Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2007-12-12 21:59:03
(#28) Bocsi. így belelátogatóztam a beszélgetésbe, de megörültem(őrültem)
rikaszan: Nagyon örülnék, ha végre lenne vki a sámán királyból is...egyszer láttam csak...aaa 2006-os őszi conon, az vicces volt, de csak egy anna és egy yoh :( de voltak! aztán a következőkön, amiken voltam nem is láttam
asx: Én is Deidara akartam lenni
Milyen felkapott lett Deidara, most olvasom az elejétől...xP én egy Gaaraval akartam Deidara lenni
asx: Én is Deidara akartam lenni
Boccs, ha hülyeséget mondok, de anniyt szűrtem le, hogy Deidarának szeretnél beöltözni ... ha nem így van akkor pofaesés, és bocsi(Bocs olvastam vissza, bocs)
de szülejeim nem engedik... de haverommal lehet összehozunk egy kabátot és a többi meg úgy kblagosan .... csak hogy anyáéknak se mondjak nemet Milyen felkapott lett Deidara, most olvasom az elejétől...xP én egy Gaaraval akartam Deidara lenni
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-12-12 22:04:38
Hello!
Kissebb segítségre szorulnék! Ha esetleg valakinek valami ötlete lenne hogy hogya lehetne elfes fület csinálni, akkor nagyonszépen kérem hogy pötyögjön rőla valamit! Itt vagy e-mailban, de létfontosság hogy megtudjam! *Szép szemekkel néz!=)*
Kissebb segítségre szorulnék! Ha esetleg valakinek valami ötlete lenne hogy hogya lehetne elfes fület csinálni, akkor nagyonszépen kérem hogy pötyögjön rőla valamit! Itt vagy e-mailban, de létfontosság hogy megtudjam! *Szép szemekkel néz!=)*
Milyet szeretnél: látványosan élethűt, vagy murisat?
Murisra tudom az alapvető receptet: papírfülek. Elkészításük egyszerű, és baromi látványosak is. Kép itt:
[Link]
Ha valósághű füleket szeretnél, akkor csak a kicsi tündefülekben tudok a segítségedre lenni. Vegyél egy kis kiszerelés szilinkont (Obi vagy Praktiker), tényleg csak kevésre lesz szükséged. Megcsinélod a cuccost (pontosan nem tudom hogyan működik a szlikont, ezt a módszert csak elméletben ismerem), majd fogsz egy sima evőkanalat. Belemártod a szilikonba, majd megvárod, míg megköt. Aztán újra belemártod, és kiemeled, magvárod, míg megköt, és így tovább. Ezzel a rétegzéssel elvileg megkapod a kanál formáját, plus egy elhegyesedett véget, ahol ugye összegyűlik a felesleges szilikon, ahogy lefelé ktartod a kanalat. Állítólag ha ez megköt, szépen le lehet fejteni a kanálról (vagyis nem az egész kanálfejet mártod be a szilikonba, hanem mondjuk az egyharmadát), és ha bepúderezed állítólag baromi élethűen hat a fülön. Meg kell jegyeznem, hogy még sosem próbáltam ezt a fülcsinálási módszert, de nekem elég hatásosnak tűnik.
Sok sikert!
Nos, élet hű kéne!
Nem is tudod milyen hálás vok! Meg fogom próbálni!
Nagyon-nagyon köszi!
A lényeg hogy hegyes fül kell! Egy csupán 1000 éves (megjegyzem koráhozképest csinos) boszit próbálok alakítani! Shining Tears-ből Zenovia! XD
Mégegyszer köszi!
Hello!
Milyet szeretnél: látványosan élethűt, vagy murisat?
Murisra tudom az alapvető receptet: papírfülek. Elkészításük egyszerű, és baromi látványosak is. Kép itt:
[Link]
Ha valósághű füleket szeretnél, akkor csak a kicsi tündefülekben tudok a segítségedre lenni. Vegyél egy kis kiszerelés szilinkont (Obi vagy Praktiker), tényleg csak kevésre lesz szükséged. Megcsinélod a cuccost (pontosan nem tudom hogyan működik a szlikont, ezt a módszert csak elméletben ismerem), majd fogsz egy sima evőkanalat. Belemártod a szilikonba, majd megvárod, míg megköt. Aztán újra belemártod, és kiemeled, magvárod, míg megköt, és így tovább. Ezzel a rétegzéssel elvileg megkapod a kanál formáját, plus egy elhegyesedett véget, ahol ugye összegyűlik a felesleges szilikon, ahogy lefelé ktartod a kanalat. Állítólag ha ez megköt, szépen le lehet fejteni a kanálról (vagyis nem az egész kanálfejet mártod be a szilikonba, hanem mondjuk az egyharmadát), és ha bepúderezed állítólag baromi élethűen hat a fülön. Meg kell jegyeznem, hogy még sosem próbáltam ezt a fülcsinálási módszert, de nekem elég hatásosnak tűnik.
