Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2009-03-01 13:18:43
(#495) Majin Tantei Nougami Neuro
Szódával elment a sorozat, volt egy-két érdekesebb ügy, amiben nyomoztak, de a többség unalmas volt, sőt néhány még rémesen kiszámítható is. Amit végképp nem értettem, hogy miért változott a leleplezés pillanatában minden elkövető szörnyé, vagy nem is tudom mivé, teljesen komolyan vehetetlenné tette az egészet.
Az anime nézése közben valamiért folyton a Jugoku Shoujo jutott eszembe, bár az még ennél is epizodikusabb volt és az indítékok is erőltetettebbek voltak benne. Amiért mégis jobban tetszett, mit a fenti sorozat, az Neuro karaktere volt, őt bírtam, bár ebben is nagy szerepet játszott a Takehito-fangirlségem. ^^
Szódával elment a sorozat, volt egy-két érdekesebb ügy, amiben nyomoztak, de a többség unalmas volt, sőt néhány még rémesen kiszámítható is. Amit végképp nem értettem, hogy miért változott a leleplezés pillanatában minden elkövető szörnyé, vagy nem is tudom mivé, teljesen komolyan vehetetlenné tette az egészet.
Az anime nézése közben valamiért folyton a Jugoku Shoujo jutott eszembe, bár az még ennél is epizodikusabb volt és az indítékok is erőltetettebbek voltak benne. Amiért mégis jobban tetszett, mit a fenti sorozat, az Neuro karaktere volt, őt bírtam, bár ebben is nagy szerepet játszott a Takehito-fangirlségem. ^^
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-28 19:23:58
(#494) Kíváncsi voltam, mit láttam 7-8 évesen a Sailor Moonban, úgyhogy én legutóbb ennek láttam az 1. részét
beküldve: 2009-02-24 12:56:32
(#493) Hellsing Ultimate OVA 5.
Én csak most néztem meg. Még mindig untam azt, hogy a harc közben jár a folyamatos duma, de végülis mag a történet jó volt. Kedves leszek, és a történetre adok 10/8 adok.
A zene jó volt. (Mint mindig 10/10). A Grafika szvsz simán megérdemli a 10/10-et. Hát a karakterek... végülis elmentek, de nem volt benne Seras és Álókárdó. 10/8 Nem tudom, de ez a OVA nem volt olyan jó. Szvsz ez csak 10/7-es!
Érdemes volt megnézni? Hát most ... nem.
Én csak most néztem meg. Még mindig untam azt, hogy a harc közben jár a folyamatos duma, de végülis mag a történet jó volt. Kedves leszek, és a történetre adok 10/8 adok.
A zene jó volt. (Mint mindig 10/10). A Grafika szvsz simán megérdemli a 10/10-et. Hát a karakterek... végülis elmentek, de nem volt benne Seras és Álókárdó. 10/8 Nem tudom, de ez a OVA nem volt olyan jó. Szvsz ez csak 10/7-es!
Érdemes volt megnézni? Hát most ... nem.
Valaki ismeri a Chrno Crusadet?
én most épp azt néztem végig
szerintem sokan ismerik, főleg hogy most megy animaxon, de én is végig néztem már 2 évvel ezelőtt felirattal, ez a szinkronos meg jól jön memória frissítésnek én most épp azt néztem végig
amúgy ami láttam legutób az a Honey x Honey Drops
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-24 11:17:07
(#491) beküldve: 2009-02-07 20:06:15
(#490) Az ERGO PROXY-t fejeztem be.
Elég darkos a színvilága, akár nyomasztónak is mondanám, talán DN-hez hasonlítható. A történet is eléggé "kibogozásra szoruló", ergo vannak részek, amiket jó lenne még egyszer megnézni (vagy az egész animet? ).
Mindent összegezve, tetszett, szerintem egy érdekes és egyedi mű, komolyabb hangvétellel.
Most pedig a Tengen Toppa Gurren Lagann-nak álltam neki.
Elég darkos a színvilága, akár nyomasztónak is mondanám, talán DN-hez hasonlítható. A történet is eléggé "kibogozásra szoruló", ergo vannak részek, amiket jó lenne még egyszer megnézni (vagy az egész animet? ).
Mindent összegezve, tetszett, szerintem egy érdekes és egyedi mű, komolyabb hangvétellel.
Most pedig a Tengen Toppa Gurren Lagann-nak álltam neki.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-07 20:07:21
beküldve: 2009-01-31 11:28:30
(#489) Gankutsuou ala Animax
Be kell valljam, nem olvastam az eredeti regényt, csak néhány filmfeldolgozást láttam, de azt is régen, úgyhogy mindenféle előítélet és elvárás nélkül tudtam nekiállni az animének.
