigi legjobb Saiyuki adaptáció. Mind a történet, mind a grafika tekintetében sikerült 100%-osan visszaadniuk a mangát és még cenzúrát is hanyagolták (bár ez egy OVA esetében asszem evidens).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-30 00:45:50
(#415) Amit legutóbb láttam az a Fantastic Children:
A grafika nemolyan jó, de a zenék nemrosszak (az ending kifejezetten tetszik) és amilyen unalmasan indúlt (már majdenm félbehagytam de nembántam+ h nemtettem) a közepétől olyan jó volt h nembírtam abbahagyni.
A grafika nemolyan jó, de a zenék nemrosszak (az ending kifejezetten tetszik) és amilyen unalmasan indúlt (már majdenm félbehagytam de nembántam+ h nemtettem) a közepétől olyan jó volt h nembírtam abbahagyni.
hy én most fejeztem be a devil may cry-t nagyon tetszett most pedig elkezdem az air-t wolf's raint és a berserk-et remélem nem csalódok bennük
Berserkben tuti nem.
Főleg ha még a DMC is tetszett, az szvsz egy moschlake.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-25 14:31:15
(#413) hy én most fejeztem be a devil may cry-t nagyon tetszett most pedig elkezdem az air-t wolf's raint és a berserk-et remélem nem csalódok bennük
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-25 14:04:58
(#412) Genshiken nagyon lol, kezdem is a 2. évadot
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-25 12:56:44
(#411) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-25 11:05:25
(#410) A Suzumiya Haruhi no Yuutsu-t nézem apránként. Bevallom, kicsit másra számítottam néhány dolgot tekintve, de azért tetszik.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-11-25 11:06:09
Én most a Lucky Star-t kezdtem el nézni... Eddig viszonylag tűrhető
nem mondod!!!! pont most kezdtem el nézni én is! xD
+még ott van a GitS SAC, amit most nézek, meg a Shakugan no Shana
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-24 16:49:42
(#408) Én most a Lucky Star-t kezdtem el nézni... Eddig viszonylag tűrhető
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-11-14 07:10:02
(#407) Jó, de a ugye Kuroshitsuji nem shoujo, hanem shounen. Ha shoujo lenne, akkor biztos valami BL románc kerekedne ki belőle, aminek biztos sokan örülnének, de én spec. nem.