MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2011-06-25 19:25:11
(#515) Higurashi Kagome, darkshop-on van 2 féle kontaklencse,ez még talán hasonlít is Ulquiorra szeméhez: [Link]
amúgy meg nem szerencsés másoktól kölcsön kéregetni kontaklencsét...könnyen fertőzés lehet a vége
mondjuk így 2 hónap után leírni ezt...xD már mégsem olyan hasznos)
amúgy meg nem szerencsés másoktól kölcsön kéregetni kontaklencsét...könnyen fertőzés lehet a vége
mondjuk így 2 hónap után leírni ezt...xD már mégsem olyan hasznos)
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2011-06-25 19:26:43
beküldve: 2011-06-25 16:11:17
(#514) Nagy Hayao Miyazaki rajongók vagyunk, és úgy gondoltuk, hogy ez igazán megérdemelne egy cosplayt mivel Magyarországon még nem igazán volt. Mi ketten a Vándorló palotából cosplayeznénk Howl két alakját (a szőke Howl és a király egyenruháját viselő fekete hajú Howl). Magunk mellé szeretnénk keresni őszi craftmanship versenyre, és külön fotózásokra egy Sophie cosplayert, vagy bármi más cosplayert a Vándorló Palotából, de Howlból kettő bőven elég xD (előnyösebb lenne ha Budapesten vagy környékén laknátok, de ha nem azt is megoldhatjuk)
A jelentkezéseteket (lehetőség szerint fényképpel) erre a mail címre küldjétek: demisebunny@gmail.hu
A jelentkezéseteket (lehetőség szerint fényképpel) erre a mail címre küldjétek: demisebunny@gmail.huGondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
beküldve: 2011-04-17 18:49:10
(#513) Szijasztok!
Ha már úgyis a cp-s dolgokat beszéljük meg.. Valakinek nincsen zöld kontaktlencséje Ulquiorrához?
Bnőmnek kellene mert sehol sem talál...
Valaki tud segíteni?
Ha már úgyis a cp-s dolgokat beszéljük meg.. Valakinek nincsen zöld kontaktlencséje Ulquiorrához?
Bnőmnek kellene mert sehol sem talál...

Valaki tud segíteni?
"Dattebayo"
Szerk: Higurashi Kagome 2011-04-17 18:57:34
beküldve: 2011-04-17 15:03:44
(#512) Sziasztok, most épp mindenki!
Versenyben vagyok/volnék a 2011-es Otaku House által megrendezett Cosplay Idol versenyben, ami egy Facebook alapú verseny és júliusig tart. Szeretnék némi szavazatot koldulni itt is, nagyon boldog volnék, ha sikerülne eljutni az elo;döntobe (19ed magammal Európából.).
Igy tudsz szavazni:
1) Likeold facebookon az Otaku House adatlapját ( http://[Link] ), enélkül nem tudsz szavazni.
2) Likeold be ezt a képet:[Link]
+3) Az otaku house-t akár Dislike-olhatod is a profiljukon, nem lesz már rá szükséged.
Ha tudjátok adjátok tovább, vannak más magyarok is versenyben, egy ember több képre is szavazhat!! Nagyon köszönöm.
Versenyben vagyok/volnék a 2011-es Otaku House által megrendezett Cosplay Idol versenyben, ami egy Facebook alapú verseny és júliusig tart. Szeretnék némi szavazatot koldulni itt is, nagyon boldog volnék, ha sikerülne eljutni az elo;döntobe (19ed magammal Európából.).
Igy tudsz szavazni:
1) Likeold facebookon az Otaku House adatlapját ( http://[Link] ), enélkül nem tudsz szavazni.
2) Likeold be ezt a képet:[Link]
+3) Az otaku house-t akár Dislike-olhatod is a profiljukon, nem lesz már rá szükséged.