Nagyszerű sorozat volt, remek magyar szinkronnal. A grafikát azt szokni kellett, de miután hozzászokott a szemem már inkább szépnek találtam, mintsem zavarónak.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett, azok az ocsmány, 3D-s mechák voltak, amik eléggé kilógtak a háttérből és még a mozgásuk is darabos volt egy kicsit. Ennek ellenére a sorozat egyik legemlékezetesebb jelenete, Franz és a Gróf párbaja, a mechákhoz kapcsolódik.
A befejezést sztem kicsit eltúlozták, kevesebb mártírkodással és kevésbé széles lezárással jobban tetszett volna, de még így sem találtam benne olyan nagy kivetnivalót.
Be kell valljam, nem olvastam az eredeti regényt, csak néhány filmfeldolgozást láttam, de azt is régen, úgyhogy mindenféle előítélet és elvárás nélkül tudtam nekiállni az animének.
Nagyszerű sorozat volt, remek magyar szinkronnal. A grafikát azt szokni kellett, de miután hozzászokott a szemem már inkább szépnek találtam, mintsem zavarónak.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett, azok az ocsmány, 3D-s mechák voltak, amik eléggé kilógtak a háttérből és még a mozgásuk is darabos volt egy kicsit. Ennek ellenére a sorozat egyik legemlékezetesebb jelenete, Franz és a Gróf párbaja, a mechákhoz kapcsolódik.
Annak a résznek a végén nem bírtam megállni, hogy el ne bőgjem magamat. *szipp*
A befejezést sztem kicsit eltúlozták, kevesebb mártírkodással és kevésbé széles lezárással jobban tetszett volna, de még így sem találtam benne olyan nagy kivetnivalót.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-31 11:41:56
Imádom ezt a számot, de a warez itt akkor is tilos!
Ejnye-bejnye! Go read Fórumszabályzat!
Bocs, kiszedem
Imádom ezt a számot, de a warez itt akkor is tilos!
Szerk: Mariko 2009-01-29 17:21:54
beküldve: 2009-01-29 17:14:39
(#486) Darker Than Black animét mindenkinek csak ajánlani tudom, mert szép a grafika, jó a történet és a szereplők karaktere is jól van kidolgozva. Csak mondjuk az elején türelemmel kell lenni iránta, mert néha kiborítóan érthetetlen, meg a második részben az emberek arcára elfelejtettek árnyékot csinálni , de utána nagyon jól beindul és vannak totálisan vicces részek is. Na meg arra kell vigyázni, hogy kb. 2-3 részenként alkotnak egy önálló történetet. Ha így nézitek, garantáltan tetszeni fog
Szerk: Yaven 2009-01-29 17:26:46
Semmi baj
gondolom az a jelent csak azért kellett hogy a film poszterének legyen valami alapja (utólag)...
Csak remélni tudom hogy a következő filmje jobb lesz Goronak - ez is jó volt egészen addig amíg a tanyán dolgoztak, utánna elég nagy katyvasz lett szerintem.
gondolom az a jelent csak azért kellett hogy a film poszterének legyen valami alapja (utólag)...
Csak remélni tudom hogy a következő filmje jobb lesz Goronak - ez is jó volt egészen addig amíg a tanyán dolgoztak, utánna elég nagy katyvasz lett szerintem.
Ha ennyire tetszett remélem tudsz segíteni az egetrengető homályba burkolózó titokkal kapcsolatban a film végén:
Nem jött le
Teru miért változott sárkánnyá majd vissza??
Nem jött le
Nos, ez az, ami nekem se "jött le"... Biztos vagyok benne, hogyha ismerném a könyvciklust, amiből készült, tudnám a választ. De így... Hát a fenetudja. Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni.
A Földtenger Varázslója
(Studio Ghibli, Miyazaki Goro)
A nagy anime-sensei Miyazaki-sama, kicsi fiacskája Goro-kun, egy apja stílusára erősen hajazó, de történetileg - ami ugyan nem egészen az Ő érdeme - nagyon izgalmas animét hozott össze.
Ajánlom mindenkinek.
A nagy anime-sensei Miyazaki-sama, kicsi fiacskája Goro-kun, egy apja stílusára erősen hajazó, de történetileg - ami ugyan nem egészen az Ő érdeme - nagyon izgalmas animét hozott össze.
Ajánlom mindenkinek.
A végén úgy sírtam... De lehet, hogy csak a másnap következő vizsga okozta feszültség miatt...(?)
Ha ennyire tetszett remélem tudsz segíteni az egetrengető homályba burkolózó titokkal kapcsolatban a film végén:
Teru miért változott sárkánnyá majd vissza??
Nem jött le
Szerk: wakka 2009-01-28 22:22:52
beküldve: 2009-01-28 21:54:00
(#482)
Szerk: alister 2009-01-28 21:58:05
beküldve: 2009-01-28 20:42:53
(#481) A Földtenger Varázslója
Ajánlom mindenkinek.
Ajánlom mindenkinek.
A végén úgy sírtam... De lehet, hogy csak a másnap következő vizsga okozta feszültség miatt...(?)