Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2010-11-01 19:31:42
(#508) Aki volt már Roy, Scar, Liza, Al vagy lenne Hughes vagy Ling, az írjon nekem!!
FMA cosplay.
FMA cosplay.
”私は青空をみるのが好きだ。”
szia körül néztem +megkérdeztem néhány haverom akik animések de őksem tudnak semmit nagyon sajnálom de páran azt mondták hogy próbálj meg Punkoktól ellesni ötleteket de hát a Punk nem éppen anime de remélem segít
beküldve: 2010-04-19 20:38:36
(#505) beküldve: 2010-04-19 20:32:33
(#504) Valaki tudna nekem segíteni?
Egy tarajos csajt szeretnék cosplayelni, de sehol nem találok. Ha valaki tudna linkelni, azt nagyon megköszönném!!
Egy tarajos csajt szeretnék cosplayelni, de sehol nem találok. Ha valaki tudna linkelni, azt nagyon megköszönném!!
Majd egy fotó erejéig Patty és Liz is lenyúlja Blacket, oké?
(vagy talán örök rabszolgaságra... de ez államtitok).
XD A perf után vihetitek, tőlem szét is szedhetitek XD Ő meg külön élvezni fogja
(De persze örökre nem adjuk, a BATárnak szüksége van a meleg hajlamú tagjára XD )
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Majd egy fotó erejéig Patty és Liz is lenyúlja Blacket, oké?
beküldve: 2010-04-13 15:54:59
(#501) Még nem cosplay-eztem de ha minden stimmel akkor az őszire már egy nagy sasuke jelmezben megyek.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
*o* waaiii akkor majd letámadhatom egy fotóerejéig? *o*
am a Soul Eateres cp. meghijusúlt új terekre eveztem
Szerintem ezer örömmel pózol neked, bárkinek, egyfolytában, még akkor is ha nem kérik XD
Yaven kérdésére pedig... egyértelműen csoportban
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2010-04-09 16:48:53
Nekünk a perfhez lesz Black Star-unk
*o* waaiii akkor majd letámadhatom egy fotóerejéig? *o*
am a Soul Eateres cp. meghijusúlt új terekre eveztem
előre szólok akinek van rózsaszin telefonja, vigyázzon rá új hobbim van x'D...
(elméletileg egy sageshimono-s feliratú táblával fogunk mászkálni bnőimmel, + füzet is lesz nálünk x'D)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2010-04-07 19:53:44
beküldve: 2010-04-07 19:17:29
(#498) Yess, ma találtam a Shannon (Umineko) cosplayemhez mellényt! *örömtáncot jár* Ugyan még kell rajta igazítani, meg más dolgokat is be kell szerezni, de ettől paráztam a legjobban.
Am. kérdés: ti egyedül szerettek inkább cosplayelni v. csoportban?
Am. kérdés: ti egyedül szerettek inkább cosplayelni v. csoportban?
Szerk: Yaven 2010-04-07 19:17:51
Ki akar Soul Eater cp-t?
Én elvileg Arachne leszek, ha rendben elkészül addigra a jelmezem (sajna, nekem is anya készíti, én még a legegyszerűbb öltésekre is képtelen vagyok ), de nem lépek fel
Szerk: sallylla 2010-04-06 19:29:31
Én még soha nem voltam semmi bár szeretnék:) de semmit nemtudok hozzá... honnan szerzek kiegészítőket ruhát stb,stb.
de jó muri lehet...
de jó muri lehet...
igen én is évek óta gyúrtam rá és tavaly nyáron összejött...de tök egyedül voltam semmi barát vagy ismerős...de végül csatlakoztam pár Bleaches cosplayeshez és összejött..hát ezt neked kell kitalálni a Googleban van csomó jó kép és ha mész vásárolni figyelni kell!én át varrtam,festettem vágtam egyszóval mindent
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-06 17:02:11
(#495) Én szégyenszemre csak megtervezem, anyu meg jó varrónő módjára próbálja megérteni, hogy mi hogy áll x)
A ruhám kisebb részeit én varrtam meg, a kiegészítőket szintén magam csináltam :)
A ruhám kisebb részeit én varrtam meg, a kiegészítőket szintén magam csináltam :)
Varrtam még plüssöket hogy majd kellékként használom őket, de sajnos az a terv meghiúsult
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-04-06 17:02:47