Ha tudjátok adjátok tovább, vannak más magyarok is versenyben, egy ember több képre is szavazhat!! Nagyon köszönöm.
beküldve: 2011-04-14 22:48:53
(#511) ELADÓ SZŐKE PARÓKA FRUFRU-S, 55 CM HOSSZÚ, EGYSZER SEM HASZNÁLT!
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK,
ÍRJ ERRE AZ EMAIL-CÍMRE, HA ÉRDEKEL:
umi0419@citromail.hu
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK,
ÍRJ ERRE AZ EMAIL-CÍMRE, HA ÉRDEKEL:
umi0419@citromail.hu
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2011-01-02 10:09:12
(#510) Jrock cosplayt szeretnék,egyértelmű,abból is vagy Tak Matsumoto (B'z) vagy pedig Shinichiro Ohta (doa)
Majd kierül,h a hajszerkezetem melyikére fog jobban hasonlítani sakuracon-ig.Am meg Koshi Inabára hasonlítok még mindig a legjobban,de ez más tészta xD
A legeslegjobb cosplay ötletemet is lehet bevetem majd conon,beöltözöm animerajongónak,és elvegyülök a tömegben,nem lesz könnyű kiszúrni xD
Majd kierül,h a hajszerkezetem melyikére fog jobban hasonlítani sakuracon-ig.Am meg Koshi Inabára hasonlítok még mindig a legjobban,de ez más tészta xD
A legeslegjobb cosplay ötletemet is lehet bevetem majd conon,beöltözöm animerajongónak,és elvegyülök a tömegben,nem lesz könnyű kiszúrni xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-02 00:59:51
(#509) Aki tud cosplayt készíteni vagy vannak kapcsolatai az megtehetné hogy felvesz msn-re
Előre is köszi!
Ja és nem voltam még semmi sajnálatos módon eddig egy conra se jutottam el
de az idei Sakura conra megyek és beszeretnék öltözni ^^
Előre is köszi!
kisd325@hotmail.com vagy naruto25@citromail.hu (utóbbi CSAK e-mail)
Ja és nem voltam még semmi sajnálatos módon eddig egy conra se jutottam el
de az idei Sakura conra megyek és beszeretnék öltözni ^^,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-02 01:00:36
beküldve: 2010-11-01 19:31:42
(#508) Aki volt már Roy, Scar, Liza, Al vagy lenne Hughes vagy Ling, az írjon nekem!!
FMA cosplay.
FMA cosplay.
”私は青空をみるのが好きだ。”
szia körül néztem +megkérdeztem néhány haverom akik animések de őksem tudnak semmit nagyon sajnálom
de páran azt mondták hogy próbálj meg Punkoktól ellesni ötleteket de hát a Punk nem éppen anime de remélem segít
de páran azt mondták hogy próbálj meg Punkoktól ellesni ötleteket de hát a Punk nem éppen anime de remélem segítbeküldve: 2010-04-19 20:38:36
(#505) beküldve: 2010-04-19 20:32:33
(#504) Valaki tudna nekem segíteni?
Egy tarajos csajt szeretnék cosplayelni, de sehol nem találok. Ha valaki tudna linkelni, azt nagyon megköszönném!!
Egy tarajos csajt szeretnék cosplayelni, de sehol nem találok. Ha valaki tudna linkelni, azt nagyon megköszönném!!
Majd egy fotó erejéig Patty és Liz is lenyúlja Blacket, oké?
(vagy talán örök rabszolgaságra... de ez államtitok).
XD A perf után vihetitek, tőlem szét is szedhetitek XD Ő meg külön élvezni fogja
(De persze örökre nem adjuk, a BATárnak szüksége van a meleg hajlamú tagjára XD )
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Majd egy fotó erejéig Patty és Liz is lenyúlja Blacket, oké?
beküldve: 2010-04-13 15:54:59
(#501) Még nem cosplay-eztem de ha minden stimmel akkor az őszire már egy nagy sasuke jelmezben megyek.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