Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
elistökéltem hogy egyszer fogok is rendesen cosplayezni..de az számomra még lehetetlen én nagyon igényeset szeretnék ebbe azis beletartozik h pl combról kéne fogyni..na nem mintha kövér lennék vagy fogyi mániás (azt d eutálom) de anime karakterek nagy része sovány...és utálom ha valaki beöltözik és alkatra semmi hasonloság.. pl (dagadt lány inuyasha) ezeken leszoktam taglózni viszont elismerem h fan és h szenvedet a jelmezzel..bár én magam ugy vagyok vele hamár beöltözök valameik szereplőnek akkor az anime tisztelete is kivivja h törekedjek a legjobbra..nem vagyok nagy verseny szellem..nade akkoris..és akor it van a paroka kontaklencse kérdés..plusz az h nemtudok varni..kapásból halom probléma..
öhm én nem akarok kötekedni de ez egy pöttyet cosplay-sznobosan hangzott Persze, hogy minden animekarakter jól néz ki, azért elég durva lenne egy mázsahúszas animefőhős nem? Meg ha megnézed japánban annyira más az étrendjük, hogy ott nem nagy kihívás soványnak maradni. De Magyarországon azért egy kicsit már a helyzet. Nem lehet mindenki modell-alkat, de attól még igen is cosplayelhet. Jó persze ha valaki tisztában van azzal, hogy kufibb, az azért ne öltözzön Szandónak, de miért ne húzhatna olyan ruhát, ami azért nem ilyen csöcski magamutogató valami. Főleg ha az illetőnek még tehetsége is van a kosztümkészítéshez. És most nem azért kötekedem, mert túlsúlyos vagyok és az önérzetemet sérted, de ha mindenki csak akkor cosplayelne, ha kottára megegyeznének a testi adottságai a választott karakterrel, akkor nem túl sokan cpznének, nem?
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-02-21 20:16:11
(#132) hmmm most regeltem ide nemtom miféle megfontolásbol... XD
mostani cont már nagyon nagyon várom...bár conokat eleve várom..ezzel sosincs gond... (zöld smile?fura... XD)
elistökéltem hogy egyszer fogok is rendesen cosplayezni..de az számomra még lehetetlen én nagyon igényeset szeretnék ebbe azis beletartozik h pl combról kéne fogyni..na nem mintha kövér lennék vagy fogyi mániás (azt d eutálom) de anime karakterek nagy része sovány...és utálom ha valaki beöltözik és alkatra semmi hasonloság.. pl (dagadt lány inuyasha) ezeken leszoktam taglózni viszont elismerem h fan és h szenvedet a jelmezzel..bár én magam ugy vagyok vele hamár beöltözök valameik szereplőnek akkor az anime tisztelete is kivivja h törekedjek a legjobbra..nem vagyok nagy verseny szellem..nade akkoris..és akor it van a paroka kontaklencse kérdés..plusz az h nemtudok varni..kapásból halom probléma..pedig öszintén szolva szivesen csinálnék pl suli egyenruhát (kis szoknya stb) nade anyagiak nem engedik... me most vagy ruhát külön vagy veszek egy varrogépet plusz anyagot (hosszab távon ez job megoldás)nade suliba is járok ..és szülök..mutterom megrögzöt anime-manga ellenes.. XD
így nehéz minden esetre..nembaj elképzekések vannak de megvalósítás marad éretségi után..vagypedig szerzek egy havert aki imád varrni.. XD és nem kér érte sok ropit
mostani cont már nagyon nagyon várom...bár conokat eleve várom..ezzel sosincs gond... (zöld smile?fura... XD)
elistökéltem hogy egyszer fogok is rendesen cosplayezni..de az számomra még lehetetlen én nagyon igényeset szeretnék ebbe azis beletartozik h pl combról kéne fogyni..na nem mintha kövér lennék vagy fogyi mániás (azt d eutálom) de anime karakterek nagy része sovány...és utálom ha valaki beöltözik és alkatra semmi hasonloság.. pl (dagadt lány inuyasha) ezeken leszoktam taglózni viszont elismerem h fan és h szenvedet a jelmezzel..bár én magam ugy vagyok vele hamár beöltözök valameik szereplőnek akkor az anime tisztelete is kivivja h törekedjek a legjobbra..nem vagyok nagy verseny szellem..nade akkoris..és akor it van a paroka kontaklencse kérdés..plusz az h nemtudok varni..kapásból halom probléma..pedig öszintén szolva szivesen csinálnék pl suli egyenruhát (kis szoknya stb) nade anyagiak nem engedik... me most vagy ruhát külön vagy veszek egy varrogépet plusz anyagot (hosszab távon ez job megoldás)nade suliba is járok ..és szülök..mutterom megrögzöt anime-manga ellenes.. XD
így nehéz minden esetre..nembaj elképzekések vannak de megvalósítás marad éretségi után..vagypedig szerzek egy havert aki imád varrni.. XD és nem kér érte sok ropit
beküldve: 2008-02-16 09:18:55
(#131) Megvolt a farsang. Elkészült a jelmezem. Ráadásul mesefigurák néven csoportosan 3.-ak lettünk.
