Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
szal akkor te Ita leszel? XD Majd kérek veled egy fotót!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szemszín nem számít :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-04 14:46:16
(#281) Ma lesz rávarrva a minta a ruhámra
Amugymeg Naruto/ Akatsuki bandábol barátnőimmel beöltözünk - Deidaranak, Itachinak és Hidannak, alapítunk egy mini sexy no jutsu bandát
és alig várom.. Xd már minden megvan ! fejpánt , gyűrű, lila körömlakk stb..és persze jo h fekete a hajam..a bibi az h zöldes a szemem de kontak lencse sokba kerül.. :S
Ezt most muszály volt elmondani nektek XD
Amugymeg Naruto/ Akatsuki bandábol barátnőimmel beöltözünk - Deidaranak, Itachinak és Hidannak, alapítunk egy mini sexy no jutsu bandát
és alig várom.. Xd már minden megvan ! fejpánt , gyűrű, lila körömlakk stb..és persze jo h fekete a hajam..a bibi az h zöldes a szemem de kontak lencse sokba kerül.. :S
Ezt most muszály volt elmondani nektek XD
Szerk: Dr. Zsu 2008-09-04 15:03:52
beküldve: 2008-08-30 12:43:08
(#280) Nah akkor hol is kezdjem? Az elején.
Tudom hogy nagyon korai még, de a jó munkához idő kell, a jó csapathoz pedig rengeteg ember.
És én egy jó csapatot szeretnék.
A lényeg röviden, tömören.
A 2009-es SakuraCon-ra szeretnék összehozni egy ütős, színpadképes Craftmanship csapatot. Ha szereted a kihívásokat, a CosPlayt, akkor jelentkezz^_^
A csapat eddig három emberből áll, Kaminaga, Lichen és Szerény személyem.
Fiúk, lányok jöhetnek. Nincsen megszabva semmi, eddig a felállás : egy Magical Girl, egy Matrózruhás csajszi, és egy Mecha.^^
Alapjáraton Ar Tonelico csapatnak indultunk volna, de nem sokan jelentkeztek. Szerintem ez egy olyan játék, ahol mindenki talál a kedvére való jelmezt. Kezdők, haladók egyaránt. Képek : [Link]
Ha segítség kell egy jelmezhez, írj nyugodtan, amiben tudunk, segítünk^^
Vagy ha simán szeretnél egy csoportos bulit, akkor is
Tudom hogy nagyon korai még, de a jó munkához idő kell, a jó csapathoz pedig rengeteg ember.
És én egy jó csapatot szeretnék.
A lényeg röviden, tömören.
A 2009-es SakuraCon-ra szeretnék összehozni egy ütős, színpadképes Craftmanship csapatot. Ha szereted a kihívásokat, a CosPlayt, akkor jelentkezz^_^
A csapat eddig három emberből áll, Kaminaga, Lichen és Szerény személyem.
Fiúk, lányok jöhetnek. Nincsen megszabva semmi, eddig a felállás : egy Magical Girl, egy Matrózruhás csajszi, és egy Mecha.^^
Alapjáraton Ar Tonelico csapatnak indultunk volna, de nem sokan jelentkeztek. Szerintem ez egy olyan játék, ahol mindenki talál a kedvére való jelmezt. Kezdők, haladók egyaránt. Képek : [Link]
Ha segítség kell egy jelmezhez, írj nyugodtan, amiben tudunk, segítünk^^
Vagy ha simán szeretnél egy csoportos bulit, akkor is
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-26 15:41:26
(#279) Mai délutáni eredményem^^ :
Kész van a sárkányos páncél^^
Végre-valahára a hőn áhitatott hátpáncél elkészült^^ ( Már csak a pótfestéket kell beszereznem...) Képek hamarosan...^^
3 órás meló volt, még elugrottunk a Dekorboltba dekorgumiért, de végre elkészült :3
Úgyhogy heppilájf iz lájf sánánánáná
Nem tudom, meddig tart a ragasztó, még a festést lakkozni kell, sajnos nagyon fog , és nem szeretném, ha a hófehér parókám látná a kárát^_^
De készülgetek, haladgatok, márt csak a másik 2 rész van hátra, a bracers, a fűzések, úgyhogy van még meló bőven, de már hírből nem olyan sok^^
Kész van a sárkányos páncél^^
Végre-valahára a hőn áhitatott hátpáncél elkészült^^ ( Már csak a pótfestéket kell beszereznem...) Képek hamarosan...^^
3 órás meló volt, még elugrottunk a Dekorboltba dekorgumiért, de végre elkészült :3
Úgyhogy heppilájf iz lájf sánánánáná
Nem tudom, meddig tart a ragasztó, még a festést lakkozni kell, sajnos nagyon fog , és nem szeretném, ha a hófehér parókám látná a kárát^_^
De készülgetek, haladgatok, márt csak a másik 2 rész van hátra, a bracers, a fűzések, úgyhogy van még meló bőven, de már hírből nem olyan sok^^
Szerk: Daimoon 2008-08-26 15:41:38
Én se számoltam, csak mondtam, hogy sok:)
Gondoltam én^^
Én se számoltam, csak mondtam, hogy sok:)
Számoltad te hány XD-t raktál ki? Mire ez a feneketlen jókedv?
