Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
uff, lehet h nekem is kéne ilyen kukacokat raknom a vállamra? x333333
am. remélem a baltám készen lesz...anélkül nem leszek nagyon feltűnő >.<
Hugi: ^^
én megpróbálkozom az After Effectssel...egy hétvége alatt megtanultam kb. használni pár kezdő tutorial segítségével, szal egész jól megy >.< asszem Shakugan no Shana lesz az alap...a zene vagy az egyik op-je, vagy vmi Aya Hirano szám >.< vagy lehet h Neon Genesis Evangelionból lesz?? áhhhh, nemtom >w< mind1, szal nehéz idők várnak rám xD
khm....évfolyamtárs? xDDD asszem sejtem ki lehet az x33
Ki tudja, mit hoz még a jövő...talán egy újabb Daimoon-műalkotást
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Már megbocsáss, de ez hülyeség. Szerintem időd és tehetséged is van megcsinálni egy jó rajzot. Szerintem lenne esélyed a nagyobbak közt is. Igaz, ott is vannak szép munkák, de az mostani 1. helyezett rajzoddal bekerülnél a jobbak közé.
Végre itthon, szegény személyem az Október Feszten lapult 7végén
Következő Con / Novemberben nyitom a topicot...Én nyitom, világos? Aki megnyitja előttem, annak jaj. Ez Daimoon privilégiuma /
Szóval.
Mindenúgynézki, hogy 4-en megyünk, anyuék és egyik khm...évfolyamtársam.
+ Koppány, aki nem tudom mit cosplayel, de nem segítek neki, pedig már kibékültünk
Eddigi progressek :
Cosplay...hanyagolandó egy darabig. xD Decemberig semmi kézzelfogható. Csak a vázlat a matekfüzetben
AMV : zene megvan, most épp RAW-vadászkodás zajlik, novemberben indul a vágás-render-nemjó-effekt-mas zk-nemjó-idegbaj fíling. / Magyar zenére vágok... Nem tudom, mi lesz belőle /
Rajzverseny : Mint már írtam, visszavonulok 3-4 évre Fejlesztem magam , csiszolok a stílusomon, és majd ha megértem a nagy korosztályhoz, benevezek újra Addig pihi.
Másra nem nevezek. Csak jólérzem magam.
Fórumtalee tervben van, megint xD
hátt igen, akinek van kit megkérnie XD bár lehet h SakuraConig én is elkapom tudodki grabancát, aztán befogom Satoshi-kunnak, és jól elleszünk vasárnap XDXD
Az összes verseny állásáról (néhol OFF):
CP: meg van tervezve, le van rajzolva...eddig ennyi XD
Rajz: már voltak próbálgatások...anyám lehurrogott h milyen vékony lábat rajzolok neki...XD
AMV: próbálgatás...vagyis próbálok visszarázódni abba az együttműködésbe, amit a Vegassal tanúsítottam az őszi con előtt...XD
Fanfic: gőzöm sincs
XD már megvan a con fíling
elutazok hétvégén, nem leszek gépközelben...ha vkinek mégis nagyon hiányoznék XD ott van a mobilom
Sakamoto Riku : Nem muszáj AT-s nek lenned, ez csak az alap koncepció lett volna. Eddig konkrétan 5-6 AT-sünk van a csapatban. Ez változó, de ennyien biztos hogy leszünk.
Mi a színpadra nem egy AT Cosplay Team-ként fogunk felvonulni, hanem, mint a Mangafan fórumozók, kis, Cosplayt bevállaló része. Vegyes csapat.^^
Kaminaga : Részemről a szárny letudva, ami a legbalhésabb rész lett volna a dologban. Sikerült befognom tudodkit, aki mindenben segít. Csak néztek a szülei, amikor bejelentette h nálunk tölti a téliszünetet a műhelyben - -Mitcsinálsz ma kisfiam?
- Öm segítek a barátnőmnek szárnyat készíteni. Hoppá, ennek lőttek XD
Elkezdtem a projectet. Elmében .
Nem baj, de te lány vagy, lényegtelen, hogy nagyobb.
én azért nem válaszoltam, mert én nemtom
Főszervező-asszony hugicámat kéne megkérdezni...ha valamikor itt lesz...
óhhh..milyen úriember itt valaki
Drágaságom...az a helyzet, hogy te kisebb vagy és jobban beleférsz
am. már hányan vagyunk?
nem leszek msnen hétköznapokon...talán csak ritkán, mert dolgozat hátán dolgozat
Kb. 10-en vagytok, engem ne számoljatok bele, mert nincs semmi biztos, a kérdésemre sem válaszolt senki.
Nem baj, de te lány vagy, lényegtelen, hogy nagyobb.
Nekem valamiért annyira nem jött be...
[/QUOTE]Ízlések és pofonok... ^^""" Én azok közül akiket ismerek és látták ezt az animét, mindegyik azt mondta hogy tetszett neki. oO"
Drágaságom...az a helyzet, hogy te kisebb vagy és jobban beleférsz
am. már hányan vagyunk?
nem leszek msnen hétköznapokon...talán csak ritkán, mert dolgozat hátán dolgozat
Drága Kaminaga, ha már leszel olyan kedves, és lejössz értem, akkor már veszem a fáradtságot, és én viszlek vissza a hátizsákodban.
Mi egy Air Gear cosplayt tervezünk, egy Ikkivel, egy Agitoval és egy Akitoval. (én leszek Akito juhéé! xD) Remélem össze fog jönni, mert én már nagyon régóta szerettem volna CP-zni az Air Gearből. :3 (csak kapjak karácsonyra egy varrógépet... )
Imádom az Air Geart^^!
Szurkolok majd
Az Air Geart csak szeretni lehet! xD
És előre is köszi! :3
Nekem valamiért annyira nem jött be...