A 3-ból XD. Azért jól szórakoztunk. Nagy volt, amikor egyik osztálytársam narancssárga öltözékben bevonult melletünk Kennyként a South Parkból. A lábai benne voltak a narancssárga kabátban, és nyomorogva, guggolva elesett felvonulás közben.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-02-16 09:19:23
Sanji hajában mi a kivitelezhetetlen? A mi Sanjinknak már alapjáraton olyan haja van, szal nem lesz vele semmi gáz, már csak ki kell szőkítenünk
Egy Usoppot meg beszerezni Vagy egy kicsit hiányos szalmakalapos bagázs leszünk...
Háát elvileg tavaly volt egy Ussop..talán őt valahogy megkeresitek...Egyébként miylen szerepeitek vannak még szabadon?
Inkább azt mondom, hogy mi van, mert csak hatan vagyunk: Luffy, Nami, Sanji, Zoro, Vivi, és Nico Robin. Meg lehet, hogy lesz egy Chopperünk is, csak ő még függőben van (naja én se cosplyelnék egy szarvast ) Szóval egyenlőre ennyien vagyunk, meg a nagyszábású ötleteink
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Én Tayuya leszek ha összejön^^
Gratula őt nagyon szeretem jó fejXD az ő maga sajátos módján Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-14 16:05:22
beküldve: 2008-02-14 15:57:09
(#128) Ohio!
Én idén Sakura leszek, a bnőm meg Ino. Ti mik lesztek?
Én már írtam de írjanak azok is akik a naruto-ból lesznek lécci Én idén Sakura leszek, a bnőm meg Ino. Ti mik lesztek?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-14 15:03:24
(#126) Ohio!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Sanji hajában mi a kivitelezhetetlen? A mi Sanjinknak már alapjáraton olyan haja van, szal nem lesz vele semmi gáz, már csak ki kell szőkítenünk
Egy Usoppot meg beszerezni Vagy egy kicsit hiányos szalmakalapos bagázs leszünk...
Háát elvileg tavaly volt egy Ussop..talán őt valahogy megkeresitek...Egyébként miylen szerepeitek vannak még szabadon?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tervezi itt valaki a hogy a Naruto-ból fog beöltötzni???LÉcci Írjatok!!!
Igen és Sakura leszek, mivel ez az első cosplayem és valami nagyon egyszerűvel akartam kezdeni, bár tudom, hogy ez már unalomszámba megy .
Én Haku leszek és hát már mindenem megvan ruha a szabónal a cuccok megvannak csak a hajamat kell még növesztenem De már nem sokatXD
Még a régebbi Sakura leszek, nekem az a ruha jobban tetszik , persze ez csak az én véleményem
Hát igen, hát már én is nagyon várom az egész con-t!!!
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-12 21:05:12
Igen és Sakura leszek, mivel ez az első cosplayem és valami nagyon egyszerűvel akartam kezdeni, bár tudom, hogy ez már unalomszámba megy .
Én Haku leszek és hát már mindenem megvan ruha a szabónal a cuccok megvannak csak a hajamat kell még növesztenem De már nem sokatXD
Még a régebbi Sakura leszek, nekem az a ruha jobban tetszik , persze ez csak az én véleményem
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Nah lemondtam a Cloud Strifos terveimről, túl bonyolult lenne az...
Azért leszek Inkább Kurosaki Ichigo !
Vasárnap meg sztem megint Ichigo, csak BanKaiial
Azért leszek Inkább Kurosaki Ichigo !
Vasárnap meg sztem megint Ichigo, csak BanKaiial
Már nem azért de Ichigo is méretes karddal rendelkezik nem? oké, ha a bankaios változatot akarod, akkor ahhoz csak egy fekete pengéjű kard kell, amit már könynebb beszerezni, de ha natúr Ichi leszel, akkor ahhoz talán még nagyobb kard kell, mint Cloudhoz (jó az övé talán szélesebb...)
Egyébként nem tervez valaki a One Pieceből Usoppot cosplayelni?
Ussopot mint tavaly? Én terveztemmidén egy Sanjit, deh sajna nemtudnék olyan hajat készíteni
Striffyről nem a kkard miatt modntam le (Am Striffynek szélesebb, emg hosszab is a kardja) hanem ha emgnézed Striffyn mennyi bőrcucc vanm....
Oké, ott a pont Na emg Ichigo haját kicsit könnyebb kivitelezni, mint Cloudét
Szerk: Berni 2008-02-09 22:20:03