![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Interneten meg lehet találni szinte az összes videót a performance kategóriásokról.
A Conok történetében kellene egy változtatás: performance szombaton. Az őszi lesz a 3. Conom, de performance-t nem láttam még, egy darabig nem is fogok.
Mér nem tudsz jönni?A Conok történetében kellene egy változtatás: performance szombaton. Az őszi lesz a 3. Conom, de performance-t nem láttam még, egy darabig nem is fogok.
![](/var/images/emotions/15.png)
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-08-21 18:52:25
(#267) Interneten meg lehet találni szinte az összes videót a performance kategóriásokról.
A Conok történetében kellene egy változtatás: performance szombaton. Az őszi lesz a 3. Conom, de performance-t nem láttam még, egy darabig nem is fogok.
Most itt a kövi Sakuracon-ról van szó?
a 2008-as őszi animeconról :)
igen de ha nem cpről beszélgettek akkor ezt a "ki lesz ott-ki nem/ ki fotóz - ki nem" dolgot az Őszicon 2008-as topicban kéne inkább kivesézni.
És akkor, hogy már valami témába illőt is írjak: szombaton a változatosság kedvéért Nami leszek a One pieceből, vasárnap pedig csoportos performanceban Yuna (gunner) a Final Fantasy X-2-ből.
![](/var/images/emotions/19.png)
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Most itt a kövi Sakuracon-ról van szó?
a 2008-as őszi animeconról :)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-20 19:25:52
(#264) Most itt a kövi Sakuracon-ról van szó?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-20 18:56:52
(#263) fotózni azt én is tudok
úgyis nem rég vettem egy fényképezőt :)
![](/var/images/emotions/02.png)
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Sajna én is csak egy napra megyek :( Ha valaki lesz vasárnap és van kamerája felvenné a cosplay eloadásokat?
yupp!!! ez jóh ötlet. Nekem csak fényképezőm van szal fotózni fogok egy csomót.
Kamerám nincs...vki önként jelentkező bevállalná? lécci
![](/var/images/emotions/16.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sajna én is csak egy napra megyek :( Ha valaki lesz vasárnap és van kamerája felvenné a cosplay eloadásokat?
szerintem ez jó ötlet
beküldve: 2008-08-20 15:49:10
(#260) Sajna én is csak egy napra megyek :( Ha valaki lesz vasárnap és van kamerája felvenné a cosplay eloadásokat?
beküldve: 2008-08-18 20:44:41
(#259) én nagyon gondolkodok rajta, szeretnék 2 napra de lehet csak 1 lesz
beküldve: 2008-08-18 20:29:31
(#258) Én őszi Conon az Ouran Highs School Hots Club-ból valamelyik iker
![](/var/images/emotions/14.png)
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
végre van ötletem csak kicsit bonyesz
ki hány napra jön?
![](/var/images/emotions/17.png)
ki hány napra jön?
2...remélem
![](/var/images/emotions/20.png)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-18 19:42:41
(#256) végre van ötletem csak kicsit bonyesz
ki hány napra jön?
![](/var/images/emotions/17.png)
ki hány napra jön?
beküldve: 2008-08-18 14:10:16
(#255) az jó én a rendőr lánynak fogok beöltözni csak még azt nem tudom, hogy csináljam meg a fegyvert
, valakinem van valamilyen ötlete?
![](/var/images/emotions/10.png)
hali!
valaki beöltözik a hellsingből?
valaki beöltözik a hellsingből?
Szia! Én hellsingből leszek Walter fiatal verziója. (Hellsing: The Dawn).