Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-09-30 19:45:35
(#358) hogy a tavaszi conra kellene szervezni egy Team Mangafan
Jujj,ez tényleg jól hangzik,még akkor is,ha találkozóra önhibámon kívül nem tudtam elmenni,mert épp,hm
rosszullett barátnémat gyógyszereztem a mosdóban
.De egypáratokkal azért összefutottam,aminek aztán nagyon örültem
Én tavaszra Heinkelt vettem tervbe a Hellsingből,ha minden jól megy,még Yumikóm is lesz...ha pedig összejön a dolog én is nagyon szívesen beszállnék a csoportba ^^
Amúgy Daimoon,az a rendkívül magas gothloli,aki szombat reggel elkapott,az én voltam,csak még bemutatkozni is elfelejtettem *baka-baka* de a CP-d valóban isteni lett
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
vácsáuticcötrep
Ez valami admiral ackbar os cucc?
Ez mindennél rosszabb!!!!!!! Ne akard tudni!! xD Még most is sokkban tart
gondoltam rákérdezek, mert lehet, hogy már tudom is annak ellenére, hogy nem kéne akarnom tudni
http://www.youtube.com/watch?v=mNLuq0lW50k
http://www.youtube.com/watch?v=HDLx08Oar3Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ckhasegf2wA&feature=related
Külömben ezek aztán ITSATRAP, ajánlatos ebben a sorrendben megnézni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-30 19:29:32
vácsáuticcötrep
Ez mindennél rosszabb!!!!!!! Ne akard tudni!! xD Még most is sokkban tart
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
vácsáuticcötrep
no pussy, just the dicks
Sexy no jutsuhoz minek páncél?
Csak pojénkodtam
Renához hajrá, kivi vagyok melyik srácot sikerült csapdába csalnod
vácsáuticcötrep
Ne...ez még mindig fáj XD
El sem hiszem h rávettél hogy nézzem meg
Nem!! Soha többé
beküldve: 2008-09-30 18:46:38
(#351) XD helyes....az 5az már kezd jó lenni
A sexy no jutsu jó ötlet XD nekem mindenesetre teccene XD hát még ha fiú lennél XDXD
I'm just kidding.....
Rena...hm...nemsokára kezdem...téli szütben varrom/varratom mind2 ruhámat a cpkre
a fijúk...hát, majd levadászom vmelyiket XD
A sexy no jutsu jó ötlet XD nekem mindenesetre teccene XD hát még ha fiú lennél XDXD
I'm just kidding.....
Rena...hm...nemsokára kezdem...téli szütben varrom/varratom mind2 ruhámat a cpkre
a fijúk...hát, majd levadászom vmelyiket XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
vácsáuticcötrep
Kaminaga, eddig 5-en vagyunk a TM-ben^^
Már totál belelkesedtem, de a project csak decemberben indul, addig erőt gyűjtök. Ha minden igaz, akkor 2 nap, és mindkét nap Syureria-mecha.../ha nem lesz túl kényelmetlen szmbaton.../, ha igen, akkor vasárnap megint egy freestyle / Itachi sexy no jutsu Uchiha-páncélzattal megspékelve - csak vicc volt. De ötletnek nem rossz, ki tudja XDXD /
Ez a mecha project nem lesz semmi, legalább nem kell ruhát varrnom hozzá, mert a technikai rész a több, ami ugye nagy kedvencem XD Sajna, nem jár hozzá fegyver brüühühűű, de sztem önmagában üt XD Vagy ha nem ő, akkor én XD
Jóók leszünk
Már totál belelkesedtem, de a project csak decemberben indul, addig erőt gyűjtök. Ha minden igaz, akkor 2 nap, és mindkét nap Syureria-mecha.../ha nem lesz túl kényelmetlen szmbaton.../, ha igen, akkor vasárnap megint egy freestyle / Itachi sexy no jutsu Uchiha-páncélzattal megspékelve - csak vicc volt. De ötletnek nem rossz, ki tudja XDXD /
Ez a mecha project nem lesz semmi, legalább nem kell ruhát varrnom hozzá, mert a technikai rész a több, ami ugye nagy kedvencem XD Sajna, nem jár hozzá fegyver brüühühűű, de sztem önmagában üt XD Vagy ha nem ő, akkor én XD
Jóók leszünk
Szerk: Daimoon 2008-09-30 18:13:34
igen....team Mangafan 4ever XD
de csak szombaton...amíg a craft van...meg egész nap XD
vasárnap máris Renaként fogok tisztelegni (Higurashi no Naku Koro ni), tavasz előtt (magyarul télen) levágatom a hajamat olyanra, mint neki van (mármint Rena)...és extra nagy és hosszú baltát készítek...olyan jóó feltűnőt XD + egy kis (na jó, sok!!!) vér (vízfesték XD)
máris kész a 2009 SakuraConos cp mind2 napra XD
(nem ilyen egyszerű...majd lemegyek megvarratni mind2 ruhámat...a Mangafan teameset is...hallod Daimoon? XD)
jahh, és kéne nekem egy Keiichi-kun cosplayer mellém (szintén Higurashi)...ha vkinek kedve van, akkor szóljon
de csak szombaton...amíg a craft van...meg egész nap XD
vasárnap máris Renaként fogok tisztelegni (Higurashi no Naku Koro ni), tavasz előtt (magyarul télen) levágatom a hajamat olyanra, mint neki van (mármint Rena)...és extra nagy és hosszú baltát készítek...olyan jóó feltűnőt XD + egy kis (na jó, sok!!!) vér (vízfesték XD)
máris kész a 2009 SakuraConos cp mind2 napra XD
(nem ilyen egyszerű...majd lemegyek megvarratni mind2 ruhámat...a Mangafan teameset is...hallod Daimoon? XD)
jahh, és kéne nekem egy Keiichi-kun cosplayer mellém (szintén Higurashi)...ha vkinek kedve van, akkor szóljon
Különben Riku lesz az áldozat XD vagy Bence?...hmm....majd meglátjuk XDXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-30 17:54:08
beküldve: 2008-09-29 11:36:54
(#346) ^_^
Akkor eljött hát az idő, véget ért az őszi con, semmi pihenés, én nem lazsálok sokat, el is kezdem az új projectemet.
