Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2013-04-15 01:55:43
(#523) Most nyári Mondoconon (vagy talán a májusi Holdfény conon), ha jó idő lesz, végre beöltözök Arthur Dentnek! Úgyis lassan itt a törülköző nap is!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-15 01:07:12
(#522) Én nyári conra tervezgettem valamit.
De szerintem varrok, vagy veszek egy cicafület és kész.
Vagy felkötöm a hajam csillámos hajpánt, fejmikrofon, plüss macsek, és Kilari cp.
1-2 animeből viszont kinéztem pár egyenruhát amit még lehet összeügyeskedek.
De szerintem varrok, vagy veszek egy cicafület és kész.
Vagy felkötöm a hajam csillámos hajpánt, fejmikrofon, plüss macsek, és Kilari cp.
1-2 animeből viszont kinéztem pár egyenruhát amit még lehet összeügyeskedek.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-31 17:23:17
(#521) Én anyukám segítségével varrtam meg a ruhát xD De nem hiszem, hogy mégegyszer beöltözök valaminek, elég sok melóval járt...
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-31 17:23:44
a cosplayesek nagy része mega varrja a ruhát...
Az a legjobb,azok sokkal jobban tetszenek,jó ha valaki kreatív.
Én még nem voltam semmi,de nem is leszek.Engem személy szerint nem érdekel ez a beöltözősdi.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-28 17:48:51
beküldve: 2012-10-15 20:12:17
(#519) Én most a 2012-es őszi conon Asunának öltöztem a SAO-ból. D Ez volt életem második Con-a, és első cosplay-em, rengetegen megdicsértek, és nagyon jól esett.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-09-21 18:43:51
(#518) Az első Conuom a 2012 nyári volt,akkor Sasukének öltöztem.Legközelebb talán Soul leszek
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-09-20 21:07:08
(#517) Gondolom nem sok szegedi járkál erre, de hát próba szerencse.>.<"
Szóval csak megkérdezem! Nem ismer valaki Szegeden egy olyan üzletet, ahol lehet kapni kék-fehér csíkos térdzoknit/combzoknit/harisnyá t cosplayhez kellene, de nem találok sehol, pedig már nem is tudom hány helyen próbálkoztam -.-
Lécci mondja valaki, hogy ismer egy ilyen helyet!
Szóval csak megkérdezem! Nem ismer valaki Szegeden egy olyan üzletet, ahol lehet kapni kék-fehér csíkos térdzoknit/combzoknit/harisnyá t cosplayhez kellene, de nem találok sehol, pedig már nem is tudom hány helyen próbálkoztam -.-
Lécci mondja valaki, hogy ismer egy ilyen helyet!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2012-09-20 21:07:46
beküldve: 2012-07-26 14:02:53
(#516) Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyiben vág ide, de a legújabb cp-mhez fekete női frakkot kellene találnom olcsón (vagy venni, vagy kölcsönözni, mindegy). Már rengeteg oldalt végignéztem, de megfelelő nem nagyon akadt.
Esetleg tudna valaki segíteni? :)))
Nem tudom, hogy mennyiben vág ide, de a legújabb cp-mhez fekete női frakkot kellene találnom olcsón (vagy venni, vagy kölcsönözni, mindegy). Már rengeteg oldalt végignéztem, de megfelelő nem nagyon akadt.
Esetleg tudna valaki segíteni? :)))
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-06-25 19:25:11
(#515) Higurashi Kagome, darkshop-on van 2 féle kontaklencse,ez még talán hasonlít is Ulquiorra szeméhez: [Link]
amúgy meg nem szerencsés másoktól kölcsön kéregetni kontaklencsét...könnyen fertőzés lehet a vége
mondjuk így 2 hónap után leírni ezt...xD már mégsem olyan hasznos)
amúgy meg nem szerencsés másoktól kölcsön kéregetni kontaklencsét...könnyen fertőzés lehet a vége
mondjuk így 2 hónap után leírni ezt...xD már mégsem olyan hasznos)
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2011-06-25 19:26:43
beküldve: 2011-06-25 16:11:17
(#514) Nagy Hayao Miyazaki rajongók vagyunk, és úgy gondoltuk, hogy ez igazán megérdemelne egy cosplayt mivel Magyarországon még nem igazán volt. Mi ketten a Vándorló palotából cosplayeznénk Howl két alakját (a szőke Howl és a király egyenruháját viselő fekete hajú Howl). Magunk mellé szeretnénk keresni őszi craftmanship versenyre, és külön fotózásokra egy Sophie cosplayert, vagy bármi más cosplayert a Vándorló Palotából, de Howlból kettő bőven elég xD (előnyösebb lenne ha Budapesten vagy környékén laknátok, de ha nem azt is megoldhatjuk) A jelentkezéseteket (lehetőség szerint fényképpel) erre a mail címre küldjétek: demisebunny@gmail.hu
Gondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
beküldve: 2011-04-17 18:49:10
(#513) Szijasztok!
