Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2008-07-12 19:58:17
(#223) Na én a mostani Conon Haruhi lesze az Ouran High School Host Clubból... Te jóságos és a jelvényem nagyon durva lett... Kartonból csináltam meg.
beküldve: 2008-07-12 18:09:47
(#222) Háát..mi jövő SakuConra Akatsukisok leszünk, már kb majdnem minden készen van...már csak az előadást kell kitalálni...
Elvileg táncolni fogunk, és belerakjuk a Haruhi-s táncot, no és persze, mint rangidősnek, nekem kell megtanulnom , ezzel jól el leszek foglalva pár hónapig XD
Elvileg táncolni fogunk, és belerakjuk a Haruhi-s táncot, no és persze, mint rangidősnek, nekem kell megtanulnom , ezzel jól el leszek foglalva pár hónapig XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
XD Hát ha Craftmanship lesz olyan mind1 a táv , nem? :P:P
Jaaah Craftmanship úgy nagy OK benne vagyok!!!^^Bocsi, de most jelen pillanatban nem tudok msn-ezni, mert még nagyon kezdetleges a netem^.^
Jah észrevettemxD.Majd megoldjuk!!!!
Hát oksy. Ha gondoljátok, Cosplayesek, lehetne egy " Mindent Bele " Csapat, de ahhoz legalább 15 fő kellene. Anime/manga szabadon választott^^
XD Hát ha Craftmanship lesz olyan mind1 a táv , nem? :P:P
Jaaah Craftmanship úgy nagy OK benne vagyok!!!^^Bocsi, de most jelen pillanatban nem tudok msn-ezni, mert még nagyon kezdetleges a netem^.^
Jah észrevettemxD.Majd megoldjuk!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hmm...Egy Shuriken és Kasza Team? Mi lennénk a SéK
xD,de nemtom hogy hogy lenne mármint a távolság meg ezek miatt??4!!szal...majd megbeszéljük msn-en^^XD Hát ha Craftmanship lesz olyan mind1 a táv , nem? :P:P
Bocsi, de most jelen pillanatban nem tudok msn-ezni, mert még nagyon kezdetleges a netem^.^
beküldve: 2008-07-11 10:22:39
(#217) Hmm...Egy Shuriken és Kasza Team? Mi lennénk a SéK
xD,de nemtom hogy hogy lenne mármint a távolság meg ezek miatt??4!!szal...majd megbeszéljük msn-en^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hm... Ha kész leszek nem fog érdekelni biztosan, hogy lesz-e nálam fegyver...Más fogja lekötni a figyelmedet^^
Annyi biztos^^
Selytettem!! De akk már én is cosplayezni fogok^^Annyi biztos^^
Most Ősszel nem lenne kedved?
Figyelem, Emberek //Elfek, gnómok, orgék, stb.
Még most is keresek tagokat csoportos CosPlay-hez^^!
Anime : Shining Tears/Wind. Ha érdekel, írj :)
Hmm...Egy Shuriken és Kasza Team? Mi lennénk a SéK
Hm... Ha kész leszek nem fog érdekelni biztosan, hogy lesz-e nálam fegyver...Más fogja lekötni a figyelmedet^^
Annyi biztos^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Annyi biztos^^
Annyi biztos^^
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
jujj, nekem is segítesz??? *könyörögvenézésreménykedi khogymeghatódsz*
lécci!!
Megbeszéltük^_^
Még szép, hogy lehet róla szó^^
De mostmár írok egy " Kinek Milyet Mikorra " Listát^^
*jeeaah*
köszi!
tudod mi már beszéltünk róla h nekem milyen kell, de majd msnen részletesebben ^^
Oksyka^_^
Akkor gyere fel^^
U.I. : Ha paróka segítség kell, azt is intézem^_^ * Az Őszi Conra eddig legalább 8 beszerzésében segédkedek xD*
jujj, nekem is segítesz??? *könyörögvenézésreménykedi khogymeghatódsz*
lécci!!
Megbeszéltük^_^
Még szép, hogy lehet róla szó^^
De mostmár írok egy " Kinek Milyet Mikorra " Listát^^
*jeeaah*
köszi!
tudod mi már beszéltünk róla h nekem milyen kell, de majd msnen részletesebben ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mázlista. Azt mondták, mindenki táskáját alaposan megvizsgálják mindig, amikor bemegy. Megint át lettem verve.
Hm..Ősszel volt az, hogy besétáltam a kapun két eredeti szamurájkarddal^^ ( Családi örökség)^^
Habár ezt nem hangoztatom, nem állt szándékomban bárkit is leszúrni^^
De segítségemre volt a nagy tömegben--> Aki találkozni szeretne velem Ősszel, akkor nekik 9 órakor meglengetem a kaszám a fejem felett, az leszek én^_^