Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-08-18 12:59:02
(#253) hali!
valaki beöltözik a hellsingből?
valaki beöltözik a hellsingből?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: Évi 2008-08-17 22:17:57
Ha már ott vagytok... adok énis bevásárlólistát :)
(Kezdem kinőni a kis Laurát)
xD ha gondolod,de ne legyen hosszú nem akarunk sokat időzni (egy-két dolog elég rémisztő) ...(Kezdem kinőni a kis Laurát)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Ha már ott vagytok... adok énis bevásárlólistát :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-16 15:35:56
beküldve: 2008-08-16 12:02:46
(#249) Nah mind1 ha normális boltokban nem találunk parókát akkor barátnőmmel arra a végszóra jutottunk ,hogy talán elmegyünk egy sexshopba.....hjajjj,de remélem idáig nem fog elfajulni a helyzet xD de végülis ott mást is be tudunk szerezni(nem kell rosszra gondolni) xD!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-08-14 12:20:03
(#248) beküldve: 2008-08-14 12:00:01
(#247) Shinigami cuccban Egy másik barátnőm pedig Rukia lesz az iskolai egyenruhájában XD
beküldve: 2008-08-14 11:55:38
(#245) beküldve: 2008-08-14 11:48:57
(#243) beküldve: 2008-08-14 11:48:18
(#242) beküldve: 2008-08-14 11:42:52
(#241) Mostani cp.:
Kék paróka, acélbetkós bakancs és gótlolis ruha...még nem döntöttem el h am ki leszek, de addigra még megpróbálok keresni egy így kinéző animeszereplőt
-ez csak szombaton lesz, nem fogok mind2 nap u.abba a ruhába menni, de a kék paróka vasárnap is rajtam lesz
most inkább az amv versenyre koncentrálok, elvileg N akartam lenni (Death Note), de ez van...
majd jövő SakuConon, mondjuk Mellisa Mao vagy Chidori Kaname a FMPból? még nemtom
Kék paróka, acélbetkós bakancs és gótlolis ruha...még nem döntöttem el h am ki leszek, de addigra még megpróbálok keresni egy így kinéző animeszereplőt
-ez csak szombaton lesz, nem fogok mind2 nap u.abba a ruhába menni, de a kék paróka vasárnap is rajtam lesz
most inkább az amv versenyre koncentrálok, elvileg N akartam lenni (Death Note), de ez van...
majd jövő SakuConon, mondjuk Mellisa Mao vagy Chidori Kaname a FMPból? még nemtom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 11:35:18
(#240) Én is cosplayezem =^.^= Parókát nem tudok szerezni úgyhogy barna hajú, szőke melíros Rukia leszek XD
Én nem cosplayeztem még de tavasszal én is kipróbálnám
Talán kegkedvesebb karakterem Itachi lenne a legmegfelelőb
Talán kegkedvesebb karakterem Itachi lenne a legmegfelelőb
yay!!! Itachi!!! ha ő leszel, akkor készülj fel rá, hogy egész con alatt a nyakadon fogok lógni, és minden 3. percben lekaplak a fényképezővel
én Nejinek öltöznék ...akkor megdobálnának valamivel?
Jujj úgylátszik mostanában nagyon nagyot hódít az Akatsuki...ami jó is meg rossz is..
(jujj a fejemet azért majd hagyjátok meg)
Szerk: Berni 2008-08-14 11:19:40