Sok sikert!
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-12 16:04:49
beküldve: 2007-12-12 14:23:52
(#25) Hello!
Képeket is kérünk. Ami volt, ami lesz.
*pislog*Naaaaaaa léééégyszi
*pislog*Naaaaaaa léééégyszi
Ami volt, könnyebb lenne, bár nálam még nem volt semmi...
Ami lesz... hát.... arról abból következően, hogy csak lesz, még kép sincs
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-27 21:35:46
(#23) beküldve: 2007-11-26 00:43:25
(#22) Közben találtam egy képet Deidara cipőjéről... vagyis kettőről... az egyik képen kék papucsba van a másikon pedig fekete magastalpú szintén papucsszerű valami van lábán ilyen szürkés valamivel
Na jól leírtam de biztos tudod mire gondolok
Na jól leírtam de biztos tudod mire gondolok
Ja igen, kiegészítők...pl.: hogy olyan gyűrűm honnan lesz?
De ami a legnehezebbnek tűnik az a cipő! Már annyit filóztam, hogy hogy lehet elkészíteni + kerestem egy csomó képet (cosplayest is) de még el leszek vele egy darabig asszem...
A gyűrű? Nem rossz XD Elleszel vele...
A cipő? Hehe... arról nem találtam képet
Én Horonál egyedül a haj miatt aggódok egy kicsit... meg barátnőm haja miatt aggódok... ő Ren lesz az SK-ból
Nekem cipőm már van, a ruhához anyag kinézve ... szóval sínen vagyunk
A suli mellett nincs időm
Ja nekem se ...és nem csak varrogatni ...de azért meg kell próbálni...
Szerintem ha belekezdek onnan haladni fog a dolog
Mondjuk a vizsgák után lesz egy kis szabad időm
A nyersanyag mindenesetre már gyűlik és ötletek is vannak
Igen, már én is elmentem a méteráru boltba és lassan meg is veszem az anyagot. csak még a pontos mennyiséget kell kiszámolni.
Ja igen, kiegészítők...pl.: hogy olyan gyűrűm honnan lesz?
De ami a legnehezebbnek tűnik az a cipő! Már annyit filóztam, hogy hogy lehet elkészíteni + kerestem egy csomó képet (cosplayest is) de még el leszek vele egy darabig asszem...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerintem ha belekezdek onnan haladni fog a dolog
Mondjuk a vizsgák után lesz egy kis szabad időm
A nyersanyag mindenesetre már gyűlik és ötletek is vannak
Most nézem csak a képet (én meg sámán királyban nem vagyok nagyon otthon )
hát ja, ha a kék hajú srác az, akkor ez szép munka lesz, de mi könnyű?
A kékhajú srác
Ugyan még csak a tervek vannak - magunknak fogjuk elkészíteni a jelmezt - de már alig várom, hogy a bőrébe bújhassak
Jó, mert én az ellenkezőjére tippeltem
Meg kellene már néznem nekem is a Narutot, amúgy Deidara frizurája tényleg nem lehet egyszerű... és én még azt hittem Horo hajával fogok szenvedni...
Bár szerintem fogok vele szenvedni
Meg kellene már néznem nekem is a Narutot, amúgy Deidara frizurája tényleg nem lehet egyszerű... és én még azt hittem Horo hajával fogok szenvedni...
Most nézem csak a képet (én meg sámán királyban nem vagyok nagyon otthon )
hát ja, ha a kék hajú srác az, akkor ez szép munka lesz, de mi könnyű?
Ha minden jól megy és sikerül a jelmezt megcsinálni, akkor Horo leszek, de csak jövő ősszel...
A suli mellett nincs időm varrogatni bár lenne...
Bár még reménykedek benne, hogy összejöhet a jelmez és az előadás tavaszra... de ez nem csak rajtam múlik
A suli mellett nincs időm varrogatni bár lenne...
Bár még reménykedek benne, hogy összejöhet a jelmez és az előadás tavaszra... de ez nem csak rajtam múlik
Jó, mert én az ellenkezőjére tippeltem
Épp ezt akartam kérdezni, hogy pontosan ki is leszel.
(Ja, Narutot meg nézd meg. Amúgy már több helyen olvastam, hogy eleinte lánynak hitték, de aztán elég egyértelmű lett a történet során, hogy fiú.)