Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-02-09 17:02:19
(#118) Ez nem teljesen cosplay, de valamennyire ide tartozik. Pénteken lesz az iskolai farsangunk, és hát az utolsó általános iskolai farsang azért mégiscsak egy utolsó általános iskolai farsang. Ezért elhatároztuk, hogy az egész osztály beöltözik. A téma: mesehősök. Én a piroska és a farkas-ból választottam a farkast, de a manga verzióból. Valaki tudna adni tippeket a jelmez elkészítéséhez? Minél gyorsabban, ha lehet, mert pénteken lesz a farsang és még bele se kezdtem a jelmezbe. Későn találtuk ki ezt az egészet.
Nah lemondtam a Cloud Strifos terveimről, túl bonyolult lenne az...
Azért leszek Inkább Kurosaki Ichigo !
Vasárnap meg sztem megint Ichigo, csak BanKaiial
Már nem azért de Ichigo is méretes karddal rendelkezik nem? oké, ha a bankaios változatot akarod, akkor ahhoz csak egy fekete pengéjű kard kell, amit már könynebb beszerezni, de ha natúr Ichi leszel, akkor ahhoz talán még nagyobb kard kell, mint Cloudhoz (jó az övé talán szélesebb...)
Egyébként nem tervez valaki a One Pieceből Usoppot cosplayelni?
Ussopot mint tavaly? Én terveztemmidén egy Sanjit, deh sajna nemtudnék olyan hajat készíteni
Striffyről nem a kkard miatt modntam le (Am Striffynek szélesebb, emg hosszab is a kardja) hanem ha emgnézed Striffyn mennyi bőrcucc vanm....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-08 20:35:43
(#116) Tervezi itt valaki a hogy a Naruto-ból fog beöltötzni???LÉcci Írjatok!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Nah lemondtam a Cloud Strifos terveimről, túl bonyolult lenne az...
Már nem azért de Ichigo is méretes karddal rendelkezik nem? oké, ha a bankaios változatot akarod, akkor ahhoz csak egy fekete pengéjű kard kell, amit már könynebb beszerezni, de ha natúr Ichi leszel, akkor ahhoz talán még nagyobb kard kell, mint Cloudhoz (jó az övé talán szélesebb...)
Egyébként nem tervez valaki a One Pieceből Usoppot cosplayelni?
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-01-24 19:20:02
(#114) Nah lemondtam a Cloud Strifos terveimről, túl bonyolult lenne az...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem tudnátok tippet adni miből tudok elkészíteni egy fél méter széles, 160 hosszú nagyseggű kardot?
Olyasmitfélét mint Inuyasháé?Én egy kb 150 cm hoszú redőnycsíkot használtam alapnak,amire papírból gyártottam élt(eszközhiány-......-.-&quo t;)...max. alapnak tudom ezt ajánlani....:S
Köszi, de nem Inuyashás hanem Cloud Strifos :P De nagyon szépen köszi a tippet.!
Cloud?akkor szerintem próbáld meg erősebb hungarocell rúdból....vagy esetleg menj el egy használtcikkeshez(turi),és keress öszecsúsztatható laminált padlócsíkot.:)
Neked is köszi :))
nem tudnátok tippet adni miből tudok elkészíteni egy fél méter széles, 160 hosszú nagyseggű kardot?
Olyasmitfélét mint Inuyasháé?Én egy kb 150 cm hoszú redőnycsíkot használtam alapnak,amire papírból gyártottam élt(eszközhiány-......-.-&quo t;)...max. alapnak tudom ezt ajánlani....:S
Köszi, de nem Inuyashás hanem Cloud Strifos :P De nagyon szépen köszi a tippet.!
Cloud?akkor szerintem próbáld meg erősebb hungarocell rúdból....vagy esetleg menj el egy használtcikkeshez(turi),és keress öszecsúsztatható laminált padlócsíkot.:)
"Bringu vagyok!"
"Bringu vagyok!"
beküldve: 2008-01-19 15:34:39
(#109) nem tudnátok tippet adni miből tudok elkészíteni egy fél méter széles, 160 hosszú nagyseggű kardot?
Valaki nem tud női kimono-szabásmintát?Meg fel nem vett(szóval szétnyitott...nem emberen lévő) kimonóról képet?:)
Bringu! Nem hiszem, h itthon találsz ilyet... de azt tudom tanácsolni, h nézz fel a wikipedia-ra, írd be a kimono szót, és hátha szerencsével jársz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-19 14:47:28
(#107) Valaki nem tud női kimono-szabásmintát?Meg fel nem vett(szóval szétnyitott...nem emberen lévő) kimonóról képet?:)
"Bringu vagyok!"
beküldve: 2008-01-12 16:57:17
(#106) Apróhirdetés!
Princess Princess cosplay-hoz társ kerestetik!
Ha valakit esetleg netán éppenséggel picit érdekelné akkor pötyögjön valamit az aida.net@freemail.hu-ra! Thx!
Princess Princess cosplay-hoz társ kerestetik!
Ha valakit esetleg netán éppenséggel picit érdekelné akkor pötyögjön valamit az aida.net@freemail.hu-ra! Thx!
beküldve: 2008-01-08 18:05:31
(#105) ha itt mindenki tud varrni akkor én már asszem nem is kellek.. akkor csá.. de az ajánlat még él..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-07 13:54:34
(#104) Én az ősziconon csak a craftsmanship-et láttam, az nekem nagyon tetszet, persze volt pár olyan amikor legszivesebben elküldtem volna a drágaságot a ....-ba. Nagyon sajnálom hogy csak egynapot voltam! Főleg akkor sajnáltam mikor meghalottam hogy mekkora dolgok voltak performance-ban !
De már 99.99% rá az esély hogy tavasszal 2 napot is ott fogok mászkálni! Alig várom!
De már 99.99% rá az esély hogy tavasszal 2 napot is ott fogok mászkálni! Alig várom!
Szerk: Fumiki Aida 2008-01-07 13:55:25