Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-04-14 06:58:28
(#148) A Blood+-ban a Riku meg egy fiú neve. Nem lehet, higy abban a Final Fantasy-ben Rika a neve?
beküldve: 2008-04-13 21:23:34
(#147) Mellesleg a Riku nem női név? a Final Fantasy X-2-őben egy csaj neve...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én a múltkori conon Enma Ai voltam
Most Tenten leszek, a nővérem meg Temari ^_^
Akkor láttalak!
Videom is van amiben feltűnsz pár perce =)
MIANEVED?!
A másik Rikunak: Neeem! XD Még a DN Angelből ismertem meg, aztán a Gravitation EX mangában is benne volt ez a név és egyre jobban megtetszett nekem... És így rámragadt szép lassan ez a név
Azért ám! Nézegethetnél, ha tőlem vetted volna (<-- idétlen fenyegetés, nem kell komolyan venni).
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-13 21:13:09
beküldve: 2008-04-13 10:20:13
(#144) A másik Rikunak: Neeem! XD Még a DN Angelből ismertem meg, aztán a Gravitation EX mangában is benne volt ez a név és egyre jobban megtetszett nekem... És így rámragadt szép lassan ez a név... Úgy imádom a happy endeket!
Én a múltkori conon Enma Ai voltam
Ha tavaly az őszi Con-on szombaton cosplayeztél, akkor láttalak. Azt hiszem még képem is van rólad, de nem jó a minősége.
Riku barátom, ugye nem tőlem csórtad a nevet?
beküldve: 2008-04-13 10:06:50
(#142) Halihó! ^^ Én Edward leszek AnimeConon. Bár valami elég félresikerült példány... Magas vagyok, szemüveges, és még az sem biztos hogy a hajam szőke lesz... /eredeti hajszínem sötétbarna/ XD Na nem baj, így is ez lesz az 1. cosplayem! A legfélresikerültebb Edward terén szerintem aratni fogok!
beküldve: 2008-04-13 09:48:58
(#141) Sen17: elismerem igazad van és ezzel egyet értek
Köszi
Egyébként nem szeretne valaki One Piece cosplayhez csatlakozni???
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-02-28 20:43:39
(#139) Sen17: elismerem igazad van és ezzel egyet értek
ja igen kerestem-ek varró nőt ..pasi is lehet..de most ugy döntöttem h egy saját tervezésűt egy ismerősnél megvarratom minden esetre pl nyári conra lehet h már elő drukkolnék mással is...de ezen még tudok filozni...és tudok majd találni egy olyat aki nem kér érte borsos árta bár végülis mostsem panaszkodhatok...(annyira XD)
ja igen kerestem-ek varró nőt ..pasi is lehet..de most ugy döntöttem h egy saját tervezésűt egy ismerősnél megvarratom minden esetre pl nyári conra lehet h már elő drukkolnék mással is...de ezen még tudok filozni...és tudok majd találni egy olyat aki nem kér érte borsos árta bár végülis mostsem panaszkodhatok...(annyira XD)
a 180 centis Ed történetesen egyik haverom volt, aki sztem még magasabb is mint 180 cm
(De cpje faxa volt )
(De cpje faxa volt )
LOL Tényleg jó volt nagyon, legalábbis nekem tetszett, csak úgy kicsit lemerevedtem amikor a folyosón elment mellettem egy Ed akinek a könyökéig értem a 155 centimmel
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-02-27 14:36:40
(#137) dr. zsu jól olvastam h néked kellene egy ember aki nem mellesleg tud varrni?? hmmmm??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-27 14:18:17
(#136) a 180 centis Ed történetesen egyik haverom volt, aki sztem még magasabb is mint 180 cm
(De cpje faxa volt )
(De cpje faxa volt )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
[QUOTE
kicsit félre értettél engem nem ugy értettem h nem cosplay-ezhet ilyet szovalse mondtam...az étrend természetesen más életvitel minden..ég és föld egymáshoz képest.