A helyzet a következő. A fórumos lányokkal a Conon beszéltük, hogy a tavaszi conra kellene szervezni egy Team Mangafan - craftot
Lehet hogy így először hülyén hangzik, és ha jobban elolvasod másodjára is, de azért gondoljunk csak bele.
A Mangafan fórumról bárki jöhet, bármilyen jelmezzel. Lenne egy fórumtali, utána felmegyünk a színpadra mint egy craft csoport, hülyülünk 1-et, elmondjuk kinek hogyan készült a ruhája, ilyesmi XD
Eddig már 4-en vagyunk a fórumról. Sok olyan emberke van, akik nagyon szeretnének cosplayezni, és színpadra vinni munkájukat, de félnek. Hogy miért? Egyedül nem olyan jó. Ha többen vagytok, az bátorságot ad. Pl. én sem mennék ki egyedül a színpadra, mert félnék. Először is csapatban voltam, és nem bántam meg.
Ahogy észrevettem, egy egész jó banda vagyunk, a fórumozók közül a cp-sek alakíthatnának egy csoportot, a többiek pedig ott izgulnának értük XD Jól összefogná a csapatot, Csabáék is büszkék lennének ránk XD
Ha benne vagy, írj, és írd meg, ha van valami ötleted karaktermegvalósítás esetére. Az eddigi tagok segítenek, ha gond van, a kiegészítők beszerzése is simán menne. Csak legyünk elegen XD
Akkor eljött hát az idő, véget ért az őszi con, semmi pihenés, én nem lazsálok sokat, el is kezdem az új projectemet.
A helyzet a következő. A fórumos lányokkal a Conon beszéltük, hogy a tavaszi conra kellene szervezni egy Team Mangafan - craftot
Lehet hogy így először hülyén hangzik, és ha jobban elolvasod másodjára is, de azért gondoljunk csak bele.
A Mangafan fórumról bárki jöhet, bármilyen jelmezzel. Lenne egy fórumtali, utána felmegyünk a színpadra mint egy craft csoport, hülyülünk 1-et, elmondjuk kinek hogyan készült a ruhája, ilyesmi XD
Eddig már 4-en vagyunk a fórumról. Sok olyan emberke van, akik nagyon szeretnének cosplayezni, és színpadra vinni munkájukat, de félnek. Hogy miért? Egyedül nem olyan jó. Ha többen vagytok, az bátorságot ad. Pl. én sem mennék ki egyedül a színpadra, mert félnék. Először is csapatban voltam, és nem bántam meg.
Ahogy észrevettem, egy egész jó banda vagyunk, a fórumozók közül a cp-sek alakíthatnának egy csoportot, a többiek pedig ott izgulnának értük XD Jól összefogná a csapatot, Csabáék is büszkék lennének ránk XD
Ha benne vagy, írj, és írd meg, ha van valami ötleted karaktermegvalósítás esetére. Az eddigi tagok segítenek, ha gond van, a kiegészítők beszerzése is simán menne. Csak legyünk elegen XD
Megvan Itachi sexy no jutsuuuu XD
tök zsíír mindjárt con_!
tök zsíír mindjárt con_!
vahhh!!!! de jóóó!!!
Ugye, nem felejtetted el, amit ígértél? a fénykép!!!!
9re érek ki szombaton, majd felhívlak, vagy dobok egy smst XD
nyem felejtettem nyugi
olyan 10 felé kiérek sztem
majd megbeszélünk valami helyet XD
beküldve: 2008-09-25 20:17:32
(#344) Jéééj Cosplay! X3
Én most szombatra nem túl nehéz jelmezzel állok elő... X3 Kamijou Hiroki leszek a Junjou Romanticából. > (mert szeretjük a yaoit)
Aki nem ismeri annak elárulom az én bonyolult CP-met xD:
-egy fehét blúz
-egy fekete nyakkendő
-egy fekete nadrág
-plusz kis kiegészítők... (pl: bilincs, plüssmaci... X3)
Én most szombatra nem túl nehéz jelmezzel állok elő... X3 Kamijou Hiroki leszek a Junjou Romanticából. > (mert szeretjük a yaoit)
Aki nem ismeri annak elárulom az én bonyolult CP-met xD:
-egy fehét blúz
-egy fekete nyakkendő
-egy fekete nadrág
-plusz kis kiegészítők... (pl: bilincs, plüssmaci... X3)