Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
Iyen mértékű segítőkészségbe én már belehalnék.
Ha más most készülsz a tavaszi Con-ra, akkor hasnló minőségű jelmezt várunk el, mint amit Fekete Norbert mutatott nekünk Cloudként (Final Fantasy VII: Advent Children) a Tavaszi Con-on.
Hm...^.^ Őszi Conon lazítok, Tavasszal pedig reménykedek, hogy kész leszek-e. A Jelmezről annyit, hogy ömm..Még szigorúan titkos minden, de annnyit elárulhatok, hogy mindent beleadok^.^
Ha jól számoltam akkor a nagy része műgyanta-lesz, és kábé 10 %-a szövet xDD
o_O Jah, és 30%-a lábpáncélzat xDD És úgy fogok benne járni, mint egy totyakos tyúkanyó...XD Ha véget ér az Őszi Mizéria, kezdem a részleteket, addig nem megyek neki a dolgoknak a Con-Őrületi-Korszakban xDD
*pff* És most amúgyis költözködünk...^^ Nem semmi lesz majd az eddigi elkészült dolgokat bedobozolni, a kaszáról nem is beszélve...^^ Egy jó hír : Fegyverem nem lesz a tavasszal xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Húúú csatlakozom Rikuhoz ez durva nagyon!!!És gratulálok hogy ilyen kitartó meg segítőkész vagy!!!Remélem majd oda mehetek hozzád üdvözölni meg ilyenek....márha a 3 m-es kaszáddal nem akarsz rám lesuhintanixD!!!˝˝reménykedik ˝
^x^
^x^
Igen^.^
Köszike^.^
A kasza biztonsági okokból csak a színpadon lesz nálam, illetve kint, a fotózásnál^.^ Egyébként összeszerelhető lesz- 3 részből áll, de még szerintem ígyis elkobozzák a biztonsági Őrök...
* Tavasszal még majdnem az alsószoknyám alá is benéztek, h nincs-e nálam shuriken, vagy kasza, vagy ilyesmi^.^*
Húúú csatlakozom Rikuhoz ez durva nagyon!!!És gratulálok hogy ilyen kitartó meg segítőkész vagy!!!Remélem majd oda mehetek hozzád üdvözölni meg ilyenek....márha a 3 m-es kaszáddal nem akarsz rám lesuhintanixD!!!˝˝reménykedik ˝
^x^
^x^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-09 11:23:55
beküldve: 2008-07-08 20:16:49
(#190) Minden jól alakult, és úgy néz ki, hogy őszi Conra Sailor Moon-ként fogok érkezni Viszont emberkéket szeretnék gyűjteni egy kisebb bandához.. Mars tündér, Merkúr tündér, Vénusz tündér, Jupiter tündér, Kishold tündér és még az Álarcos férfi.. amelyikhez kedvet kaptál, és szívesen cosplayelnél, akkor vegyél fel msn-re, és ott megbeszéljük..
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
Iyen mértékű segítőkészségbe én már belehalnék.
Ha más most készülsz a tavaszi Con-ra, akkor hasnló minőségű jelmezt várunk el, mint amit Fekete Norbert mutatott nekünk Cloudként (Final Fantasy VII: Advent Children) a Tavaszi Con-on.
beküldve: 2008-07-08 12:51:40
(#188) Hírek a bolygómról^.^ * Ha eddig nem sejtettétek volna, nem Földi lény vagyok*
Készül a CosPlayem!^.^
Végre valahára eldöntöttem, hogy ki is legyek *Ez kábé a 20. variáció*
Nem lesz valami nagy durranás a jelmez, de szívem - lelkem beleadom majd a munkába^.^
~ Tavaszra tervezem a nagy áttörést~
Őszi Con Cosplay progress : kábé 20% SakuraCon Cosplay Progress : 18%
Ebből is látszik, hogy párhuzamosan készítem a két jelmezt^^
Ki tudja, mi sül ki belőle...
Idén, pedig vállalkozó emberkét/ket keresek, aki beállna mellém Craftmanship- Csoportba^^ Az Anime Shining Tears, Vagy Shining Wind^^ Bárki lehetsz, mert én a legismeretlenebb karakter reklámjaként fogok funkcionálni^^ Magyarul a " Titokzatos kaszás egyén" Aki annyira titokzatos, hogy a neten összvissz 1 Kép van róla, az is félalakos XD Jah, és nem ijesztgetésnek mondom, mert nem kell majd mellénk őrt fogadni, 3 méteres kasza lesz elrettentő példának XD
Ha kedved van egy jó kis bulira (mert csapatban nagyobb a móka) akkor vegyél fel msn-re!!!
