Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Csináltam citromailon egy e-mail címet a lolitásoknak, akiket érdekel (teljesen nyilvános), az nézzen fel rá, itt küldözgethettek egymásnak képeket, meg megbeszélhetitek, összejövünk-e majd a conon. Már feldobtam azokat az infókat, amik saccra összefoglalják a lolita divatot, kiegészítettem egy teljes linkgyűjteménnyel szal használjátok kedvetekre. képeket is küldhettek rá.
Ez jó ötlet . Jó sok infot gyüjtötél össze, köcce. Én ennyire nem vagyok otthon a témában, de müvelödök. (Ahogy olvastam legközelebb a punkosabb-vonal áll hozzzám de ez még alakul )
Mondjuk ez az oldal nem kimondotan lolita cucokkal foglalkozik de itt is találni vagány holmikat.[Link]
Előnye, hogy magyar, negativum meg elég borsos ára van (az én pénztárcámnak legalábbis ^^)
Előnye, hogy magyar, negativum meg elég borsos ára van (az én pénztárcámnak legalábbis ^^)
O__o Ezeket az áralat tényleg emészetni kell... de ha szerencsénk van, valami őrült pénzes megveszi, aztán felteszi vaterára vagy teszveszre... én találtam ott már értékes cuccokat! a múltkori fűzős-csipkés felsőm is onnan van. Aki keres, talál!
Csináltam citromailon egy e-mail címet a lolitásoknak, akiket érdekel (teljesen nyilvános), az nézzen fel rá, itt küldözgethettek egymásnak képeket, meg megbeszélhetitek, összejövünk-e majd a conon. Már feldobtam azokat az infókat, amik saccra összefoglalják a lolita divatot, kiegészítettem egy teljes linkgyűjteménnyel szal használjátok kedvetekre. képeket is küldhettek rá. Akit meg nem érdekel a téma, kerülje el.
[Link]
Felhasználónév: gothloli
Jelszó: lolita
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-02 16:20:28
(#71) Mondjuk ez az oldal nem kimondotan lolita cucokkal foglalkozik de itt is találni vagány holmikat.[Link]
Jaj, attól a lapáttól rettegek, mert nálam felmerült a sweet loli
Lumana... kezdhetsz félni! Van bármi (arra az esetre, ha a szeneslapát nem elég meggyőző), amivel meggyőzhetnélek, hogy inkább punkloli, gothicloli, vagy erololi legyél?
Wow! Mennyi oldal! És mennyi jó szerkó!
Köszi Katsu!
Mek és végignézem rendesen az összeset, ötletekért.
Majd egy megbeszélést tényleg tarthatunk amúgy, nem lenne rossz hallani, hogy ki mivel szenved
Köszi Katsu!
Mek és végignézem rendesen az összeset, ötletekért.
Majd egy megbeszélést tényleg tarthatunk amúgy, nem lenne rossz hallani, hogy ki mivel szenved
lumana.wordpress.com
Öröm lesz kimenni a conra, márcsak a sok gothloli miatt is ^.^
Jahjah! Mondjuk én inkább az utcára termett gothloli leszek, aki nem fog minden függönyt felhasználni az alsószoknyájához. XĐ Inkább kevesebb... de az maradjon is rajtam (ne gondolj rosszra), mégha rácsukom az ajtót akkor is!!! Nem ám úúgy, mint ősszel a harisnyám... már a vonatozásnál átment punk-ba.
Mondjuk igazad van mert
1.: A ruha ne csak addig tartson ki ameddig kimész a conra
2.: A minőség az azért csak számít.
3.: Ha gyenge a ruha anyaga sok kellemetlenség bekövetkezhet
És hajrá gotlolik
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Öröm lesz kimenni a conra, márcsak a sok gothloli miatt is ^.^
Jahjah! Mondjuk én inkább az utcára termett gothloli leszek, aki nem fog minden függönyt felhasználni az alsószoknyájához. XĐ
Inkább kevesebb... de az maradjon is rajtam (ne gondolj rosszra), mégha rácsukom az ajtót akkor is!!! Nem ám úúgy, mint ősszel a harisnyám... már a vonatozásnál átment punk-ba.
Szerk: Katsu 2008-01-01 22:53:31
Tyhű köszi a linket Katsu majd átnyálazom őket ha több energiám lesz most fáradt vok . Magyar oldalon asszem a darkshop-on találni hasonlokat de majd holnap megnézem.
