Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Na látom már sokan tervezgetik a SakuraConos CP-jüket. Már én is kitaláltam ki leszek még két barátommal. ^^
Mi egy Air Gear cosplayt tervezünk, egy Ikkivel, egy Agitoval és egy Akitoval. (én leszek Akito juhéé! xD) Remélem össze fog jönni, mert én már nagyon régóta szerettem volna CP-zni az Air Gearből. :3 (csak kapjak karácsonyra egy varrógépet... )
Mi egy Air Gear cosplayt tervezünk, egy Ikkivel, egy Agitoval és egy Akitoval. (én leszek Akito juhéé! xD) Remélem össze fog jönni, mert én már nagyon régóta szerettem volna CP-zni az Air Gearből. :3 (csak kapjak karácsonyra egy varrógépet... )
Imádom az Air Geart^^!
Szurkolok majd
Az Air Geart csak szeretni lehet! xD
És előre is köszi! :3
Na látom már sokan tervezgetik a SakuraConos CP-jüket. Már én is kitaláltam ki leszek még két barátommal. ^^
Imádom az Air Geart^^!
Szurkolok majd
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-05 18:09:43
(#416) Na látom már sokan tervezgetik a SakuraConos CP-jüket. Már én is kitaláltam ki leszek még két barátommal. ^^
Nem ismerem azt az Ar Tonelicot, de ha befogad a csapat és találok cosplayezhető karaktert, akkor vállalom a cp-t. Feltéve, ha megyek Conra.
tényleg mi ez h "Feltéve, ha megyek a Conra." ??? jössz és kész...ha nem akkor lemegyek érted és a hátizsákomba berakva hozlak vissza
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Hogy lehet megjavítani az állomásleíró file-t? vagy mit kell vele csinálni h jó legyen? Oo
Írj a team forumba, ott vagyok. Engem elérnek msn-en, ha akarnak!
MIANEVED?!
Hogy lehet megjavítani az állomásleíró file-t? vagy mit kell vele csinálni h jó legyen? Oo
Akkor, aki komolyan gondolja a Fórumos cosplayt, keresse meg Kyoto-t, vagy engem msn-en.
Tudod Kyoto, a fórum-dolog^^
IGEN, pontosan!
Minél előbb elkezdjük az egészet összehozni, annál jobb!
Ne az utolsó pillanatban kelljen az utolsó ruhadarabok után szaladgálni pl.
Msn címem adatlapomon.
szerk: az én msn-em jó.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-05 14:30:36
beküldve: 2008-10-05 14:18:13
(#411) Akkor, aki komolyan gondolja a Fórumos cosplayt, keresse meg Kyoto-t, vagy engem msn-en.
Szerk.: csak ne most, mert rossz az msn-em, nem enged be.^^"
Tudod Kyoto, a fórum-dolog^^
Szerk.: csak ne most, mert rossz az msn-em, nem enged be.^^"
Szerk: Daimoon 2008-10-05 14:19:28
Riku drága én se ismerem az Ar Tonelicot
Elárulok egy titkot : Én sem xDxD
beküldve: 2008-10-04 19:06:01
(#409) Úgy látom egyre többen leszünk. Riku drága én se ismerem az Ar Tonelicot, de a szereplők nagyon szépek benne. És mi az "ha megyek Conra."? Igenis jönni fogsz! Azt hiszem kötelezővé kell tennünk, hogy ott leszel, igaz csöppet nagyon messze van, de ráérünk. (türelmes vagyok, türelmes vagyok.. mikor lesz már tavasz??)
Szerk: Usagi-chan 2008-10-04 18:19:54
Nem ismerem azt az Ar Tonelicot, de ha befogad a csapat és találok cosplayezhető karaktert, akkor vállalom a cp-t. Feltéve, ha megyek Conra.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Győzelem^^!
beküldve: 2008-10-04 16:05:12
(#406) Nem ismerem azt az Ar Tonelicot, de ha befogad a csapat és találok cosplayezhető karaktert, akkor vállalom a cp-t. Feltéve, ha megyek Conra.
Énnekem nem fog menni a shopping. Majd Kaminagára rábízom a pénzt, és írok neki egy listát xD Nem fogok elférni a sorban xD
felőlem rendben
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-03 19:54:12
(#404) Kis változás :
-Lichen Heartfly - Ayatane * Ar Tonelico*
Akkor ő is AT-s lesz^^
-Lichen Heartfly - Ayatane * Ar Tonelico*
Akkor ő is AT-s lesz^^