• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Oldalak: ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... <<>>
beküldve: 2008-06-14 18:42:17
(#163) Válasz Daimoon (#162) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Okés, megdumáltuk!!!^_^
Vigyázz, mert mindent látok...És ha valami olyat látok, ami nem tetszik, akkor azt elintézem a tömegpusztító fegyveremmel...Jajj télleg, még azt is meg kellene csinálniˇˇ"
Téged nem szeretnélek bántani, jófej vagy^^
Személyleírást adsz esetleg, hogy tudjam legalább, hogy kit ne üssek le... Attól tartok, megint úgylesz minden, mint az Őszi Conon, amikor Szamurájkarddal vágtam utat magamnak a tömegben x))))

hehe, kösz, h engem nem bántasz....én ollyyan kis gyámoltalan vagyok úgyis, és nem tudnám megvédeni magamat
jahh, csak nézd meg ezt: így fogok kinézni, ha a Conig kapok parókát XD (mert az alsóm a régi Karate ruhám alsaja lesz, a felsőm meg apukám egyik fehér inge XD)
[Link]
ha meg nem így akkor....hmmm....nemtom, azt még eldöntöm XDXDXD
(jahh, nekem meg ott lesz a Death Note, úgyhogy féljetek, mert minden második kiscsaj Misza-misza, és nekik van Shinigami-szemük *muhaha*

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-14 18:35:29
(#162)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Okés, megdumáltuk!!!^_^
Vigyázz, mert mindent látok...És ha valami olyat látok, ami nem tetszik, akkor azt elintézem a tömegpusztító fegyveremmel...Jajj télleg, még azt is meg kellene csinálniˇˇ"
Téged nem szeretnélek bántani, jófej vagy^^
Személyleírást adsz esetleg, hogy tudjam legalább, hogy kit ne üssek le... Attól tartok, megint úgylesz minden, mint az Őszi Conon, amikor Szamurájkarddal vágtam utat magamnak a tömegben x))))

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-06-14 18:30:57
(#161) Válasz Daimoon (#160) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
:)

Nekem ez lesz a második színpadi-versenyes CP-m :)
Sajnos nem sokat árulhatok el a projectről, mindössze annyit, hogy a tervek szerint CRAFT lesz, és csoportos.
Talán a SakuraConról ismerhet valaki - Tooru Kono a Princess Princess csapatból :) Jelölve is lettünk a Legjobb Csoportra, de sajnos nem nyertük meg :(
Mindenesetre ez az Őszi Project hatalmas kihívás, a csapatunk tagjainak elég ütős jelmezt dobunk össze. Nekem eddig 10% van kész, de maga a project 60%-a csak kellék :)

Tényleg nem mondhatok el többet, a lepel lehull Szeptember 2.-án :P
Sok sikert mindenkinek ! Haj-ráá :P

neked is sok sikert! Vigyázz, mert ott leszek, és megnézlek titeket!!! Sőtt, mindenkit látni fogok!!! XD ^^
Én csak tavasszal megyek Performancere, mert nem leszünk őszig készen...ősszel viszont N-ként fogok egy nagy játékrepcsivel ide-oda rohangálni XD

beküldve: 2008-06-14 18:27:07
(#160)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
:)

Nekem ez lesz a második színpadi-versenyes CP-m :)
Sajnos nem sokat árulhatok el a projectről, mindössze annyit, hogy a tervek szerint CRAFT lesz, és csoportos.
Talán a SakuraConról ismerhet valaki - Tooru Kono a Princess Princess csapatból :) Jelölve is lettünk a Legjobb Csoportra, de sajnos nem nyertük meg :(
Mindenesetre ez az Őszi Project hatalmas kihívás, a csapatunk tagjainak elég ütős jelmezt dobunk össze. Nekem eddig 10% van kész, de maga a project 60%-a csak kellék :)

Tényleg nem mondhatok el többet, a lepel lehull Szeptember 2.-án :P
Sok sikert mindenkinek ! Haj-ráá :P

beküldve: 2008-06-13 20:08:29
(#159)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Én még nem voltam sömmi (eddig csak 1 Conon voltam, a mostani Sakurán).
Az őszin N leszek a Death Noteból, jövőre a SakuraConon Deidara (Narutóból) (akkor lesz Performance is)XD

beküldve: 2008-06-13 20:05:14
(#158) Válasz Daimoon (#157) üzenetére
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Igen, ismerem az animét :)
Most tavasszal is volt egy ilyen csapat, a MoKoNa.
Azt hiszem, ők egy másik fajta ruhát választottak :)
Ez is egy nagyon class ruha, első CosPlay - célra nagyon megfelel :)
Szerintem vágj bele, nagyon megéri, egyrészt, mert ismert karakter, és a ruháját is nagyon szépen meg lehet valósítani :)
Én szurkolok