Most vagy nyitunk egy új topikot, vagy valamikor összejövünk msn-es "kiholtart és mihiányzik" beszélgetésre, benne lennétek?
Én benne vok az msn-es ötlet börzében^^.
Na igen a lábam nekem is sajog, tegnap visszafelé már vittek a hátukon. Szal egy con-t végig nyargalni vele igencsak fura ötlet.
Akkor gyűjtsük az embereket, az én msn címem:
tkatsu@freemail.hu (Az e-mail: tkatsu@citromail.hu) nem mintha olyan sokat tudnék a lolitákról, japánról vagy a varrásról, az ízlésem is sz*, de megpróbálok segíteni, vagy csak egy jót dumálunk. Amúgy hat textilszakossal vagyok összezárva egy osztályban... van kit megkérdeznem.
beküldve: 2008-01-01 22:33:32
(#64) GOTHIC LOLITA oldalak:
1. Moi-Meme-Moitie
[Link]
Itt a lap alján található linkoszlopokban nyithatjátok meg a képeket E.G.A (Elegant Gothic Aristocrat) E.G.L (Elegant Gothic Lolita) stb. stílusban, rengeteg a ruha, a kérdés az, mennyi a jó...
2. TOKYO ALICE
[Link]
Itt bal oldalon válogathattok a kategóriákban, ami naná, hogy japánul van, így marad a tippelgetés.
3. Baby, the Stars Shine Bright
[Link]
A sweet lolita irányzat kedvelőinek, akiket személy szerint szeneslapáttal fogok üldözni a conon íme egy honlap japánból. Bal oldalon találjátok a kategóriákat, kivételesen angolul!
4. Metamophose ~ temps de fille
[Link]
Nocsak még egy sweet lolita! A szeneslapátot meg tényleg komolyan gondoltam...
5. Innocent World
[Link]
Az abszolut klasszikus lolita, viktoriánus, barokk és rokokó divat inspirálta kinézet. Jellemző rá a karcsúbb szabás és a magasított derék. Ilyen márkák még:
Mary Magdalene, Victorian Maiden, Juliette et Justine. bocs, lusta vagyok mindet megkeresni a neten.
6. Punk Lolita oldalak:
[Link] A+Lidel
[Link] Putumayo
[Link]Na+H
7. Antique Beast
[Link]
Szigorúan erololi, ami kissé rövidebb szabású szoknyákat jelent a számomra. Korábban itt találtam a legjobb ruhákat, már rég jártam erre. A Shop menüben nézzetek körül.
Aztán néhány oldal még a nagyvilágból, plussz néhány video a youtuberól:
[Link] Ez véletlen találat volt, de piszok jó ruhák vannak, ha mázlista az ember.
[Link] Ebben a videoban találkoztam elösször lolita stílussal, szal vannak benne jók! Érdemes megnézni.
[Link] Ez már kevésbé teccet, de azért ha ráértek nem fog ártani.
Szóval akkor ennyi lenne, eltelt egy kis időbe összeszedegetni, jó kutakodást!
1. Moi-Meme-Moitie
[Link]
Itt a lap alján található linkoszlopokban nyithatjátok meg a képeket E.G.A (Elegant Gothic Aristocrat) E.G.L (Elegant Gothic Lolita) stb. stílusban, rengeteg a ruha, a kérdés az, mennyi a jó...
2. TOKYO ALICE
[Link]
Itt bal oldalon válogathattok a kategóriákban, ami naná, hogy japánul van, így marad a tippelgetés.
3. Baby, the Stars Shine Bright
[Link]
A sweet lolita irányzat kedvelőinek, akiket személy szerint szeneslapáttal fogok üldözni a conon íme egy honlap japánból. Bal oldalon találjátok a kategóriákat, kivételesen angolul!
4. Metamophose ~ temps de fille
[Link]
Nocsak még egy sweet lolita! A szeneslapátot meg tényleg komolyan gondoltam...
5. Innocent World
[Link]
Az abszolut klasszikus lolita, viktoriánus, barokk és rokokó divat inspirálta kinézet. Jellemző rá a karcsúbb szabás és a magasított derék. Ilyen márkák még:
Mary Magdalene, Victorian Maiden, Juliette et Justine. bocs, lusta vagyok mindet megkeresni a neten.
