Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
hmm amennyiben télleg sexynojutsu lesz jóbanleszünk
Hmm? hát szeretném ugy minden megvan csak varázsolj nekem jo időt h minibe ne faggyak széjjel XD
Kaminaga: hmmm öltöztessünkbe egy hordozható hősugárzót (igaz ilyet még nem láttam)valaminek és vigyük mangunkal minden hova..pl egy aktsukis köpenybe bele burkoljuk ..no? XD
Daimoon: Batker..radiátort nem szerelsz bele? tudod biztos ami biztos
Nem is rossz ötlet, de a kivitelezés egy bazi nagy kérdőjel XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Viszont skacok elvileg jo kula idő lesz..batker befog fagyni a popóm XD
Én is megnéztem, és nem lesz olyan hideg. Kb. kétszer olyan meleg lesz, mint ma volt, és az nagy szó. Ma nem fáztam nagyon, csupán akkor, amikor laza tesicuccban ki kellett mennünk.
ez igaz de az a baj h ezmég bőven változhat másrészt a mai időjárás nékem marha hideg... (lesz ezmég ígyse)
de minden esetre ha előre jelzett hőm.-et megüti akkormég elviselem..de nem bánnám ha húsz fok fölé menne
Én is megnéztem, és nem lesz olyan hideg. Kb. kétszer olyan meleg lesz, mint ma volt, és az nagy szó. Ma nem fáztam nagyon, csupán akkor, amikor laza tesicuccban ki kellett mennünk.
ja és arra is kiváncsi vagyok h lesznek-e jo cosplayesek ..pl sexy /cuki pasik (hmmm persze minden figylemem egyetlen páromnak szentelem..de azért néha nézelődök XD)
úgy kell azt!!! XD
Én is figyelni fogok ám XD
Ja csak nemszabad túl feltűnöen csorgatni nyálad...
Vááááá legyen con...
apropó valaki nemtudja h fehér haj sprayt hol lehet venni? ? barátnémnak kel és nála paroka és haj festés kizárt..pedig győzködtem na mindegy
ja és arra is kiváncsi vagyok h lesznek-e jo cosplayesek ..pl sexy /cuki pasik (hmmm persze minden figylemem egyetlen páromnak szentelem..de azért néha nézelődök XD)
úgy kell azt!!! XD
Én is figyelni fogok ám XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kaminaga: hmmm öltöztessünkbe egy hordozható hősugárzót (igaz ilyet még nem láttam)valaminek és vigyük mangunkal minden hova..pl egy aktsukis köpenybe bele burkoljuk ..no? XD
én már láttam...ollé...jó ötlet XD
XD
már csak 11 nap..... nem bíírom! ^^"
Vazz akor vegyünk.. XD
hmm amugy connal kapcs-ba: tök kiváncsi vagyok pontosan hol helyzeik el a sátrakat és hogy most lesz-e több áru mint tavaszin..na majd meglátom..
én már láttam...ollé...jó ötlet XD
XD
már csak 11 nap..... nem bíírom! ^^"
hmm amennyiben télleg sexynojutsu lesz jóbanleszünk
Hmm? hát szeretném ugy minden megvan csak varázsolj nekem jo időt h minibe ne faggyak széjjel XD
Tavasszal a szakadó esőben jól Jött a Princess Princess -stuff, hosszúszoknya, és jó meleg volt
+ a paróka is melegített rajtam egy kicsit XD
Moost nehezebb dolgom lesz, széjjel fogok fagyni, de már előre tervezem.
Tavaszra beépített padló - és talpfűtéses lesz a mechanical-CP, és a hungarocell is megadja az alap hőszigetelést XD
+ a paróka is melegített rajtam egy kicsit XD
Moost nehezebb dolgom lesz, széjjel fogok fagyni, de már előre tervezem.
Tavaszra beépített padló - és talpfűtéses lesz a mechanical-CP, és a hungarocell is megadja az alap hőszigetelést XD
na mindegy reméljük job lesz mint amit előre vetítetenek me jobban eltudnám viselni conon a meleg időt mintsem egy sálas vastag harisnyás itachi sexy no jutsut
na mindegy reméljük job lesz mint amit előre vetítetenek me jobban eltudnám viselni conon a meleg időt mintsem egy sálas vastag harisnyás itachi sexy no jutsut
nekem mondod....
