Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-09-13 19:39:29
(#298) ha barna hajad van akk ne is próbálkozz kivéve ha a zöld is jólesz,mmint hajszínnek mert azfog kijönni (tapasztalat )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-09-13 19:41:09
beküldve: 2008-09-13 19:28:27
(#297) Sziasztok!
Én is be fogok öltözni, csak az a gond, hogy a karakter hajszíne szőke és eddig egy fodrászkellékesnél sem találtam sárga színező hajspray-t . Nem tudtok véletlenül egy boltot ahol árulnak ilyen színűt? Köszike!
Én is be fogok öltözni, csak az a gond, hogy a karakter hajszíne szőke és eddig egy fodrászkellékesnél sem találtam sárga színező hajspray-t . Nem tudtok véletlenül egy boltot ahol árulnak ilyen színűt? Köszike!
Látom sokan készülnek már előre^^
Helyes.
Én még mondjuk nem cosplayeztem, de tartottam pár napja egy előadást a cosplayről a Matsurinapon Aztán szabad cosplayt vezettem, volt pár jó jelmez
Sok sikert Mindenkinek!
Helyes.
Én még mondjuk nem cosplayeztem, de tartottam pár napja egy előadást a cosplayről a Matsurinapon Aztán szabad cosplayt vezettem, volt pár jó jelmez
Sok sikert Mindenkinek!
Köszi szépen^-^
Mindennek az alapja az előre tervezés, a jó munkához idő kell, a jó csapathoz pedig jó munka^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-05 13:58:30
(#295) Látom sokan készülnek már előre^^
Helyes.
Sok sikert Mindenkinek!
Helyes.
Sok sikert Mindenkinek!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-05 13:10:20
(#294) Még mindig áll a felhívás : a Tavaszi Csoportba keresek emberkéket^^
Ha érdekel, írj
Ha érdekel, írj
Jahh...a menet nálunk így néz ki:
Én, mint Nana...
Barátnőm, mint Katan (AS)...+az ő barátnője, mint Rosiel (AS), +még az ő húga (mármint Rosiel-é)
+találkozó Daimoonnal a sorban, fél 9től ő is a mi csapatunkba tartozik XD+az ő haverjai
Már így is tömegnyomor
De akkor is vároom!!!!!!! Már csak 3hét, gyerekek, ugye, kibírjuk?
Én, mint Nana...
Barátnőm, mint Katan (AS)...+az ő barátnője, mint Rosiel (AS), +még az ő húga (mármint Rosiel-é)
+találkozó Daimoonnal a sorban, fél 9től ő is a mi csapatunkba tartozik XD+az ő haverjai
Már így is tömegnyomor
Kibíírjuk^^
Am ma fűzzük a páncélom, hogy ne legyek off.
És elkezdődött tavaszra a mecha-project^^
Én, mint Nana...
Már így is tömegnyomor
Én, mint Nana...
Már így is tömegnyomor
huha na igen..én az Addict-os okkal szoktam lógni..hmm de rég láttam őket..igaz fórumrase járokmár nagyon..
majd behozom elmaradásom ^^"
de lényegében conon ugyis szét széled mindneki...én speckó párommal és Réka barátnémmal szoktunk kolbászolni föl s alá
Én, mint Nana...
Már így is tömegnyomor
Én, mint Nana...
Már így is tömegnyomor
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
XD
Jahh..nekem is szőke hajam van, és sajnos olyan dús h amikor fodrászhoz megyek, mindig kiritkíttatom XD úgyis visszanő
Telefonszámcsere az mehet....mindig elbambulok, szal még azokat is el fogom veszíteni, akikkel együtt megyek XD
Esetleg MSN?
