Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Okés, megdumáltuk!!!^_^
Vigyázz, mert mindent látok...És ha valami olyat látok, ami nem tetszik, akkor azt elintézem a tömegpusztító fegyveremmel...Jajj télleg, még azt is meg kellene csinálniˇˇ"
Téged nem szeretnélek bántani, jófej vagy^^
Személyleírást adsz esetleg, hogy tudjam legalább, hogy kit ne üssek le... Attól tartok, megint úgylesz minden, mint az Őszi Conon, amikor Szamurájkarddal vágtam utat magamnak a tömegben x))))
Vigyázz, mert mindent látok...És ha valami olyat látok, ami nem tetszik, akkor azt elintézem a tömegpusztító fegyveremmel...Jajj télleg, még azt is meg kellene csinálniˇˇ"
Személyleírást adsz esetleg, hogy tudjam legalább, hogy kit ne üssek le... Attól tartok, megint úgylesz minden, mint az Őszi Conon, amikor Szamurájkarddal vágtam utat magamnak a tömegben x))))
hehe, kösz, h engem nem bántasz....én ollyyan kis gyámoltalan vagyok úgyis, és nem tudnám megvédeni magamat
jahh, csak nézd meg ezt: így fogok kinézni, ha a Conig kapok parókát XD (mert az alsóm a régi Karate ruhám alsaja lesz, a felsőm meg apukám egyik fehér inge XD)
[Link]
ha meg nem így akkor....hmmm....nemtom, azt még eldöntöm XDXDXD
(jahh, nekem meg ott lesz a Death Note, úgyhogy féljetek, mert minden második kiscsaj Misza-misza, és nekik van Shinigami-szemük *muhaha*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-06-14 18:35:29
(#162) Okés, megdumáltuk!!!^_^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
:)
Nekem ez lesz a második színpadi-versenyes CP-m :)
Sajnos nem sokat árulhatok el a projectről, mindössze annyit, hogy a tervek szerint CRAFT lesz, és csoportos.
Talán a SakuraConról ismerhet valaki - Tooru Kono a Princess Princess csapatból :) Jelölve is lettünk a Legjobb Csoportra, de sajnos nem nyertük meg :(
Mindenesetre ez az Őszi Project hatalmas kihívás, a csapatunk tagjainak elég ütős jelmezt dobunk össze. Nekem eddig 10% van kész, de maga a project 60%-a csak kellék :)
Tényleg nem mondhatok el többet, a lepel lehull Szeptember 2.-án :P
Sok sikert mindenkinek ! Haj-ráá :P
Sajnos nem sokat árulhatok el a projectről, mindössze annyit, hogy a tervek szerint CRAFT lesz, és csoportos.
Talán a SakuraConról ismerhet valaki - Tooru Kono a Princess Princess csapatból :) Jelölve is lettünk a Legjobb Csoportra, de sajnos nem nyertük meg :(
Mindenesetre ez az Őszi Project hatalmas kihívás, a csapatunk tagjainak elég ütős jelmezt dobunk össze. Nekem eddig 10% van kész, de maga a project 60%-a csak kellék :)
neked is sok sikert! Vigyázz, mert ott leszek, és megnézlek titeket!!! Sőtt, mindenkit látni fogok!!! XD ^^
Én csak tavasszal megyek Performancere, mert nem leszünk őszig készen...ősszel viszont N-ként fogok egy nagy játékrepcsivel ide-oda rohangálni XD
beküldve: 2008-06-14 18:27:07
(#160) :)
beküldve: 2008-06-13 20:08:29
(#159) Én még nem voltam sömmi (eddig csak 1 Conon voltam, a mostani Sakurán).
Az őszin N leszek a Death Noteból, jövőre a SakuraConon Deidara (Narutóból) (akkor lesz Performance is)XD
Az őszin N leszek a Death Noteból, jövőre a SakuraConon Deidara (Narutóból) (akkor lesz Performance is)XD
Igen, ismerem az animét :)
Most tavasszal is volt egy ilyen csapat, a MoKoNa.
