Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Háttér: (nem hivatalos)shota / BL, démonos, misztikus cucc, néhol elég fárasztó humorral megspékelve. Október kettő óta fut, jelenleg a 14. résznél tart (az angol feliratos verzió még csak a 11.-nél). 24 részes lesz.
Sztori: A 12 éves Ciel, a Phantomhive család feje különböző bűnesetek megoldásán fáradozik, Sebastian, a komornyik segítségével.
Seiyuu: Fukuyama Jun (Jun Jun <3) egy parádés mellékszerepben, Ono Daisuke Sebas-chanként és Sakamoto Maaya Cielként.
Kinek ajánlanám? Elsősorban fangirl típusoknak. Nem mintha a fiúk nem élvezhetnék, de úgy érzem, hogy inkább a női közönségnek célozták (annak ellenére, hogy shounen antológiában jelenik meg a mangája). Csak egy példa erre
(nem különösebben spoiler:)
1.AVP 2 és ezt mindenki tudja hogy mi....
2.Vélemény..? Bocsás meg de enyit megtehetnél. Nem három betűs dolgot kell beírni, egy hszre
Számomra egyértelmű, hogy mi az az AVP2, de mivel nem anime, ezért ide tök felesleges volt beírnod. Meg amúgy is, lenne értelme, ha valaki beböfögné, hogy pl. "Naruto" és fűzne hozzá semmit? Hát nem. Ennek sincs.
neked ha már itt vagy szívesen elmondhattad volna..
Mindegy, ha annyira nem akarja elmondani, akkor tartsa meg magának nyugodtan. :)
ok,de most nem mindegy
Mindegy, ha annyira nem akarja elmondani, akkor tartsa meg magának nyugodtan. :)
Talán ha nem rövidítenéd, mindenkinek egyértelmű lenne.
Alien vs Predator 2? Igazából fogalmam sincs, csak beírtam a google-be a rövidítést... Azért mondom, hogy talán egyértelműbben is írhattad volna.
szerintem egyértelmű
Alien vs Predator 2? Igazából fogalmam sincs, csak beírtam a google-be a rövidítést... Azért mondom, hogy talán egyértelműbben is írhattad volna.
szerintem egyértelmű
Sajnos így van. :( Nagyon nem szeretem, ha sokat kell várni a következő részre. Egyébként nem rossz az anime, de azt hiszem, hogy nekem is inkább a mangát kellene olvasnom.
Most nézem, andib szerint a 2. rész csak februárra várható. Akkor egy ideig még parkolópályán marad.
Na nem mondod... Hogy jön ez ide?
Switch OVA 1: nem különösebben terveztem megnézni, de mivel kész seiyuu parádé, meg kellett néznem.
Grafika: grafikailag a Death Note-ra hasonlít, ami talán annak köszönhető, hogy a mangát a Naked Ape-nek köszönhetjük, akiket doujinshis körökben Acute Girls néven ismernek. Na mármost ők nem egy Death Note (meg mellesleg egy rakat Naruto...) doujinshit készítettek, ami kétségtelenül sokat hatott a stílusukra.
Történet: két olyan nyomozóval ismerkedünk meg, akik beépülnek, hogy lefüleljenek egy drogbárót. (Csak ennyit írhatok egyelőre, mert az első részből nem sok minden derül ki...)
Seiyuu: Fukuyama Jun (Jun Jun!! <33), Sakurai Takahiro, Nakai Kazuya, stb. Ők adják a három főszereplő hangját, és mellesleg mind a hárman a kedvenceim közé tartoznak. <3
Háttér: A manga már a 12. kötetnél tart.
Kinek ajánlanám? Ez fogas kérdés, mert ugyan végig fentartotta a figyelmemet, és érdekes volt, de egy két részes OVA-tól azért ne várjunk túl sokat. Továbbá szinte végig éreztem a BL ízét a sorozaton, pedig semmi köze a BL-hez, csak éppen egy, a szabadidejükben Sasu x Narus dj-ket készítő alkotópárostól mit várjunk... ;)
én is akarok egy Usagi-sant!!!! <3 ^^
ha tudsz egy kicsit japánul akk:TUDTAD H AZ USAGI NYULAT JELENT?!
am én is lehet h elkezdem nézni
egész jó volt ameddig eljutottam(első évad 7.rész)
A sztori egész jó de nem mindenütt.(Pl.:ahol Dokuro-chan felhúzza a bugyiját mert anyám pont akk jött arra ahol én voltamXD )
Grafika: 10/10
Sztori:10/9
Zene:10/10++
Szereplők:10/8