Nana skótkockás szoknyájában nekem is le fog fagyni...ráadásul nem lesz harisnyám sem XDXD
Vasárnap meg a gótlolis ruha sem lesz épp a legmelegebb...
Mind1 Nanához fel tudok venni egy bőrdzsekit, a gótlolihoz pedig egy akatsukis köpenyt XDXD
Suliba felpróbáltam a kék parókámat...hát volt nagy éljenzés és röhögés...nem volt kifésülve, és egy merő kóctömeg volt XD
beküldve: 2008-09-16 17:05:42
(#303) hmm amennyiben télleg sexynojutsu lesz jóbanleszünk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-09-16 16:31:25
(#302) NEMSOKÁRA CON!
amugy igen haj szinező spray nem a legjob látványra stb stb viszont paroka nem feltétlen pénztárca barát...
(micsoda mázli h alap hajszinem majdnem fekete és má egy éve festem full feketére és így nem lesz gondom itachi sexy no jutsuval) na persze nekem beötlöt a szem szín is nekem tarka barka szemem van (zöldes kékes szürkés és a pupilla körül sárgás barnás XD) na mindegy de nem veszek kontak lencsét most nincs 12 ropim fekete,sötétbarna netán piros kontak lencsére
amugy igen haj szinező spray nem a legjob látványra stb stb viszont paroka nem feltétlen pénztárca barát...
(micsoda mázli h alap hajszinem majdnem fekete és má egy éve festem full feketére és így nem lesz gondom itachi sexy no jutsuval) na persze nekem beötlöt a szem szín is nekem tarka barka szemem van (zöldes kékes szürkés és a pupilla körül sárgás barnás XD) na mindegy de nem veszek kontak lencsét most nincs 12 ropim fekete,sötétbarna netán piros kontak lencsére
ha barna hajad van akk ne is próbálkozz kivéve ha a zöld is jólesz,mmint hajszínnek mert azfog kijönni (tapasztalat )
Most épp lilás a hajam , de köszi a jó tanácsot, akkor azt hiszem marad a szőkítés, mert másképp nem nagyon fog menni
beküldve: 2008-09-14 11:24:14
(#300) Legjobb barátnőmnek a tavaszi princess princess-hez lett befújva a barna haja rózsaszínűre. tapasztalat:
- Befogja a ruhádat
- Befog mindent
- Előző nap kell befújni a hajad, hogy jó színe legyen
- Ehhez jön az ,hogy nem lehet benne aludni mert befogja a párnád
- Sokáig színezett marad a hajad, nyakad, stb.
Én paróka párti vagyok
Hogy ne legyen olyan elviselhetetlen az ára, ezért pl. 2x egymás utáni CP-hez felveszem ugyanazt, csak ki kell tisztítani. Ezért van az, hogy a mostani Freesyle- omhoz ugyanazt veszem fel, mint a tavaszi Versenyes Mechám-hoz XD
Egyébként valóban nem egy pénztárcabarát hobbi a cosplay, különösen, ha maximalista az ember.
Hiába csak Freestyle-os leszek az ősszel, 2x annyiba került az egész, mint a versenyes Princess Princess...
XD
Egyébként az egész kreativitás kérdése. Páncélt sem muszáj műgyantából készíteni, mert akkor csak a vállvért földhözvágja a család 2 havi keresetét XD * tapasztalat*
beküldve: 2008-09-13 20:05:44
(#299) Annó én is gondolkodtam hogy megpróbálom a bekoszpléjezést. XD Mehettem volna Kyoraku Shunsuinak a Bleachből mert szakáll és hosszú haj megvolt. Csak éppenséggel akkori melóm épp hogy a cont meg tudta engedni. xD Most meg már inkább nincs kedvem ilyesmivel szórakozgatni... Inkább majd fényképezni fogok ezerrel most conon! : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."