Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
Én most nem, de ha nyári conon itt leszek, akkor tuti beöltözök a Hellsingből Most a húgommal megyek, és hasonlítani akarunk egymásra, tehát gót lolita
A barátnőm meg Alice lesz [Link]
A barátnőm meg Alice lesz [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-13 23:30:23
(#447) Sziasztok egy fontos kérdést szeretnék tőletek megkérdezni? Gondolom el fogtok jönni a Sakuracon-ra és azt szeretném megkérdezni hogy van-e kedvetek beöltözni, mert tudjátok én nem rég lettem animés, és van egy csapatom is és az-az igaszság hogy kevesen vagyunk és nem tudom. Az emailomat szerintem látod a profilomnál ha rá kattintasz de ha nem akkor itt van: spyagi@gmail.com.
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de remélem elfogatható, és érthető.:)
Végülis mindenkinek az érdeklődését várom de mivel én Gödöllői vagyok ezért egyszer ezt, illetve Budapestre járok suliba ezért ezt másodszor.
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de remélem elfogatható, és érthető.:)
Végülis mindenkinek az érdeklődését várom de mivel én Gödöllői vagyok ezért egyszer ezt, illetve Budapestre járok suliba ezért ezt másodszor.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
szegény kukacok xDDD
*fetreng az anatómia jegyzeten és csillapíthatatlanul röhög*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
hehe xD
bár nem biztos h most megcsinálom...sőt...
mert ahhoz h ezeket felrakjam a ruhámra, a con napján kéne kb. 3kor reggelt felkelnem, és egyenként ráragasztgatni, meg véresre festeni >.< mert ugye, ha előbb ragasztom rá, és aztán veszem fel a ruhát, akkor leesnek szegénykék a ruháról >.<
szegény kukacok xDDD
bár nem biztos h most megcsinálom...sőt...
mert ahhoz h ezeket felrakjam a ruhámra, a con napján kéne kb. 3kor reggelt felkelnem, és egyenként ráragasztgatni, meg véresre festeni >.< mert ugye, ha előbb ragasztom rá, és aztán veszem fel a ruhát, akkor leesnek szegénykék a ruháról >.<
szegény kukacok xDDD
Hehe.... .... Jó sok véres kukac, amik előmásznak a tátongó sebből.... Mikre nem jó az egészségügyi képzés.... Ilyeneket olyan jó élőben látni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:47:33
pontosan xDDD
Úgy érted, hogy sültkukacot! ,,Aki kér, jelntkezzen Aizen-sama-nál! Lányok előnyben!"
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:48:24
mért...sztem tiszta poén lenne xDD
Kukacot a népnek! Muhahaha
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:48:46
Szerintem se lenne rossz.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:48:04
Absolutely not.
mért...sztem tiszta poén lenne xDD
Nos... Nekem egy nagyon kedves barátom mondta azt, hogy olyan fejem van mint Misa Misának. (sztem kicsit kerekebb xD) Mindenesetre Misa szeretnék lenni a conon, drukkoljatok hogy jöjjön is össze
Mehetek turiba 85 millióféle ruháért amik mind feketék és szétvagdoshatom és átvarrhatom őket x) Az egyetlen probléma, hogy lehet addigra barna lesz a hajam
Hehe, nekem van pár gót ruhám Sőt jó pár.
Most varrtam egy ujjatlan kesztyűt, de valahol (feltehetően itthon) elhagytam.
A 3 éves húgom egyik rajzomra, egy szőke, feketeruhás csajra azt mondta, hogy én vagyok. (mármint én én, értitek ) No nem mintha szőke lennék.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-28 13:13:56
(#436) Én SakuraCon-on Yuuko és Yuuko leszek^^...de itt a többi tervem is....nem vagyok vmi blog zseni csak felpakoltam pár tervet... [Link]
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Szerk: TenshiMuyo 2009-02-28 13:14:09
sok sikert hozzá
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:49:02
beküldve: 2009-02-11 11:38:51
(#434) Nos... Nekem egy nagyon kedves barátom mondta azt, hogy olyan fejem van mint Misa Misának. (sztem kicsit kerekebb xD) Mindenesetre Misa szeretnék lenni a conon, drukkoljatok hogy jöjjön is össze
Mehetek turiba 85 millióféle ruháért amik mind feketék és szétvagdoshatom és átvarrhatom őket x) Az egyetlen probléma, hogy lehet addigra barna lesz a hajam
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-02-11 12:54:28