Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2009-07-01 23:16:43
(#463) Hogy visszakanyarodjunk a topic eredeti témájához: Valaki tervez előreláthatólag cosplayt a nyári conra? És ha igen akkor milyet? Várom a válaszokat
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Engem a japán zenék nem mozgatnak mostanság különösebben.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:46:15
beküldve: 2009-07-01 18:59:00
(#461) Miyavi koncertet ad Mon mondjuk engem annyira nem izgat.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-01 18:47:43
(#460) Én csak egyenruhában leszek,amilyen Usaginak van.
^^Usagi Tsukino^^
Már bocs, de z kiféle/miféle? Nem ismerem :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:46:35
beküldve: 2009-06-24 18:57:40
(#458) beküldve: 2009-06-24 18:25:15
(#457) Miért nincs soha, egy bevállalós hangulatú lány, aki vonon esetleg Szandónak öltözne (persze a szíjjakból álló gúnyába)? Azzal sikerülne újra elcsalogatni engem is a conra XD. Már két éve nem járok rá, de úgy érzem ez számomra minden pénzt megérne
Hát jó XD de szólok, nem vagyok fotogén
[Link]
[Link]
Nah, most már látom a cosplayed! Sajna nem láttam a conon. Nagyon tetszik!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-17 21:55:02
(#455) Háhhh...profi vagyok!!!! xD
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-17 21:51:13
(#453) Szerintem aki gugol az Grimmjow Jaggerjacket cosplay-eli.Vagy tévedek???
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Köszönjük szépen,nagyon szépek vagytok csak a többieket nem ismerem föl talán aki gugol az a gyerek a Soul Eaterből
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:47:09
Szerk: Yumi 2009-05-17 21:16:13
Képet kérünk!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-17 21:00:01
(#449) Erre a conra is sikerült összehozni egy ruhát. Így semmi akadálya nem volt a cosplayezésemnek. Most Kuchiki Rukia voltam a Bleachből.