Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2009-06-03 14:14:06
(#525) FLCL Csak ismételni tudom magam: O! M! G! XD
De azért jót röhögtem...
De azért jót röhögtem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-01 14:55:26
(#524) Macskák királysága...
Reggel ment a TV-ben, meg is lepődtem,mikor teletexten utánna olvastam,hogy mi is ez,és láttam,hogy japán animációs film. Gondoltam megnézem,mert ilyet is ritkán látni (sajnos).
Szerintem aranyos film,szépen van kivitelezve is,és a történet se rossz. Mondjuk vicces,mert ki volt rakva a 12-es karika,ennek ellenére szerintem inkább a 12 év alatti gyerekeknek szól,mert eléggé gyerekmese beütésű a beszélő macskákkal és a "szokásos" cselekménnyel (soksok bonyodalom,majd happy end),ráadásul semmi olyan nem volt benne,ami egy kisgyerekre káros lehetne...legalábbis szerintem.
A lényeg: egyszer végig lehet nézni.(aki meg akarja,többször is megnézheti )
Reggel ment a TV-ben, meg is lepődtem,mikor teletexten utánna olvastam,hogy mi is ez,és láttam,hogy japán animációs film. Gondoltam megnézem,mert ilyet is ritkán látni (sajnos).
Szerintem aranyos film,szépen van kivitelezve is,és a történet se rossz. Mondjuk vicces,mert ki volt rakva a 12-es karika,ennek ellenére szerintem inkább a 12 év alatti gyerekeknek szól,mert eléggé gyerekmese beütésű a beszélő macskákkal és a "szokásos" cselekménnyel (soksok bonyodalom,majd happy end),ráadásul semmi olyan nem volt benne,ami egy kisgyerekre káros lehetne...legalábbis szerintem.
A lényeg: egyszer végig lehet nézni.(aki meg akarja,többször is megnézheti )
beküldve: 2009-05-31 20:08:28
(#523) Legutóbb? Ööööhm... a Death Note első filmjét! Valami rohadtjó volt (már bocs a kifejezésért)! Nálam még a Star Wars-t is felülmúlta! Az a film nagyon tutker király zsír csúcs kafa kóser ász sirály tutijó! Már nagyon várom a júniusi MONDO-t, hogy végre az animéból is láthassak pár részt!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-05-23 14:50:24
(#522) Skip Beat
Pont erre a szórakoztató, vicces animére volt szükségem. Az Ouran mellett a legjobb shoujo, amit láttam. És külön tiszteletem Inoue Marinának, aki nagyszerű Kyoko volt, a hangjátéka valami egészen kivételes és nagyszerű: tökéletesen követte a szereplő másodpercenként változó hangulatát. Lehet a japán szinkroról áradozni, de szerintem ez messze a legjobb teljesítmény volt, amit valaha hallottam. (Amúgy a szintén nagyszerűen induló Valkyria Chroniclesben Alicia hangját is ő szolgáltatja, bár ez a szerep jóval hétköznapibb, mint Kyokóé volt.)
Maga a Skip Beat számomra 2008/2009 egyik legjobbja lesz szerintem, de a vége valami iszonyúan hülye lett, második szezont követelek! A mangából (amit ezután el is kezdek majd gyorsan) amúgy is van még bőven muníció.
Pont erre a szórakoztató, vicces animére volt szükségem. Az Ouran mellett a legjobb shoujo, amit láttam. És külön tiszteletem Inoue Marinának, aki nagyszerű Kyoko volt, a hangjátéka valami egészen kivételes és nagyszerű: tökéletesen követte a szereplő másodpercenként változó hangulatát. Lehet a japán szinkroról áradozni, de szerintem ez messze a legjobb teljesítmény volt, amit valaha hallottam. (Amúgy a szintén nagyszerűen induló Valkyria Chroniclesben Alicia hangját is ő szolgáltatja, bár ez a szerep jóval hétköznapibb, mint Kyokóé volt.)
Maga a Skip Beat számomra 2008/2009 egyik legjobbja lesz szerintem, de a vége valami iszonyúan hülye lett, második szezont követelek! A mangából (amit ezután el is kezdek majd gyorsan) amúgy is van még bőven muníció.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-05-22 13:52:53
(#521) Guin Saga
Mekkora kár, hogy az igazán jó animéket sosem hypeolják egekig. Ez igazán megérdemelne egy kicsit nagyobb felhajtást, már csak a múltjára visszatekintve is. Igaz eddig csak a 3 AA-realesed részt láttam, de nagyon megtetszett. Nem néztem még ENNYIRE high-fantasy cuccot. Kell egy kis újdonság, hát akkor legyen már színvonalas is.
Mellesleg ISHTOVAN-POWAA. Pista, az érző szívű, pedo karmazsin zsoldos, hát nem ennivaló? :Đ
Mekkora kár, hogy az igazán jó animéket sosem hypeolják egekig. Ez igazán megérdemelne egy kicsit nagyobb felhajtást, már csak a múltjára visszatekintve is. Igaz eddig csak a 3 AA-realesed részt láttam, de nagyon megtetszett. Nem néztem még ENNYIRE high-fantasy cuccot. Kell egy kis újdonság, hát akkor legyen már színvonalas is.
Mellesleg ISHTOVAN-POWAA. Pista, az érző szívű, pedo karmazsin zsoldos, hát nem ennivaló? :Đ
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-05-19 13:57:48
(#520)
Szerk: alister 2009-05-19 13:58:06
beküldve: 2009-05-09 12:56:30
(#519) Az legutóbbi Shippuuden moviet néztem meg.
Hááát... Vegyes érzéseket hagyott bennem, mert volt ami kifejezettem tetszett, de másrészt ott voltak azon dolgok is amiket pl. az alap animeben is ki nem állhatok. De úgy összességében egyszer elment . A Yuki Himes első Naruto movie után ez volt az első amit egyáltalán végignéztem.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-05-09 12:57:29
beküldve: 2009-05-04 13:24:48
(#518) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-04-14 21:11:44
(#517) Most fejeztem be az Airt, hát elég durva de tetszett.
Én igazából az utolsó ké részben értettem meg az egészet, de érdemes átrágni magatokat rajta;)
8/10
Én igazából az utolsó ké részben értettem meg az egészet, de érdemes átrágni magatokat rajta;)
8/10
beküldve: 2009-04-14 19:31:15
(#516) DN-a vallomás
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 19:27:17
(#515) Jelenleg a tavaszi szezonban indult animéket nézem.
Az első részek alapján csináltam egy kis leírást róluk, ha érdekel valakit nézzen be a blogomba:
[Link]
Még fog bővülni, mert most nagyon sok sorozat indult, és nincs már elég erőm letölteni, screenshot-ot gyártani, és még le is írni őket, de van még néhány cím, amiről biztos írni fogok!
Szerk: Dora-chan 2009-04-14 19:27:33
Igazad van Bocsánat és Köszönöm.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-05-25 11:49:40
És ne is duplaposztolj (értsd: ne írj egymás után két hozzászólást ugyanabba a témába), inkább használd a szerkeszt funkciót!
Akkor kérlek megmondod hova??
Leginkább a cosplay-es témába.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-13 23:25:35
beküldve: 2009-04-13 23:14:02
(#512) Akkor kérlek megmondod hova??
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
És nem is ide kellett volna beírnod...
Bocsi!!!