Te számoltad?
Nekem erre nem volt időm^^
Tudod, sajnos a VBV mellett az XD-t nem tudom levédetni, de dolgozom az ügyön^^
Jah, a jókedv onnan ered, hogy véégre találkozom 1-2 (?) olyan emberrel akivel már nagyon réégóta szeretnék egyet dumálni^^
És persze a sok mindenfelé-szakadok munka mellett van időm nevetni^^!
Számoltad te hány XD-t raktál ki? Mire ez a feneketlen jókedv?
beküldve: 2008-08-24 14:24:56
(#274) Hehe, pont, mint nálam^^
Én is Freestyle-os leszek, így hozta a sors. CosPlay.hu galériámban már ott csücsülnek a folyamatábrák^^
Tavasszal pedig, ha minden jól alakul, versenyzek, nem is akár mivel^^
De előbb az őszi.
Hogy is nézek ki most? Hogyan is állok?
Tetőtől talpig :
Fehér paróka megvan
Maszk kész
Fog megvan (ááá nagyon állat lett XD)
Páncél : 3 részben van, de alakulgat, már csak össze kell fűzni és még 1-2 illesztést kell megoldani rajta.
Alapruha (?) Nem nagy szám, de készvan. ( Sajna a GothLolit+ a páncélt nem tudom egymásra venni, így alakult xDxD Csak ne legyen ilyen hideg, mint ma, mert befagy a ...*bíííííppp* )
Csizmuskáám : Már csak a hosszabbítás van hátra ( Nem, ez nem a focimeccs XD)
Bracers : Még sehol nem tart XD
Kasza : / 3. verzió XD/ : Hm..alakulgat XD
És ittjön a Nocomment rész XD
A nyáron leadtam 8 kilót, úgyhogy még esetleg ki is nézek valahogy XD
Csakhogy belőlem nem látszik majd semmi s sok kieg. miatt XD XD
Dee nem számít XD
Én is Freestyle-os leszek, így hozta a sors. CosPlay.hu galériámban már ott csücsülnek a folyamatábrák^^
Tavasszal pedig, ha minden jól alakul, versenyzek, nem is akár mivel^^
De előbb az őszi.
Hogy is nézek ki most? Hogyan is állok?
Tetőtől talpig :
Fehér paróka megvan
Maszk kész
Fog megvan (ááá nagyon állat lett XD)
Páncél : 3 részben van, de alakulgat, már csak össze kell fűzni és még 1-2 illesztést kell megoldani rajta.
Alapruha (?) Nem nagy szám, de készvan. ( Sajna a GothLolit+ a páncélt nem tudom egymásra venni, így alakult xDxD Csak ne legyen ilyen hideg, mint ma, mert befagy a ...*bíííííppp* )
Csizmuskáám : Már csak a hosszabbítás van hátra ( Nem, ez nem a focimeccs XD)
Bracers : Még sehol nem tart XD
Kasza : / 3. verzió XD/ : Hm..alakulgat XD
És ittjön a Nocomment rész XD
A nyáron leadtam 8 kilót, úgyhogy még esetleg ki is nézek valahogy XD
Csakhogy belőlem nem látszik majd semmi s sok kieg. miatt XD XD
Dee nem számít XD
Kinek hogy áll a CosPlaye?
Ki mit készít/mi lesz?
Ezekre lehet mostmár válaszolni, hogy feldobjuk a témát
Nekem perpillanat már meg van tervezve ,bnőm még sehol sincs xD..freestyleban leszünk szóval ezért különösebben nem kell izgulni ...majd a SakuraCon előtt fogok izgulni :P..... Ki mit készít/mi lesz?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-08-24 13:43:17
beküldve: 2008-08-23 14:20:20
(#272) Kinek hogy áll a CosPlaye?
Ki mit készít/mi lesz?
Ki mit készít/mi lesz?
Hopp, True mangafan lettem. Ezek szerint 1501-től van.
Azt nem tud hogy Rászokóbanról mennyi kell a továbblépéshez?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor rosszul fejeztem ki magam. Cserélni kellene a cosplay műsorokat.
Shadow: szállás nem megoldható, mindkét nap felvitetni magam meg nem fekszik. A busz/vonat meg elég lesz nekem az iskolához.
Shadow: szállás nem megoldható, mindkét nap felvitetni magam meg nem fekszik. A busz/vonat meg elég lesz nekem az iskolához.
Hopp, True mangafan lettem. Ezek szerint 1501-től van.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-23 10:52:06
Interneten meg lehet találni szinte az összes videót a performance kategóriásokról.
A Conok történetében kellene egy változtatás: performance szombaton. Az őszi lesz a 3. Conom, de performance-t nem láttam még, egy darabig nem is fogok.
A Conok történetében kellene egy változtatás: performance szombaton. Az őszi lesz a 3. Conom, de performance-t nem láttam még, egy darabig nem is fogok.
Értem, hogy miért írod ezt, de hidd el nagyon csúnya vége lenne, ha szombatra raknák a perfet is.
Szombaton alapból sokkal többen vannak ha a perfet is átraknák az első napra akkor még több ember kint rekedne, mint tavasszal vasárnap meg jóformán semmi érdemleges nem lenne...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.