Kisregény vége^_^
Készül a CosPlayem!^.^
Végre valahára eldöntöttem, hogy ki is legyek *Ez kábé a 20. variáció*
Nem lesz valami nagy durranás a jelmez, de szívem - lelkem beleadom majd a munkába^.^
~ Tavaszra tervezem a nagy áttörést~
Őszi Con Cosplay progress : kábé 20% SakuraCon Cosplay Progress : 18%
Ebből is látszik, hogy párhuzamosan készítem a két jelmezt^^
Ki tudja, mi sül ki belőle...
Idén, pedig vállalkozó emberkét/ket keresek, aki beállna mellém Craftmanship- Csoportba^^ Az Anime Shining Tears, Vagy Shining Wind^^ Bárki lehetsz, mert én a legismeretlenebb karakter reklámjaként fogok funkcionálni^^ Magyarul a " Titokzatos kaszás egyén" Aki annyira titokzatos, hogy a neten összvissz 1 Kép van róla, az is félalakos XD Jah, és nem ijesztgetésnek mondom, mert nem kell majd mellénk őrt fogadni, 3 méteres kasza lesz elrettentő példának XD
Ha kedved van egy jó kis bulira (mert csapatban nagyobb a móka) akkor vegyél fel msn-re!!!
Kisregény vége^_^
Hmm...én az őszi conon Karin leszek márha minden jól megy...eddig még minden ok habár eleinte sokat szenvedtem vele hogy neki öltözzek-e be aztán meglett a döntés Máár nagyon váárom!!!!!
Én drukkolok, hogy azzal sikert arass.
Én is^.^
Hmm...én az őszi conon Karin leszek márha minden jól megy...eddig még minden ok habár eleinte sokat szenvedtem vele hogy neki öltözzek-e be aztán meglett a döntés Máár nagyon váárom!!!!!
Én drukkolok, hogy azzal sikert arass.
beküldve: 2008-07-07 17:13:34
(#185) Hmm...én az őszi conon Karin leszek márha minden jól megy...eddig még minden ok habár eleinte sokat szenvedtem vele hogy neki öltözzek-e be aztán meglett a döntés Máár nagyon váárom!!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Kissé off, de infót kérek. Őszi con-ra tervezem, hogy az SM-ből lennék vagy Chibi Moon (rózsaszín) vagy Sailor Moon (ált. kék-rózsaszín). A bajom viszont az, hogy a parókát nem tudom honnan szerezzem. Aki tud segítsen, előre is köszi.
Én tudok^^
Vegyél fel msn-en^^
beküldve: 2008-07-01 19:54:16
(#183) Kissé off, de infót kérek. Őszi con-ra tervezem, hogy az SM-ből lennék vagy Chibi Moon (rózsaszín) vagy Sailor Moon (ált. kék-rózsaszín). A bajom viszont az, hogy a parókát nem tudom honnan szerezzem. Aki tud segítsen, előre is köszi.
beküldve: 2008-06-26 16:43:40
(#182) Változott a terv.ˇˇ"
Nem lesz meg a csapatunk Őszre, feloszlott, úgy néz ki...Nem lesz meg a tervezett cosplayem, egyedül nem állok színpadra...Pedig már majdnem kész lettem a páncéllalˇˇ" Aki mégis befogadna egy magányos vándort a csapatába, írjon. Jelige: "Zord Kaszás" Az leszek ugyanis^^!
Nem lesz meg a csapatunk Őszre, feloszlott, úgy néz ki...Nem lesz meg a tervezett cosplayem, egyedül nem állok színpadra...Pedig már majdnem kész lettem a páncéllalˇˇ" Aki mégis befogadna egy magányos vándort a csapatába, írjon. Jelige: "Zord Kaszás" Az leszek ugyanis^^!
alap h megyek ősszel is
de akkor már nem Dei leszek...max vasárnap
héjhéj..ez azt jelenti h nemjössz nyáron?
Nyem megyek a nyáron^.- Hülye költözés, de Ősszel ott leszek^^!
beküldve: 2008-06-24 00:22:57
(#180) alap h megyek ősszel is
Dede... tuti leszel Dei is (bár lehet még nem tudsz róla, de leszel! ) mert nekem kell egy kép Rólad, rólunk közösen...Itachi + Dei a két kedvenc AKsom.
(Úgyis annyira szerették egymást, hogy egy fotó erejéig összeálltak ^^)
Szóval én is viszem a Itachis cuccot és lesz naaaagy fotózás!
Remélem belemész magadtól is, különben kénytelen leszek a sharingant használni...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-24 00:23:33
beküldve: 2008-06-23 16:46:13
(#179) alap h megyek ősszel is
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...