Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-01-01 20:32:00
(#58) Én az ősszel nagyon meglepődtem, hogy milyen sok a goth loli. Mert amikor előszőr voltam conon, akkor még nem tűnt fel, hogy lettek volna nagyon. (vagy csak már nem emlékszem. ) Azért van pár szép, igényes ruha, az biztos.
Én nercokid Te indulsz vmilyen kategóriában?
Én nercokid Te indulsz vmilyen kategóriában?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-01 20:32:28
beküldve: 2008-01-01 20:26:12
(#57) Öröm lesz kimenni a conra, márcsak a sok gothloli miatt is ^.^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én is azt tervezem, hogy egy jó kis gothloli szerkóban villogok idén!
Juj de sok gothlolink lesz. (Én is olyan cuccra gondoltam, látom nem vagyok egyedül *gothlolik fogjunk össze*)
A cipő nem gond, van egy jó kis hosszú szárú füzös csizmám (bár hosszú távon nem egy túra bakancs a 10cm-es sarkával >_<°) De ahogy magamat ismerem lesz még egy-két csukám áprilisig XP... vagy pedig forever tornacipő ^.^
Nekem inkább a ruha a necesebb, abból is a szoknya... csipkés-füzős felsőm van annyi mint a fene de szoknya egyse. Varró fenomén meg nem vagyok ^^°
Én is azt tervezem, hogy egy jó kis gothloli szerkóban villogok idén!
Tavaly is akartam, de akkor nem találtam okés cipőt. De most már az se akadály, mert irtó jó cipellőt szereztem be a héten!
Szal már csak meg kell Anyámat kérni, hogy varjon nekem egy rengeteg alsószoknyás-csipkés cuccot! Heh, már csak vmi jót kéne tervezni, ami nem az erősségem...
Tavaly is akartam, de akkor nem találtam okés cipőt. De most már az se akadály, mert irtó jó cipellőt szereztem be a héten!
Szal már csak meg kell Anyámat kérni, hogy varjon nekem egy rengeteg alsószoknyás-csipkés cuccot! Heh, már csak vmi jót kéne tervezni, ami nem az erősségem...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-01 16:20:06
(#54) végülis most már olyan ruhákba járkálnak az emberek, hogy beleolvadsz a tömegbe...XD
amúgy én vasárnap egyéniben performancelek, mint Don Kan'onjiXD már alig várom h megcsinálják a bajszomat, érdekes leszXD
amúgy én vasárnap egyéniben performancelek, mint Don Kan'onjiXD már alig várom h megcsinálják a bajszomat, érdekes leszXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Érdekes így olvasgatni az előkészületeket. Én versenyezni tuti nem fogok, de az idén is felveszek valami gothloli ruhát, már csak azért is, mert hétköznap is szivesen hordanék ilyet, csak ugye az emberek.... Nem vagyok egy polgárpukkasztó személyiség.
Sztem simán felvehetsz emberek között is gothic lolita cuccokat!
Én mint már mondtam a con után Cloud Strifosan fogom hordani a hajam..na arra kíváncsi leszek hányan fognak rám furcsa szemekkel nézni De nem baj, élj/öltözz úgy ahogy te akarod, ne úgy ahogy mások!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Itt ki fog jönni az Anime Conra Aki be is öltözik meghogy ott ugy be kell mutatni a ruhát de muszály ilyen kis cosplayyel készülni ??LÉcci Köszi: D
Hehe... vicceseket kérdeztek emberek...
Kicsit meg is billent alattam a szék, de ha EZ lesz az első conod...