U.I. : És Sakurának staff-ja is lesz? :)

persze ami a képen van azt mind megcsinálom.bár találtam egy olyan képsorozatot is amikor egy japán lány ebben a ruhában van és pont ugyan olyan mint a képen,és mondtam magamban ezt megcsinálom egyszerűen belszerelmesedtem
télleg thx a bíztatást,hamarosan indul a beszerzési túra! A MoKoNa csapatot ismerem,segítettem is nekik a fellépésük elött,és nagyon büszke voltam rájuk hogy megnyerték,ezért is gondoltam bele hátha nekem is menne.

beküldve: 2008-06-13 19:54:01
(#157)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Igen, ismerem az animét :)
Most tavasszal is volt egy ilyen csapat, a MoKoNa.
Azt hiszem, ők egy másik fajta ruhát választottak :)
Ez is egy nagyon class ruha, első CosPlay - célra nagyon megfelel :)
Szerintem vágj bele, nagyon megéri, egyrészt, mert ismert karakter, és a ruháját is nagyon szépen meg lehet valósítani :)
Én szurkolok

U.I. : És Sakurának staff-ja is lesz? :)

beküldve: 2008-06-13 19:49:12
(#156)
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Én még csak leszek,mert most szántam el magam arra hogy belekezdjek.A tervem a Tsubasa Chronicle-ből Sakura gyönyörű ruhája,és ha minden jól megy a párommal leszek craftmanshiftben.Kérek majd véleményt hogy kinek tetszike-e,mert kell a biztatás,hogy elkezdjem varrni és hogy bele is merjek bújni! [Link]

beküldve: 2008-06-13 19:25:59
(#155)
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
Hmm..Régen jártam itt^^

Kéremszépen, miaz, hogy ide senki sem ír?
Pedig nemsokára két animeconnal is szemben találjuk magunkat : Nyári Con,( Július 19) és
Őszi Con. (Szeptember 27-28)
Az Őszi még egy kicsit távol van, de sajnos nem mindenki juthat el a nyárira , akárcsak szerény személyem ( pff...Hányszáz km is lenne? )

Szóval mindenki ossza meg velünk terveit, ötleteit, mindent^_^
Mert nemsokára Con ^^ :P

beküldve: 2008-04-18 19:58:00
(#154)
Kisjuhász Dalma Alexa
Kisjuhász Dalma Alexa
[ Új arc ]
azt szeretném kérdezni hogy a ruhát ott kell felvenni vagy abba kell menni (nemszeretnék égni ezért megkérdezem )

beküldve: 2008-04-18 19:15:29
(#153) Válasz Sakamoto Riku (#152) üzenetére
Dr. Zsu
Dr. Zsu
[ Új arc ]
Igen, voltak nagyon jók az őszin. Én a szombati cosplay-t (craftsmanship) láttam. Amint fellépett a színpadra az a nagyfejű rózsaszín állatkaszerűség, a közönség nagy részéből tömeges őrjöngés tört ki. Vicces volt.

igen az a "nagyfejű rózsaszín állat szerűség" kéremszépen a Paranoia Agent(Mousou Dairinin) c. animéből van, és Maromi a neve
én se tudtam de megmondták nekem azóta megjegyeztem me nagyon cuki volt
JÁÁÁJ holnap COOOOON jupiéééé (ezt muszály volt XD )

beküldve: 2008-04-18 16:05:41
(#152)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Igen, voltak nagyon jók az őszin. Én a szombati cosplay-t (craftsmanship) láttam. Amint fellépett a színpadra az a nagyfejű rózsaszín állatkaszerűség, a közönség nagy részéből tömeges őrjöngés tört ki. Vicces volt.

beküldve: 2008-04-17 21:31:13
(#151)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Erre én is kíváncsi vagyok.
Őszi Conon volt pár CP amin tátottam kicsit a szám

MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-16 20:20:46
(#150)
Dr. Zsu
Dr. Zsu
[ Új arc ]
jéééé föléledt a topyc !!!!
én kiváncsi vagyok most milyen cosplay-ek lesznek!nekem sikerült megvaratni barátnőimmel a saját tervezésű ruhámat ma kaptam készhez (volt 2 ruha próba) és úgyfest nagyon jó let anyira örülök igaz nem anime nem mangábol öltözök hanem saját fantáziámbol de nemtom cosplayt majd inkáb érettségi után ...

beküldve: 2008-04-14 22:31:38
(#149) Válasz Sakamoto Riku (#148) üzenetére
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
A Blood+-ban a Riku meg egy fiú neve. Nem lehet, higy abban a Final Fantasy-ben Rika a neve?

A FF-ben RiKKu van tudtommal.

Oldalak: ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... <<>>