6. Punk Lolita oldalak:
[Link] A+Lidel
[Link] Putumayo
[Link]Na+H
7. Antique Beast
[Link]
Szigorúan erololi, ami kissé rövidebb szabású szoknyákat jelent a számomra. Korábban itt találtam a legjobb ruhákat, már rég jártam erre. A Shop menüben nézzetek körül.
Aztán néhány oldal még a nagyvilágból, plussz néhány video a youtuberól:
[Link] Ez véletlen találat volt, de piszok jó ruhák vannak, ha mázlista az ember.
[Link] Ebben a videoban találkoztam elösször lolita stílussal, szal vannak benne jók! Érdemes megnézni.
[Link] Ez már kevésbé teccet, de azért ha ráértek nem fog ártani.
Szóval akkor ennyi lenne, eltelt egy kis időbe összeszedegetni, jó kutakodást!
Szerk: Katsu 2008-01-01 22:34:40
beküldve: 2008-01-01 22:31:07
(#63) Am. én örülök neki hogy magyarországon is kezd elterjedni ez a stílus Remélem pár év múlva már az utcán is láthatunk lolikat
Vagy akár most
Vagy akár most
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-01 22:31:23
Most vagy nyitunk egy új topikot, vagy valamikor összejövünk msn-es "kiholtart és mihiányzik" beszélgetésre, benne lennétek?
Én benne vok az msn-es ötlet börzében^^.
Na igen a lábam nekem is sajog, tegnap visszafelé már vittek a hátukon. Szal egy con-t végig nyargalni vele igencsak fura ötlet.
Én is azt tervezem, hogy egy jó kis gothloli szerkóban villogok idén!
Juj de sok gothlolink lesz. (Én is olyan cuccra gondoltam, látom nem vagyok egyedül *gothlolik fogjunk össze*)
A cipő nem gond, van egy jó kis hosszú szárú füzös csizmám (bár hosszú távon nem egy túra bakancs a 10cm-es sarkával >_<°) De ahogy magamat ismerem lesz még egy-két csukám áprilisig XP... vagy pedig forever tornacipő ^.^
Nekem inkább a ruha a necesebb, abból is a szoknya... csipkés-füzős felsőm van annyi mint a fene de szoknya egyse. Varró fenomén meg nem vagyok ^^°
Nyah GOTHLOLIK! Most vagy nyitunk egy új topikot, vagy valamikor összejövünk msn-es "kiholtart és mihiányzik" beszélgetésre, benne lennétek?
Összefoglalva...
Címőm az van, csak már ősszel úgy feltörte a lábam, hogy azóta sem tudok járni. XD
Szoknya az átalakítás alatt, fekete-szakadt-alsószoknyás.A felső az megint csak fekete (hmm...sötét egyéniség leszek), kínais csipkés csoda, már az kéne, hogy normálisan is áljon rajtam.
Fehér harisnyazokni csipkével, vagy fekete-fehér csikos zokni lesz hozzá.
PS-ben már úgyahogy lerajzoltam, már csak össze kéne szedni. XD Akit érdekel, menjen kritizálni:
[Link]
Következőként összeszedem nektek a japán gothic lolitás oldalakat... amennyiről tudok. ^^
Szerk: Katsu 2008-01-01 22:05:11
Juj de sok gothlolink lesz. (Én is olyan cuccra gondoltam, látom nem vagyok egyedül *gothlolik fogjunk össze*)
Majd nyomulunk bandában!
Oh, én cuki MaryJean cipőben villogok majd, meg persze jó hosszú harisnyában.
Szerencsére nincs olyan irtó nagy sarka a cipőnek, én nem bírom az 5cmnél magasabbakat. A te csizmádba tuti belehalnék !
Hát nekem ruha terén mázlim van, mert Anyum nagy "varrófenomén". Csak össze kéne dobni egy tervet.. sztem nem fűzőm lesz, hanem egyberucim. Bár addig még sok ötletem lesz, az fix
Hja és amibe most beleszerettem az a csipkeesernyő!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-01 21:56:38
Én az ősszel nagyon meglepődtem, hogy milyen sok a goth loli. Mert amikor előszőr voltam conon, akkor még nem tűnt fel, hogy lettek volna nagyon. (vagy csak már nem emlékszem. ) Azért van pár szép, igényes ruha, az biztos.
Én nercokid Te indulsz vmilyen kategóriában?
Én nercokid Te indulsz vmilyen kategóriában?
Hát én sima cosplay kategóriában, avgy csak úgy beöltözök