Naná, hogy nem muszály cosplayelni. Attól függetlenül beöltözhetsz, de nem kötelező. De talán az lenne a legegyszerűbb, ha fellátogatnál a honlapjára:
[Link]
Ami azt illeti ez még az őszi con honlapja, de majd tavasszal frissítik.
flower-of-ice.deviantart.com
Szerk: Katsu 2008-01-01 13:15:52
beküldve: 2008-01-01 12:58:14
(#51) Én még nem voltam cosplayen de tom h be kell öltözni meg ienek én Naruto leszek az tuti haverjaim meg rock lee neji shino kakashi(sztem vhogy így lesz )
Szendrei Márk
beküldve: 2008-01-01 00:41:54
(#50) Itt ki fog jönni az Anime Conra Aki be is öltözik meghogy ott ugy be kell mutatni a ruhát de muszály ilyen kis cosplayyel készülni ??LÉcci Köszi: D
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-12-31 13:33:57
(#49) Érdekes így olvasgatni az előkészületeket. Én versenyezni tuti nem fogok, de az idén is felveszek valami gothloli ruhát, már csak azért is, mert hétköznap is szivesen hordanék ilyet, csak ugye az emberek.... Nem vagyok egy polgárpukkasztó személyiség.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2007-12-31 11:14:48
(#48) Hát mivel én állat lusta vagyok és varrás terén eléggé tehetségtelen (inkább a rajzolás), és mivel anya varrónő, nekem kellett egy jó ruha megvarrattam vele a Vampire Knight-ből Yuuki ruháját. Hát nem is mondom mennyire jól sikerült, szal ha legközelebb megyek Conra, ami nem tudom mikor lesz, tuti, hogy megyek Cosplayre
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2007-12-13 19:52:23
(#47) Én most csak varrok:drága öcsémet öltöztetem be Kankouro-nak tavaszra...tök jó lesz,csak az arcfestés...kell még lila színt szereznem
Ui.:valaki mellékelhetne egy Sasori-t és összecsaphatnának
Ui.:valaki mellékelhetne egy Sasori-t és összecsaphatnának
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én is... bárhova, csak suliba nem venném fel XD, de amúgy utcán lazán, ahol sok ember van, ott meg direkt jó poén... csak persze nem egyedül... az mégsem az igazi, még rosszat gondolnak rólam...inkább, ha már addig fajul, akkor rólunk gondoljanak
Mit féltek annyira? Én a COn után úgy fogom Cloud Strifosan viselni a hajam Nem lesz semmi...már előre hallom a hátam mögötti bezsélgetéseket...
beküldve: 2007-12-13 17:14:00
(#45) Hát, ha egyszer eljutok egy Conra, akkor én is szeretnék valami spontán cosplayt összedobni. Sajnos varrni nem tudok (meg a család nem is viselné el a varrógép zaját), varrónőhöz meg nem merek elmenni. Szerencsére suliban kötelező a matrózblúz, szóval van egy nagyon jó alapanyagom. :)
Tervezem, hogy esetleg eljutok nyári Conra, akkor Divának szeretnék beöltözni a Blood+-ból. Eredetileg Saya akartam lenni, de közölték velem, hogy világoskék szemmel elég furán hatna. Matrózblúzom, és sötétkék halászgatyám meg van, csak kisebb átalakításokra lesz szükség, meg egy hajfestésre. Bár az én jelmezem határozottan a gyengébb darabok közül fog kikerülni... ha egyáltalán eljutok odáig.
Tervezem, hogy esetleg eljutok nyári Conra, akkor Divának szeretnék beöltözni a Blood+-ból. Eredetileg Saya akartam lenni, de közölték velem, hogy világoskék szemmel elég furán hatna. Matrózblúzom, és sötétkék halászgatyám meg van, csak kisebb átalakításokra lesz szükség, meg egy hajfestésre. Bár az én jelmezem határozottan a gyengébb darabok közül fog kikerülni... ha egyáltalán eljutok odáig.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-13 17:14:44
Én is... bárhova, csak suliba nem venném fel XD, de amúgy utcán lazán, ahol sok ember van, ott meg direkt jó poén... csak persze nem egyedül... az mégsem az igazi, még rosszat gondolnak rólam...inkább, ha már addig fajul, akkor rólunk gondoljanak
Én az őszin Sakura voltam, csak annyit, hogy rózsaszínnel befújtam a hajamat és egy hétig nem jött le és a suliban meg majdnem elsűlyedtem... )mert van néhány osztálytársam, akik folyton azt mondják "már megint a mangabaromságról beszéltek?" de egyszer majd rájuk uszítok a fanokat!