Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Egy jó hír : Fegyverem nem lesz a tavasszal xD
ÓÓ de kár pedig megnéztem volna Jah mellesleg arra az ellenőrzésre emlékszem szegény Riku,vett egy csomó mangát és az összeset kipakoltatták velexD(bocsi Riku)!!!Nah mind1 akkor a nyári conra sok sikert,türelmet és kitartást,habár neked ez mind megvan úgy látom!!!^^Így tovább!!!dE a képekről majd ne feletkezz meg!!!^.^
Hm... Ha kész leszek nem fog érdekelni biztosan, hogy lesz-e nálam fegyver...Más fogja lekötni a figyelmedet^^
Annyi biztos^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
jujj, nekem is segítesz??? *könyörögvenézésreménykedi khogymeghatódsz*
lécci!!
Megbeszéltük^_^
Még szép, hogy lehet róla szó^^
De mostmár írok egy " Kinek Milyet Mikorra " Listát^^
Hm...^.^ Őszi Conon lazítok, Tavasszal pedig reménykedek, hogy kész leszek-e. A Jelmezről annyit, hogy ömm..Még szigorúan titkos minden, de annnyit elárulhatok, hogy mindent beleadok^.^
Nem fogod elmondani? Ez a terv akkor bukott meg, amikor felvettél MSN-re. (Köszi, hogy felvettél, én is gondolkodtam rajta, hogy felveszlek, de te gyorsabb voltál.) Úgyis kiszedem belőled.
Hehehe^^
Neeemm fogom elmondani^^
De lehet^_^
Vagy inkább mégsem^^
De lehet róla szó^^
Jah mellesleg arra az ellenőrzésre emlékszem szegény Riku,vett egy csomó mangát és az összeset kipakoltatták velexD(bocsi Riku)!!!
Az nagyon szar volt. Mindig kinyitogatni a tömött táskámat, utána be . Szerencsére nem keleltt mindent kipakolni. Ti meg ott várhattatok rám, mert nekem sok cuccom volt . Bocs.
Booooocsiii mindenkitőől!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-10 11:24:35
hátt...ezvan, akit át lehet verni....
Hát, tudod, ez önbizalomerősítő volt. Köszi.
jajj bocsee...nem akarlak bántani
jahh, és h visszavezessem a témát: Daimoon, segíts lécci a parókaszerzésbe, mert én béna vagyok
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-07-10 10:52:24
Hát, tudod, ez önbizalomerősítő volt. Köszi.
Mázlista. Azt mondták, mindenki táskáját alaposan megvizsgálják mindig, amikor bemegy. Megint át lettem verve.
Mázlista. Azt mondták, mindenki táskáját alaposan megvizsgálják mindig, amikor bemegy. Megint át lettem verve.
Jah mellesleg arra az ellenőrzésre emlékszem szegény Riku,vett egy csomó mangát és az összeset kipakoltatták velexD(bocsi Riku)!!!
Az nagyon szar volt. Mindig kinyitogatni a tömött táskámat, utána be . Szerencsére nem keleltt mindent kipakolni. Ti meg ott várhattatok rám, mert nekem sok cuccom volt . Bocs.
óóó...te szegény
úgy láccik én elég szerencsés voltam, nekem csak kívülről letapizták a táskámat, és mehettem is X)
Pedig még bicska is volt benne , meg pia LOL
vasárnap meg meg sem nézték a táskámat, csak úgy besétálhattam...
Egy jó hír : Fegyverem nem lesz a tavasszal xD
ÓÓ de kár pedig megnéztem volna Jah mellesleg arra az ellenőrzésre emlékszem szegény Riku,vett egy csomó mangát és az összeset kipakoltatták velexD(bocsi Riku)!!!Nah mind1 akkor a nyári conra sok sikert,türelmet és kitartást,habár neked ez mind megvan úgy látom!!!^^Így tovább!!!dE a képekről majd ne feletkezz meg!!!^.^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Daimoon, még egy paróka a listára. Természetesen csak ha segítesz neki.
kössz...
beküldve: 2008-07-09 19:36:44
(#196) Daimoon, még egy paróka a listára. Természetesen csak ha segítesz neki.
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
jujj, nekem is segítesz??? *könyörögvenézésreménykedi khogymeghatódsz*
lécci!!
Hm...^.^ Őszi Conon lazítok, Tavasszal pedig reménykedek, hogy kész leszek-e. A Jelmezről annyit, hogy ömm..Még szigorúan titkos minden, de annnyit elárulhatok, hogy mindent beleadok^.^
Nem fogod elmondani? Ez a terv akkor bukott meg, amikor felvettél MSN-re. (Köszi, hogy felvettél, én is gondolkodtam rajta, hogy felveszlek, de te gyorsabb voltál.) Úgyis kiszedem belőled.