Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-08-18 12:59:02
(#253) hali!
valaki beöltözik a hellsingből?
valaki beöltözik a hellsingből?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: Évi 2008-08-17 22:17:57
Ha már ott vagytok... adok énis bevásárlólistát :)
(Kezdem kinőni a kis Laurát)
xD ha gondolod,de ne legyen hosszú nem akarunk sokat időzni (Kezdem kinőni a kis Laurát)
(egy-két dolog elég rémisztő)
...Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Ha már ott vagytok... adok énis bevásárlólistát :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-16 15:35:56
beküldve: 2008-08-16 12:02:46
(#249) Nah mind1 ha normális boltokban nem találunk parókát akkor barátnőmmel arra a végszóra jutottunk ,hogy talán elmegyünk egy sexshopba.....hjajjj,de remélem idáig nem fog elfajulni a helyzet xD
de végülis ott mást is be tudunk szerezni(nem kell rosszra gondolni)
xD!!!!
de végülis ott mást is be tudunk szerezni(nem kell rosszra gondolni)
xD!!!!Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-08-14 12:20:03
(#248) beküldve: 2008-08-14 12:00:01
(#247) Shinigami cuccban
Egy másik barátnőm pedig Rukia lesz az iskolai egyenruhájában XD
Egy másik barátnőm pedig Rukia lesz az iskolai egyenruhájában XDbeküldve: 2008-08-14 11:55:38
(#245) beküldve: 2008-08-14 11:48:57
(#243) beküldve: 2008-08-14 11:48:18
(#242) beküldve: 2008-08-14 11:42:52
(#241) Mostani cp.:
Kék paróka, acélbetkós bakancs és gótlolis ruha...még nem döntöttem el h am ki leszek, de addigra még megpróbálok keresni egy így kinéző animeszereplőt
-ez csak szombaton lesz, nem fogok mind2 nap u.abba a ruhába menni, de a kék paróka vasárnap is rajtam lesz
most inkább az amv versenyre koncentrálok, elvileg N akartam lenni (Death Note), de ez van...
majd jövő SakuConon, mondjuk Mellisa Mao vagy Chidori Kaname a FMPból?
még nemtom
Kék paróka, acélbetkós bakancs és gótlolis ruha...még nem döntöttem el h am ki leszek, de addigra még megpróbálok keresni egy így kinéző animeszereplőt
-ez csak szombaton lesz, nem fogok mind2 nap u.abba a ruhába menni, de a kék paróka vasárnap is rajtam lesz
most inkább az amv versenyre koncentrálok, elvileg N akartam lenni (Death Note), de ez van...
majd jövő SakuConon, mondjuk Mellisa Mao vagy Chidori Kaname a FMPból?
még nemtom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 11:35:18
(#240) Én is cosplayezem =^.^= Parókát nem tudok szerezni
úgyhogy barna hajú, szőke melíros Rukia leszek XD
úgyhogy barna hajú, szőke melíros Rukia leszek XDÉn nem cosplayeztem még de tavasszal én is kipróbálnám
Talán kegkedvesebb karakterem Itachi lenne a legmegfelelőb
Talán kegkedvesebb karakterem Itachi lenne a legmegfelelőb
yay!!! Itachi!!! ha ő leszel, akkor készülj fel rá, hogy egész con alatt a nyakadon fogok lógni, és minden 3. percben lekaplak a fényképezővel
én Nejinek öltöznék
...akkor megdobálnának valamivel?
a Jujj úgylátszik mostanában nagyon nagyot hódít az Akatsuki...ami jó is meg rossz is..
(jujj a fejemet azért majd hagyjátok meg)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-08-14 11:19:40