Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-01-06 17:22:53
(#88) Khmm, ez is jól kezdödik. Gohticlol cuccokról a haverom hirtelen azt hitte, hogy sex... akarom mondani valami másra használják. Ez biztató..... Hát még mikor mondtam neki h ilyenben fogok mellette ficeni felpattant, mondván szalad a konditerembe és kigyúrja magát.....
Szerk: miyu 2008-01-06 17:23:48
Tőlem sem kell tartani, én sem jelentek konkurenciát mert csak poénból öltözök be, versenyen nem indulok.
[/QUOTE]Princess Princess-t nem ismerem, és ahogy a múltkor elnéztem a gothlolis csajokat, egész kis részük versenyzett, a többi csak úgy a maga örömére húzott fel ilyen szerkót. ^^""" (Nekem sem áll szándékomban cosplayversenyezni.)[/QUOTE]
Fú! Egy kicsit megkönnyebültem!
A másik, milyen iszonyatos, valaki nem ismeri a PP-t!
*enyhe sokk* Na mindegy mindenkinek nagyon ajánlom, és Mikiyo Tsuda többi mangáját is! Elképesztően szép!
Fú! Egy kicsit megkönnyebültem!
A másik, milyen iszonyatos, valaki nem ismeri a PP-t!
*enyhe sokk* Na mindegy mindenkinek nagyon ajánlom, és Mikiyo Tsuda többi mangáját is! Elképesztően szép!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-05 17:40:04
beküldve: 2008-01-05 17:18:29
(#85) Hmm most így visszagondolva, (meg kis utánajárással) elég sok ilyen stílusú fazont láttam...(mmint Gothlolisat) de nem tudtam, hogy külön anime, vagy csak saját stílus...de már tudom! vagy nem...
Mellesleg letettem a Deidara beöltözésről illetve lebeszéltek szüleim... vagy inkább nem engedték meg...
DE beöltözök! (zünk) Méghozzá saját karakternek... majd, ha lesz rajz, és pontos terv, akkor meg is osztom, hogy mi, de mindenesetre elég hülyén fogunk kinézni (vagy csak önmagunkat adjuk )
Valami macska meg vámpír meg démon keverék valami...de nem komolyan vett értelemben... egyenlőre ennyi a konkrét, és hogy nem indulunk Cosplayen ×)
(egy csajszira vadásztunk is, mert New Rockos cipővel oldotta meg a cipőt, és le akartuk fényképezni)
Mellesleg letettem a Deidara beöltözésről illetve lebeszéltek szüleim... vagy inkább nem engedték meg...
DE beöltözök! (zünk) Méghozzá saját karakternek... majd, ha lesz rajz, és pontos terv, akkor meg is osztom, hogy mi, de mindenesetre elég hülyén fogunk kinézni (vagy csak önmagunkat adjuk )
Valami macska meg vámpír meg démon keverék valami...de nem komolyan vett értelemben... egyenlőre ennyi a konkrét, és hogy nem indulunk Cosplayen ×)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-05 17:19:31
Úr isten, gothlolis cp-vel akkarunk indulni barátnőmmel, de ennyi vetélytársal már nem is tűnik olyan jó ötletnek!XD
Ig egy másikkal akkartunk, de drága társainknak ÉPPEN azon a napon kell felvételizni! Úgy hogy elraktuk őszre!
Princess Princess-ből tervezzük csak az a gáz hogy csak ketten vagyunk és jobb lenne ha lenne még valaki!
Ig egy másikkal akkartunk, de drága társainknak ÉPPEN azon a napon kell felvételizni! Úgy hogy elraktuk őszre!
Princess Princess-ből tervezzük csak az a gáz hogy csak ketten vagyunk és jobb lenne ha lenne még valaki!
Princess Princess-t nem ismerem, és ahogy a múltkor elnéztem a gothlolis csajokat, egész kis részük versenyzett, a többi csak úgy a maga örömére húzott fel ilyen szerkót. ^^""" (Nekem sem áll szándékomban cosplayversenyezni.)
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-05 12:38:35
(#83) Úr isten, gothlolis cp-vel akkarunk indulni barátnőmmel, de ennyi vetélytársal már nem is tűnik olyan jó ötletnek!XD
Rettegj csak... miazhogymajd jövőre?! Vigyázzá, én jövőre is ott leszek ááám!
Majd jól elbújok.. bár nemtom hogyan fogom azt elérni abban a szerkóban
Hát a ruhával még szinte sehol se állok. Meg van a cipő, a harisnya, meg az ötlet a többihez
Elvileg a héten mek anyagot nézni, meg kilónyi csipkét zsákmányolni!
Majd rakok fel képet, ilyen elötte utánna módban, hogy ezekből a rongyokból indult, aztán faja loli szerkó lett belőle.
én kiv vok rá... sztem az ilyeneket...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Rettegj csak... miazhogymajd jövőre?! Vigyázzá, én jövőre is ott leszek ááám!
Majd jól elbújok.. bár nemtom hogyan fogom azt elérni abban a szerkóban
Hát a ruhával még szinte sehol se állok. Meg van a cipő, a harisnya, meg az ötlet a többihez
Elvileg a héten mek anyagot nézni, meg kilónyi csipkét zsákmányolni!
Majd rakok fel képet, ilyen elötte utánna módban, hogy ezekből a rongyokból indult, aztán faja loli szerkó lett belőle.
lumana.wordpress.com
Én biztos nem. Emberiség elleni merénylet lenne ha arra vetemednék.
Áh nem hiszem ... nem lehet annyira szörnyű, sok embert látttam már akiket majdnem megöltem mert énekeltek
sztem ha nincs hangod akkor egy bárban karaokeez... ne cosplay.en... hihi ez gonosz volt
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én biztos nem. Emberiség elleni merénylet lenne ha arra vetemednék.
Áh nem hiszem ... nem lehet annyira szörnyű, sok embert látttam már akiket majdnem megöltem mert énekeltek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-02 18:49:30
(#77) Ha már a cosplayes stuffoknál tartunk. Ki fog karaokezni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Rettegek!
Amúgy meg tök jó ötlet ez a mailcím! Én is művelődök picit.
Nah, remek, örülök, hogy bejön nektek az ötlet. Nemtom hol tartatok a ruhákkal, de lehet feltenni róluk fotókat, sőt, jó lenne, ha gyűlnének. vagy ha cosplayeltetek már, azokat is nyugottan tegyétek fel. Rettegj csak... miazhogymajd jövőre?! Vigyázzá, én jövőre is ott leszek ááám!
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-02 18:36:02
(#75) nah hogy én is segítsek vmit találtam egy oldalt: [Link] Ezen elvileg gotlolis cuccok vannak
Rettegek!
Persze hogy elég meggyőző az a szeneslapát, szal igérem, nem leszek sweet loli (majd jövőre ).
A punk meg az ero amúgy nekem nem tetszik annyira. Inkább gothic és classic között vacilálok.
Classic lolita leszek idén sztem. Még arra gondoltam, hogy szombaton classic leszek vasárnap meg goth, de az már sok lenne a jóból XD
Egy rakat tervet sikerült összegyűjtenem az oldalakról, köszi!
Persze hogy elég meggyőző az a szeneslapát, szal igérem, nem leszek sweet loli (majd jövőre ).
A punk meg az ero amúgy nekem nem tetszik annyira. Inkább gothic és classic között vacilálok.
Classic lolita leszek idén sztem. Még arra gondoltam, hogy szombaton classic leszek vasárnap meg goth, de az már sok lenne a jóból XD
Egy rakat tervet sikerült összegyűjtenem az oldalakról, köszi!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-02 18:28:52