a saját kedvére ugy öltözködik és arra probál hasonlítani az eber akinek csak akar.
nem súlytól függ hogy ki mennyire jofej .
de ha valaki verseny szerűen csinálja adjon a dologra .és azzal is teljesen tisztába vagyok hogy nincsen tökéletes ember de mindenkinek vannak addottságai és erősségei.
elismerem kicsit tul nagyvonalakba fogalmaztam meg előzőleg a nézetem
de én az a tipus vagyok aki kissé kritikus...bár énse vagyok tökéletes sőt bevallom csont soványse bár ez nemhiszem h rosz...
minden esetre elnézést ha valakit megsértettem előző hozzászólásommal[/QUOTE]
Persze, én se lehurrogni akartalak, én elhiszem, hogy maximalista vagy ilyen téren, vannak dolgok amikben én is, én csak arra akartam kitérni, hogy ha csak az cosplayelne, akinek tökéletes testi adottságai vannak, akkor nagyon kevés ideig néznénk a cpversenyt Mert valljuk be attól függetlenül, hogy az adott karakter milyen alkatú stb sokféle variációval találkozhattunk már az 180 magas Ed Elrictől kezdve a ki tudja miig keresztül mindent, és sz'tem pont ettől klassz a cosplay, mert bár a valódi cél a karakterre való hasonlítás, mégis mindenki valami egyedit visz magával a kariba. Vagy ezt csak én látom így?
kicsit félre értettél engem nem ugy értettem h nem cosplay-ezhet ilyet szovalse mondtam...az étrend természetesen más életvitel minden..ég és föld egymáshoz képest.
a saját kedvére ugy öltözködik és arra probál hasonlítani az eber akinek csak akar.
de ha valaki verseny szerűen csinálja adjon a dologra .és azzal is teljesen tisztába vagyok hogy nincsen tökéletes ember de mindenkinek vannak addottságai és erősségei.
de én az a tipus vagyok aki kissé kritikus...bár énse vagyok tökéletes sőt bevallom csont soványse bár ez nemhiszem h rosz...
minden esetre elnézést ha valakit megsértettem előző hozzászólásommal[/QUOTE]
Persze, én se lehurrogni akartalak, én elhiszem, hogy maximalista vagy ilyen téren, vannak dolgok amikben én is, én csak arra akartam kitérni, hogy ha csak az cosplayelne, akinek tökéletes testi adottságai vannak, akkor nagyon kevés ideig néznénk a cpversenyt Mert valljuk be attól függetlenül, hogy az adott karakter milyen alkatú stb sokféle variációval találkozhattunk már az 180 magas Ed Elrictől kezdve a ki tudja miig keresztül mindent, és sz'tem pont ettől klassz a cosplay, mert bár a valódi cél a karakterre való hasonlítás, mégis mindenki valami egyedit visz magával a kariba. Vagy ezt csak én látom így?
öhm én nem akarok kötekedni de ez egy pöttyet cosplay-sznobosan hangzott Persze, hogy minden animekarakter jól néz ki, azért elég durva lenne egy mázsahúszas animefőhős nem? Meg ha megnézed japánban annyira más az étrendjük, hogy ott nem nagy kihívás soványnak maradni. De Magyarországon azért egy kicsit már a helyzet. Nem lehet mindenki modell-alkat, de attól még igen is cosplayelhet. Jó persze ha valaki tisztában van azzal, hogy kufibb, az azért ne öltözzön Szandónak, de miért ne húzhatna olyan ruhát, ami azért nem ilyen csöcski magamutogató valami. Főleg ha az illetőnek még tehetsége is van a kosztümkészítéshez. És most nem azért kötekedem, mert túlsúlyos vagyok és az önérzetemet sérted, de ha mindenki csak akkor cosplayelne, ha kottára megegyeznének a testi adottságai a választott karakterrel, akkor nem túl sokan cpznének, nem?
minden esetre elnézést ha valakit megsértettem előző hozzászólásommal