Azt hiszem, ők egy másik fajta ruhát választottak :)
Ez is egy nagyon class ruha, első CosPlay - célra nagyon megfelel :)
Szerintem vágj bele, nagyon megéri, egyrészt, mert ismert karakter, és a ruháját is nagyon szépen meg lehet valósítani :)
Én szurkolok
U.I. : És Sakurának staff-ja is lesz? :)
Szerintem vágj bele, nagyon megéri, egyrészt, mert ismert karakter, és a ruháját is nagyon szépen meg lehet valósítani :)
Én szurkolok
persze ami a képen van azt mind megcsinálom.bár találtam egy olyan képsorozatot is amikor egy japán lány ebben a ruhában van és pont ugyan olyan mint a képen,és mondtam magamban ezt megcsinálom egyszerűen belszerelmesedtem
télleg thx a bíztatást,hamarosan indul a beszerzési túra! A MoKoNa csapatot ismerem,segítettem is nekik a fellépésük elött,és nagyon büszke voltam rájuk hogy megnyerték,ezért is gondoltam bele hátha nekem is menne.
beküldve: 2008-06-13 19:54:01
(#157) Igen, ismerem az animét :)
Én szurkolok
Én szurkolok
beküldve: 2008-06-13 19:49:12
(#156) Én még csak leszek,mert most szántam el magam arra hogy belekezdjek.A tervem a Tsubasa Chronicle-ből Sakura gyönyörű ruhája,és ha minden jól megy a párommal leszek craftmanshiftben.Kérek majd véleményt hogy kinek tetszike-e,mert kell a biztatás,hogy elkezdjem varrni és hogy bele is merjek bújni! [Link]
beküldve: 2008-06-13 19:25:59
(#155) Hmm..Régen jártam itt^^
Kéremszépen, miaz, hogy ide senki sem ír?
Pedig nemsokára két animeconnal is szemben találjuk magunkat : Nyári Con,( Július 19) és
Őszi Con. (Szeptember 27-28)
Az Őszi még egy kicsit távol van, de sajnos nem mindenki juthat el a nyárira , akárcsak szerény személyem ( pff...Hányszáz km is lenne? )
Szóval mindenki ossza meg velünk terveit, ötleteit, mindent^_^
Mert nemsokára Con ^^ :P
Kéremszépen, miaz, hogy ide senki sem ír?
Pedig nemsokára két animeconnal is szemben találjuk magunkat : Nyári Con,( Július 19) és
Őszi Con. (Szeptember 27-28)
Az Őszi még egy kicsit távol van, de sajnos nem mindenki juthat el a nyárira , akárcsak szerény személyem ( pff...Hányszáz km is lenne? )
Szóval mindenki ossza meg velünk terveit, ötleteit, mindent^_^
Mert nemsokára Con ^^ :P
beküldve: 2008-04-18 19:58:00
(#154) azt szeretném kérdezni hogy a ruhát ott kell felvenni vagy abba kell menni (nemszeretnék égni ezért megkérdezem )
Igen, voltak nagyon jók az őszin. Én a szombati cosplay-t (craftsmanship) láttam. Amint fellépett a színpadra az a nagyfejű rózsaszín állatkaszerűség, a közönség nagy részéből tömeges őrjöngés tört ki. Vicces volt.
igen az a "nagyfejű rózsaszín állat szerűség" kéremszépen a Paranoia Agent(Mousou Dairinin) c. animéből van, és Maromi a neve
én se tudtam de megmondták nekem azóta megjegyeztem me nagyon cuki volt
JÁÁÁJ holnap COOOOON jupiéééé (ezt muszály volt XD )
beküldve: 2008-04-18 16:05:41
(#152) Igen, voltak nagyon jók az őszin. Én a szombati cosplay-t (craftsmanship) láttam. Amint fellépett a színpadra az a nagyfejű rózsaszín állatkaszerűség, a közönség nagy részéből tömeges őrjöngés tört ki. Vicces volt.
beküldve: 2008-04-17 21:31:13
(#151) Erre én is kíváncsi vagyok.
Őszi Conon volt pár CP amin tátottam kicsit a szám
Őszi Conon volt pár CP amin tátottam kicsit a szám
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-16 20:20:46
(#150) jéééé föléledt a topyc !!!!
én kiváncsi vagyok most milyen cosplay-ek lesznek!nekem sikerült megvaratni barátnőimmel a saját tervezésű ruhámat ma kaptam készhez (volt 2 ruha próba) és úgyfest nagyon jó let anyira örülök igaz nem anime nem mangábol öltözök hanem saját fantáziámbol de nemtom cosplayt majd inkáb érettségi után ...
én kiváncsi vagyok most milyen cosplay-ek lesznek!nekem sikerült megvaratni barátnőimmel a saját tervezésű ruhámat ma kaptam készhez (volt 2 ruha próba) és úgyfest nagyon jó let anyira örülök igaz nem anime nem mangábol öltözök hanem saját fantáziámbol de nemtom cosplayt majd inkáb érettségi után ...
A Blood+-ban a Riku meg egy fiú neve. Nem lehet, higy abban a Final Fantasy-ben Rika a neve?
A FF-ben RiKKu van tudtommal.