Ha már úgyis a cp-s dolgokat beszéljük meg.. Valakinek nincsen zöld kontaktlencséje Ulquiorrához?
Bnőmnek kellene mert sehol sem talál...
Valaki tud segíteni?
Ha már úgyis a cp-s dolgokat beszéljük meg.. Valakinek nincsen zöld kontaktlencséje Ulquiorrához?
Bnőmnek kellene mert sehol sem talál...
Valaki tud segíteni?
"Dattebayo"
Szerk: Higurashi Kagome 2011-04-17 18:57:34
beküldve: 2011-04-17 15:03:44
(#512) Sziasztok, most épp mindenki!
Versenyben vagyok/volnék a 2011-es Otaku House által megrendezett Cosplay Idol versenyben, ami egy Facebook alapú verseny és júliusig tart. Szeretnék némi szavazatot koldulni itt is, nagyon boldog volnék, ha sikerülne eljutni az elo;döntobe (19ed magammal Európából.).
Igy tudsz szavazni:
1) Likeold facebookon az Otaku House adatlapját ( http://[Link] ), enélkül nem tudsz szavazni.
2) Likeold be ezt a képet:[Link]
+3) Az otaku house-t akár Dislike-olhatod is a profiljukon, nem lesz már rá szükséged.
Ha tudjátok adjátok tovább, vannak más magyarok is versenyben, egy ember több képre is szavazhat!! Nagyon köszönöm.
Versenyben vagyok/volnék a 2011-es Otaku House által megrendezett Cosplay Idol versenyben, ami egy Facebook alapú verseny és júliusig tart. Szeretnék némi szavazatot koldulni itt is, nagyon boldog volnék, ha sikerülne eljutni az elo;döntobe (19ed magammal Európából.).
Igy tudsz szavazni:
1) Likeold facebookon az Otaku House adatlapját ( http://[Link] ), enélkül nem tudsz szavazni.
2) Likeold be ezt a képet:[Link]
+3) Az otaku house-t akár Dislike-olhatod is a profiljukon, nem lesz már rá szükséged.
Ha tudjátok adjátok tovább, vannak más magyarok is versenyben, egy ember több képre is szavazhat!! Nagyon köszönöm.
beküldve: 2011-04-14 22:48:53
(#511) ELADÓ SZŐKE PARÓKA FRUFRU-S, 55 CM HOSSZÚ, EGYSZER SEM HASZNÁLT!
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK,
ÍRJ ERRE AZ EMAIL-CÍMRE, HA ÉRDEKEL:
umi0419@citromail.hu
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK,
ÍRJ ERRE AZ EMAIL-CÍMRE, HA ÉRDEKEL:
umi0419@citromail.hu
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2011-01-02 10:09:12
(#510) Jrock cosplayt szeretnék,egyértelmű,abból is vagy Tak Matsumoto (B'z) vagy pedig Shinichiro Ohta (doa)
Majd kierül,h a hajszerkezetem melyikére fog jobban hasonlítani sakuracon-ig.Am meg Koshi Inabára hasonlítok még mindig a legjobban,de ez más tészta xD
A legeslegjobb cosplay ötletemet is lehet bevetem majd conon,beöltözöm animerajongónak,és elvegyülök a tömegben,nem lesz könnyű kiszúrni xD
Majd kierül,h a hajszerkezetem melyikére fog jobban hasonlítani sakuracon-ig.Am meg Koshi Inabára hasonlítok még mindig a legjobban,de ez más tészta xD
A legeslegjobb cosplay ötletemet is lehet bevetem majd conon,beöltözöm animerajongónak,és elvegyülök a tömegben,nem lesz könnyű kiszúrni xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-02 00:59:51
(#509) Aki tud cosplayt készíteni vagy vannak kapcsolatai az megtehetné hogy felvesz msn-re
Előre is köszi!
Ja és nem voltam még semmi sajnálatos módon eddig egy conra se jutottam el de az idei Sakura conra megyek és beszeretnék öltözni ^^
Előre is köszi!
kisd325@hotmail.com vagy naruto25@citromail.hu (utóbbi CSAK e-mail)
Ja és nem voltam még semmi sajnálatos módon eddig egy conra se jutottam el de az idei Sakura conra megyek és beszeretnék öltözni ^^
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-02 01:00:36