Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
thönksz...
te mind2 nap mecha cuccban leszel?
am. még mindig nincs Keiichi-kun...fiúk, valaki? XD
Mit kell tennem, hogy Keiichi-kun legyek?
Jeee...Ősszel bullii^^
Cosplayhez hajrá
Cosplayhez hajrá
thönksz...
te mind2 nap mecha cuccban leszel?
am. még mindig nincs Keiichi-kun...fiúk, valaki? XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Daimoon: itt írom le, mert egy darabig nem megyek fel msn-re T____T
1.ha jól tanulok, őszi szünetben mehetek hozzátok *yupííí*
2. ez már közérdekű:
Mindenki féljen és rettegjen tőlem , mert a 2009-es SakuraConra közel 2m-es balta-szerű izével megyek XD amin még vér is lesz (piros festék)
Jeee...Ősszel bullii^^
Cosplayhez hajrá
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Daimoon: itt írom le, mert egy darabig nem megyek fel msn-re T____T
1.ha jól tanulok, őszi szünetben mehetek hozzátok *yupííí*
2. ez már közérdekű:
Mindenki féljen és rettegjen tőlem , mert a 2009-es SakuraConra közel 2m-es balta-szerű izével megyek XD amin még vér is lesz (piros festék)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én beöltöznék Linknek. Volt 2 csoport, akik beöltöztek Linknek és Zeldának. Jók voltak, élethűen visszaadták Linket, bátr a villogó Navi, azért túlzás volt, pláne, hogy Navi csak az Ocarina of Time-ban volt, és ahogy ők mondták, a Twilight Princesses Linknek és Zeldának öltöztek be.
Akkor jössz a csapatba?
Te voltál az egyik?
Nem, én most nem versenyeztem . Csak rémisztgettem a jónépet XD
még rajta vagy a telómon^^
És még nem ment tönkre? o.O
Amúgy annyi,hogy Yumiko nem biztos,hogy lesz,de igyekszem hatni a csajra...csak közbe a barátnőm meg blícses CP-be csábítgatja...-.-ˇ
Akkor hajrá^-^
A telóm köszöni jólvan, semmi baja nincsen xD
Fiúkhoz szólnék : Aktivizáljátok magatokat Team Mangafan-ügyben, jót tenne a fülünknek a fangirl-ök visongása, ha felmegyünk a színpadra.
Én már találtam valakit a fórumon, akinek a mosolyától egyszerűen tönkremegyek^^ jááájj
Én beöltöznék Linknek. Volt 2 csoport, akik beöltöztek Linknek és Zeldának. Jók voltak, élethűen visszaadták Linket, bátr a villogó Navi, azért túlzás volt, pláne, hogy Navi csak az Ocarina of Time-ban volt, és ahogy ők mondták, a Twilight Princesses Linknek és Zeldának öltöztek be.
tavasszal én is Linknek öltözök, de én Toon Linknek akarok. Szervezhetnénk egy külön Linkes csoportot, amx még a Spideyt is beszervezzük.
A tökéletesen alkalmas lennél Toon Linknek. ^^ Szervezhetünk, tavaszra hátha alkalmas leszek Linkre. De ahogy elnézem a 2 Linket, hatalmas munka lesz.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Akkor jössz a csapatba?
Te voltál az egyik?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
tavasszal én is Linknek öltözök, de én Toon Linknek akarok. Szervezhetnénk egy külön Linkes csoportot, amx még a Spideyt is beszervezzük.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
még rajta vagy a telómon^^
És még nem ment tönkre? o.O
Amúgy annyi,hogy Yumiko nem biztos,hogy lesz,de igyekszem hatni a csajra...csak közbe a barátnőm meg blícses CP-be csábítgatja...-.-ˇ
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-01 19:32:23
Akkor jössz a csapatba?
vácsáuticcötrep
Ez valami admiral ackbar os cucc?
Heh... inkább Princess Leia... ^^ Pontosítva: "váccsáut! iccötrep! ÖTREP!!!!!!!" ;)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-01 18:42:31
(#361) Én beöltöznék Linknek. Volt 2 csoport, akik beöltöztek Linknek és Zeldának. Jók voltak, élethűen visszaadták Linket, bátr a villogó Navi, azért túlzás volt, pláne, hogy Navi csak az Ocarina of Time-ban volt, és ahogy ők mondták, a Twilight Princesses Linknek és Zeldának öltöztek be.
Félreétések elkerülése végett innen van az idézet:
[Link]
És még be is linkeli a rémálmom...Háth ez kész... * krossznátinklúdid*
Chioin : Köszi szépen A tied is nagyon király lett, még rajta vagy a telómon^^
Jöhettek a csapatba nyugodtan, akkor eddig 7 fő ( pedig ma szerda van xD )
Jól haladunk eddig.
Akkor az állás.
- Kaminaga - Syureria /matrózruhás version./ *Ar Tonelico*
- Usagi-chan - Ruka * Ar Tonelico 2 *
- Dei - Még nem döntötte el a karaktert *Ar Tonelico*
- Lichen Heartfly - Nanoha * Magical Girl Lyrical Nanoha*
- Chioin - Heinkel (rem, jól írom^^") * Hellsing*
- ????/az ő nevét nem tudom/ - Yumiko * Hellsing*
- Daimoon - Syureria/ mecha ver./ *Ar Tonelico*
Eddig ez az állás. Azt hiszem, valakit sikerült kihagynom. Ha még valakinek kedve támad, jelezze!
~ Team Mangafan~
Jöhettek a csapatba nyugodtan, akkor eddig 7 fő ( pedig ma szerda van xD )
Jól haladunk eddig.
Akkor az állás.
- Kaminaga - Syureria /matrózruhás version./ *Ar Tonelico*
- Usagi-chan - Ruka * Ar Tonelico 2 *
- Dei - Még nem döntötte el a karaktert *Ar Tonelico*
- Lichen Heartfly - Nanoha * Magical Girl Lyrical Nanoha*
- Chioin - Heinkel (rem, jól írom^^") * Hellsing*
- ????/az ő nevét nem tudom/ - Yumiko * Hellsing*
- Daimoon - Syureria/ mecha ver./ *Ar Tonelico*
Eddig ez az állás. Azt hiszem, valakit sikerült kihagynom. Ha még valakinek kedve támad, jelezze!
~ Team Mangafan~