Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Jó, mert én az ellenkezőjére tippeltem
Meg kellene már néznem nekem is a Narutot, amúgy Deidara frizurája tényleg nem lehet egyszerű... és én még azt hittem Horo hajával fogok szenvedni...
Bár szerintem fogok vele szenvedni
Meg kellene már néznem nekem is a Narutot, amúgy Deidara frizurája tényleg nem lehet egyszerű... és én még azt hittem Horo hajával fogok szenvedni...
Bár szerintem fogok vele szenvedni
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
hmm...
Fiú!!!!
Fiú!!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-25 23:55:46
(#11) Említettétek Deidara-t... nos nem láttam a Narutot, de láttam róla képeket... és valamire nem tudtam rájönni...
fiú vagy lány?
fiú vagy lány?
és annyira megteccett az egész, h eldöntöttem h az áprilisi sakuraconon már be is öltözök
méghozzá Deidara leszek, ruha varrónőtől, sérómat belövik, körömlakk lesz, meg sárga hajszínező is
csak arra nincs ötletem h hogyan csináljak szájakat a kezeimre
méghozzá Deidara leszek, ruha varrónőtől, sérómat belövik, körömlakk lesz, meg sárga hajszínező is
Hehe …végre! már hiányzott egy Cosplayes topik!
Egyébként meg sorstárs!!!
Én is eleinte Deidara és Itachi között vaciláltam, aztán Itachi maradt, mondván egyszerűbb a haja.(Pediiiig Dei is nagyon szimpi és cuki…)
(Minap pont azon filóztam, hogy a kezét miként lehet a legjobban megcsinálni...de - a hülye ötleteket leszámítva- sztem is az a legjobb(legegyszerűbb) megoldás, hogy rárajzolod/fested vagy vmi, ami tartós.)
Ezelőtt még én sem Cosplayez-tem, de a mostani Conon elfogott a vágy, hogy igen, be kellene öltözni!!! Sajnos sok tapasztalattal nem rendelkezem –MÉG! – varrás terén, szóval amit tudok megcsinálok magam (mert úgy az igazi) ami nem megy ahhoz segítséget kérek.
A barátnőmmel közösen készülünk (ő Sakurát választotta, a Shippuudenes verziót). (Jó párosítás, mi?)
Elsőre próbáltunk olyan karaktert keresni mindketten, ami nem olyan nagyon bonyolult –bár, már most látom, hogy még Itachit sem lesz egyszerű igényesen elkészíteni-, de még mindig a „számomra megvalósítható kategóriába” tartozik.
Ja meg remélem, hogy elkészülünk!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Én a jelmezkészítés miatt még tavasszal nem fogok beöltözni, csak jövő ősszel... A suli mellett nem nagyon van időm, hogy jelmezt készítsek és barátnőmmel rászánjuk majd a nyarat
Ha minden igaz Horokeu Usui és Ren Taoként fogunk megjelenni
és ha minden igaz lesz egy Yoh Asakuránk is...
Aztán színpadi darabbal is készülünk, csak hogy bele a közepébe :)
Az elején azt hittem, hogy kihagysz
Szóval én lennék majd Yoh Asakura, ha minden igaz
beküldve: 2007-11-19 20:49:32
(#8) Én a jelmezkészítés miatt még tavasszal nem fogok beöltözni, csak jövő ősszel... A suli mellett nem nagyon van időm, hogy jelmezt készítsek és barátnőmmel rászánjuk majd a nyarat
Én (+3) a tavaszi con-on szeretnék életemben először cosplay-ezni.
Az lesz a poén az egészben, hogy a csizma jelenti a legnagyobb problémát.
Barna kéne és nekem fekete van. És nem a közeljövőben fogok újat kapni. Modjuk az a röhej hogy pont egy nappal azelőt kaptam hogy eldöntöttük barátnőmmel hogy mik akarunk lenni.
Zárójelben, ő is előtte kapott feketét, de fehér kéne.XD
Barna kéne és nekem fekete van. És nem a közeljövőben fogok újat kapni. Modjuk az a röhej hogy pont egy nappal azelőt kaptam hogy eldöntöttük barátnőmmel hogy mik akarunk lenni.
Na és minek?
akartok öltözni..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-19 18:52:38
(#6) Én (+3) a tavaszi con-on szeretnék életemben először cosplay-ezni.
beküldve: 2007-11-19 18:40:34
(#5) Én majd a tavaszi Conon leszek cloud striffe....de karaj lesz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-19 17:14:38
(#4) Hát, ha semmi más 5let, ott a filctoll...
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-19 15:58:18
(#3) nekem ez volt az első conom, ebbből következik h az első cosplay-es élményem is
és annyira megteccett az egész, h eldöntöttem h az áprilisi sakuraconon már be is öltözök
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-19 15:22:55
(#2) Hát, én a tavalyi sakuraconon imádtam meg a cosplayelést, ahol a Bleach RPG performance csapatban voltam Rukia^^
Az idei őszi conon mind2napon egy random shinigami voltam.
A mostani Sakuraconon egyéni performance-ba megyek egy Bleaches karakternek, segítség: BWUHAHAHAXD
Mondjuk cosplay cuccok terén még kis kezdő vagyok, ugyanis ami van shinigami ruhám azt varrónő csinálta^^" Ezentúl szeretném én magam elkészíteni a ruháimat, remélhetőleg így a varrótudásom is fejlődik, meg mégis személyesebb lesz:3
Az idei őszi conon mind2napon egy random shinigami voltam.
A mostani Sakuraconon egyéni performance-ba megyek egy Bleaches karakternek, segítség: BWUHAHAHAXD
Mondjuk cosplay cuccok terén még kis kezdő vagyok, ugyanis ami van shinigami ruhám azt varrónő csinálta^^" Ezentúl szeretném én magam elkészíteni a ruháimat, remélhetőleg így a varrótudásom is fejlődik, meg mégis személyesebb lesz:3
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-19 13:55:51
(#1) Emlékek, élmények, tervek.
Ruhák, kiegészítők (karton doboz XD) könnyű beszerzése.
Kezdők kisegítése (:nagy szemekkel néz:).
Ha valaki nem smucigolja az ötleteit, írjon.
Ruhák, kiegészítők (karton doboz XD) könnyű beszerzése.
Kezdők kisegítése (:nagy szemekkel néz:).
Ha valaki nem smucigolja az ötleteit, írjon.