Telefon: (illetékteleneknek kéretik nem beleolvasni ):
06305131138
Én párommal meg haverokkal megyek d e az összes conon így volt eddig XD
06305046737
Nana?De zsíííír szejessem ! Réka barátnémnak aki deidarat alakít szőke haja van és kék szeme rá adásul megtudom úgy csinálni a haját mint Deinek van ..tök dús haja van meg minden..öröm fonogatni meg játszani vele
amugy valahogy meg találjuk egymást XD max telefonszám csere..vagy táblával kiállok !Missing Nana!
amugy valahogy meg találjuk egymást XD max telefonszám csere..vagy táblával kiállok !Missing Nana!
XD
Jahh..nekem is szőke hajam van, és sajnos olyan dús h amikor fodrászhoz megyek, mindig kiritkíttatom XD úgyis visszanő
Telefonszámcsere az mehet....mindig elbambulok, szal még azokat is el fogom veszíteni, akikkel együtt megyek XD
Esetleg MSN?
Telefon: (illetékteleneknek kéretik nem beleolvasni ):
06305131138
LOL én elvileg tavasszal leszek a Daimoon-os csapat mellett sexy no jutsu-s Deidara XD hát én sem vok vmi csontkollekció XD
Én is felismerhető leszek: Osaki Nana XD (szombaton)
Remélem megtalállak XDXD
Jegyem már nekem is meg van...XD..alig várom...már nem bírom ki azt a pár hetet
Remélem megtalállak XDXD
Nana?De zsíííír szejessem ! Réka barátnémnak aki deidarat alakít szőke haja van és kék szeme rá adásul megtudom úgy csinálni a haját mint Deinek van ..tök dús haja van meg minden..öröm fonogatni meg játszani vele
LOL én elvileg tavasszal leszek a Daimoon-os csapat mellett sexy no jutsu-s Deidara XD hát én sem vok vmi csontkollekció XD
Remélem megtalállak XDXD
Remélem megtalállak XDXD
Áh nem verseny szerűen nem nevezek sexy no jutsuval majd ha érettségimen túl vagyok egyszer cosplayezek valamiből komolyabban is (Naruto, kiddy grade majd meglátom.. Xd)
De lényeg h már félkész állapotban van szal meglesz meglesz
És fótot felőlem bárkivel...majd nyakamba lesz a fejpánt és két copfba lesz a hajam ha minden igaz szal sztem fölismerhető leszek
De most úgy halottam lehet h jopáran bepróbálkoznak sexy no jutsuval mondjuk nem vagyok csont kollekció..hmmh nem érdekel csomo pasi nem szereti a full gebe csajokat..hátha lesz kis sikerem
beküldve: 2008-09-04 19:08:17
(#285) Én is egy jó hírrel szolgálhatok, legalábbis magamnak XD:
Kész az AMVm!!! Már csak ki kéne renderelni, dehát mpeg-be kockás lesz, a többibe nem engedi, szal most jön a codec-keresés XD
Bocsi, ezt az AMVs topicba kellett volna
Szerk: Kaminaga 2008-09-04 19:08:42
Ma lesz rávarrva a minta a ruhámra
Amugymeg Naruto/ Akatsuki bandábol barátnőimmel beöltözünk - Deidaranak, Itachinak és Hidannak, alapítunk egy mini sexy no jutsu bandát
és alig várom.. Xd már minden megvan ! fejpánt , gyűrű, lila körömlakk stb..és persze jo h fekete a hajam..a bibi az h zöldes a szemem de kontak lencse sokba kerül.. :S
Ezt most muszály volt elmondani nektek XD
Már én is kíváncsi vagyok.Sokan szoktak Itachinak öltözni ,de biztos te nyersz majd Amugymeg Naruto/ Akatsuki bandábol barátnőimmel beöltözünk - Deidaranak, Itachinak és Hidannak, alapítunk egy mini sexy no jutsu bandát
és alig várom.. Xd már minden megvan ! fejpánt , gyűrű, lila körömlakk stb..és persze jo h fekete a hajam..a bibi az h zöldes a szemem de kontak lencse sokba kerül.. :S
Ezt most muszály volt elmondani nektek XD
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja