Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Ez igaz de akkoris... hát de csak személyes vélemény volt, h szerintem annyi tánc és ének bőven elég lett volna 2 conra isXD Mint említettem, személyes véleménynek adtam hangot csupán
Persze - persze. amúgy egyetértek veled, csak elmondtam a logikusabb véleményemet Amúgy én is nagyon remélem, hogy sakuraconon lesznek valami újítások a performanceban, mert az énekes előadások közül volt egy kettő, aminél legszívesebben szívenszúrtam volna magam
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-01-06 20:41:05
(#102) Ez igaz de akkoris... hát de csak személyes vélemény volt, h szerintem annyi tánc és ének bőven elég lett volna 2 conra isXD Mint említettem, személyes véleménynek adtam hangot csupán
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Performance-nél meg olyan karaktert kell választani, amit jól ki lehet játszani, tehát tényleg előadásra alkalmas (legutóbbi conon voltak páran akik nem voltak alkalmasak performenszre, de neveket nem mondok nem akarok senkit sem megsérteni^^). Mondjuk engem idegesített, h legutóbb az előadások háromnegyede tánc v. zene volt... nemtudom de a végén már herótom volt tőlükXD Ha a Berserk is táncba fulladt volna, elmegyek és otthagyomXD
Jó, de ha megnézed azok az előadások a szerencsésebbek, amik látványosak. Mert lehet, hogy valamiből hatalmas poénokat sütnek el, de aki nem ismeri az adott animét, az már koránt sem fog olyan jól szórakozni. A látványt meg egy laikus is tudja értékelni, nem?
Mi is inkább a látványosságra gyúrunk majd
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ha a Berserk is táncba fulladt volna, elmegyek és otthagyomXD
XD Miért az lett volna az igazi. Mekkora show lett volna ha Gats meg Griffisz elkezdenek kánkánozni vagy breakelni
Igaz, hogy én nem láttam a legutóbbi performance-t, de az előadókról tudok egyet s mást a decemberi Mondo-ból. Nem hinnám, hogy olyan nehéz páncélban lett volnba erejük breakelni, de a kánkán még összejöhetett volna . Vagy nem.
Ha a Berserk is táncba fulladt volna, elmegyek és otthagyomXD
XD Miért az lett volna az igazi. Mekkora show lett volna ha Gats meg Griffisz elkezdenek kánkánozni vagy breakelni
beküldve: 2008-01-06 20:10:03
(#98) Performance-nél meg olyan karaktert kell választani, amit jól ki lehet játszani, tehát tényleg előadásra alkalmas (legutóbbi conon voltak páran akik nem voltak alkalmasak performenszre, de neveket nem mondok nem akarok senkit sem megsérteni^^). Mondjuk engem idegesített, h legutóbb az előadások háromnegyede tánc v. zene volt... nemtudom de a végén már herótom volt tőlükXD Ha a Berserk is táncba fulladt volna, elmegyek és otthagyomXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hm... erre nem is gondltam, hogy a fegyver is lényeges illetve kiegészítő, mert volt egy Chii, aminek nem fegyvere, hanem azz a rózsaszín izéje volt, a könyvet amit olvas, abban aza figure és 3. lett, talán.... meg Sakuragi még anno.... az brutálisan odavágott xD
(mmm... nosztalgia )
(mmm... nosztalgia )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Egyébként valaki elmondaná hogy van a cosplay verseny? Szal h fel kell menni vmi színpadra vagy mi?
Biztosan nem voltál még Animeconon, vagy ha mégis akkor azt a NAGYSZERŰ dolgot szalasztottad el, melynek neve: cosplay. Amúgy igen, fel kell menni egy színpadra. A cosplaynek két fajtája van: az egyik a craftsmanship (kosztümkészítés), a másik a performance (előadás jelmezben). Az utóbbi magától értetődik. Ha viszont a kosztümkészítés kategóriában versenyezik valaki, akkor felmegy a színpadra, adnak neki egy mikrofont, kérdeznek tőle egy pár dolgot, majd meg kell egyszer fordulnia. Ha a fényképezősöknek is akar kedveskedni, akkor beáll valamilyen pózba. Ennyi. Amúgy ha valaki jó helyezést akar elérni, akkor feltétlenül valamilyen kelléket is kell hoznia. A nyerő a karakter animebeli fegyvere. A kellék fontosságáról: a legutóbbi Animeconon egy srác Nicholas D. Wolfwoodnak öltözött. A jelmeze tök egyszerű volt, de az a bazi nagy kereszt (1 hónapig csinálta) elnyerte a zsűri tetszését. Én neki szurkoltam, és 3. lett. (Az első kettőnek is volt fegyvere).
Voltam már, de sjana elszalasztottam..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egyébként valaki elmondaná hogy van a cosplay verseny? Szal h fel kell menni vmi színpadra vagy mi?
Biztosan nem voltál még Animeconon, vagy ha mégis akkor azt a NAGYSZERŰ dolgot szalasztottad el, melynek neve: cosplay. Amúgy igen, fel kell menni egy színpadra. A cosplaynek két fajtája van: az egyik a craftsmanship (kosztümkészítés), a másik a performance (előadás jelmezben). Az utóbbi magától értetődik. Ha viszont a kosztümkészítés kategóriában versenyezik valaki, akkor felmegy a színpadra, adnak neki egy mikrofont, kérdeznek tőle egy pár dolgot, majd meg kell egyszer fordulnia. Ha a fényképezősöknek is akar kedveskedni, akkor beáll valamilyen pózba. Ennyi. Amúgy ha valaki jó helyezést akar elérni, akkor feltétlenül valamilyen kelléket is kell hoznia. A nyerő a karakter animebeli fegyvere. A kellék fontosságáról: a legutóbbi Animeconon egy srác Nicholas D. Wolfwoodnak öltözött. A jelmeze tök egyszerű volt, de az a bazi nagy kereszt (1 hónapig csinálta) elnyerte a zsűri tetszését. Én neki szurkoltam, és 3. lett. (Az első kettőnek is volt fegyvere).
Bezony a nagyterem színpadján kell feszítened ha versenyezni akarsz, rajtad egy-két ezer ember epekedő tekintetével
Két kategóriában indulhatsz, az egyik a kosztünkkészítés(kraftmanshi p remélem jól írtam ) itt a jelmezedről kell regélned, hogy s mint készült meg hasonlók.
A másik kategória a performance azaz előadás, ahol kuytát macskát nem érdekel, hogy miként készült a göncöd, viszont el kell játszanod a cosplayelt karaktert, beszélhetsz az ő személyében, énekelhetsz, táncikálhatsz vagy bármi egyéb ami csak kifér a csövön
Mi Sakuraconon amúgy One Piece-t fogunk cosplayelni, és tervben van a performance
beküldve: 2008-01-06 19:32:30
(#93) na ha akarod segítewk mert tok varni.. szoal szívesen.. meg mindn.. csak h tudd nem hiszem h juttAtást kérnék.. de .. egy varrónő mostani tarifája alap dolgokra..
1.felvarrás:3000
2.zibzár4000
1.felvarrás:3000
2.zibzár4000
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-06 19:22:35
(#92) Hát igen...Én vagyok a másik szerencsés, aki a PP.-ből fog beöltözni :) ^_^
Szerencsére a csizmával nem lesz gond, ami miatt az előző CP-terv miatt többször a falnak mentem ( hehe) ( Olvasd : Előzmények) Azért nagyritka pillanat lesz egy rózsaszín, és egy kékhajú gothloli xD
Az anyagbeszerzésnél egyedül a rengeteg csipkével, fodorral, és a rengeteg fekete anyaggal fog meggyűlni a bajunk, amivel akár egy rakás tehenet körbe lehetne tekerni x)
A tavalyi kígyóbőr ruhánál azért egy szinttel ( remélem) jobb lesz , hogy értsétek miről van is szó , elárulom, hogy amikor kiléptem az utcára rettegtem, hogy el ne vigyen az erkölcsrendészet xD Mini kígyóbőr ruci + szamurájkard = Hatalmas, elkerekedett szemű kutyasétáltató nénik a Városligetben :)
A karaokéra visszatérve, inkább kihagyom . Annyi legyen elég, hogy a hangommal párszáz évvel ezelőtt kikergettem volna a törököt az országból :)
Szerencsére a csizmával nem lesz gond, ami miatt az előző CP-terv miatt többször a falnak mentem ( hehe) ( Olvasd : Előzmények) Azért nagyritka pillanat lesz egy rózsaszín, és egy kékhajú gothloli xD
Az anyagbeszerzésnél egyedül a rengeteg csipkével, fodorral, és a rengeteg fekete anyaggal fog meggyűlni a bajunk, amivel akár egy rakás tehenet körbe lehetne tekerni x)
A tavalyi kígyóbőr ruhánál azért egy szinttel ( remélem) jobb lesz , hogy értsétek miről van is szó , elárulom, hogy amikor kiléptem az utcára rettegtem, hogy el ne vigyen az erkölcsrendészet xD Mini kígyóbőr ruci + szamurájkard = Hatalmas, elkerekedett szemű kutyasétáltató nénik a Városligetben :)
A karaokéra visszatérve, inkább kihagyom . Annyi legyen elég, hogy a hangommal párszáz évvel ezelőtt kikergettem volna a törököt az országból :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-01-06 18:20:18
(#91) Egyébként valaki elmondaná hogy van a cosplay verseny? Szal h fel kell menni vmi színpadra vagy mi?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért az arcát megnéztem volna, mikor mondtad, hogy ilyen cucc lesz rajtad.
Majdnem lenyelte a cigijét, szóval képzelheted ..
Khmm, ez is jól kezdödik. Gohticlol cuccokról a haverom hirtelen azt hitte, hogy sex... akarom mondani valami másra használják. Ez biztató..... Hát még mikor mondtam neki h ilyenben fogok mellette ficeni felpattant, mondván szalad a konditerembe és kigyúrja magát.....
Nem kell foglalkozni az olyanok véleményévek, akik azt sem tudják, hogy miről van szó!
Azért az arcát megnéztem volna, mikor mondtad, hogy ilyen cucc lesz rajtad.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."