MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
ÁÁÁÁÁÁÁ...mi biztos nem ismerjük egymást
Nah jóó csak hülyülök amúgy válaszolnod kéne a levelemre amit küldtem azt hittem van veled valami vagy elutaztál!!!:))
És akkor hány napra is jössz???most?? És nem is tudtam hogy mind a két nap Light voltál nem láttam rajtad(nem is úgy néztél ki hát neked se jött öszze)!!!!
Jaj csak viccelek tök jóó Light voltál mindened megvolt csak legközelebb legyen Misa-d is de sztem maradjon csak egy L-ed!!!:)) Vele voltál a legjobb és a bilincs történetével!!!:)) Meg amikor mindenki a bilincsteknek ment nah hát az volt a legjobb!!!:))
Nah jóó csak hülyülök amúgy válaszolnod kéne a levelemre amit küldtem azt hittem van veled valami vagy elutaztál!!!:))
És akkor hány napra is jössz???most?? És nem is tudtam hogy mind a két nap Light voltál nem láttam rajtad(nem is úgy néztél ki hát neked se jött öszze)!!!!
Jaj csak viccelek tök jóó Light voltál mindened megvolt csak legközelebb legyen Misa-d is de sztem maradjon csak egy L-ed!!!:)) Vele voltál a legjobb és a bilincs történetével!!!:)) Meg amikor mindenki a bilincsteknek ment nah hát az volt a legjobb!!!:))
*Felesleges idézet törölve. Felesleges szmájlik összevonva.
A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:45:30
Hát a mostani Sakuraconon öltöztem be először!!:)) Ott Szombaton Edward Elric voltam bár sajna a hajam nem hasonlított rá de nem baj és egy csomó Fma-s volt és velük együtt vonultunk aztán fel is léptem a barátnőmmmel craftmanship-ben és tök vicces volt!!:)) Ő volt alphonse Elric a movei-ból!!!:))
Vasárnap meg L voltam és akkor is felléptünk mi voltunk a Pocky avagy a haláli édesség!!!:))
Nah a nyári Con-on leszek első nap Near, aztán második nap L ÚJRA:))) ÉS végül Vasárnap leszek Ryuichi a Gravitation-ból és akkor is fel fogunk lépni egy tök jóó csapattal!!!:))
Vasárnap meg L voltam és akkor is felléptünk mi voltunk a Pocky avagy a haláli édesség!!!:))

Nah a nyári Con-on leszek első nap Near, aztán második nap L ÚJRA:))) ÉS végül Vasárnap leszek Ryuichi a Gravitation-ból és akkor is fel fogunk lépni egy tök jóó csapattal!!!:))
Hm... mi nem ismerjük egymást véletlenül?
Segítek: Első nap Light voltam, éééés második nap is! xD
Különös ismertetőjel: össze voltam bilincselve L-el...
Na?"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerintem jó ötlet.xDDD MEg fórumtalálkozót is xDDD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:45:56
beküldve: 2009-07-03 23:47:54
(#467) fórumosokból lehetne csapatot szervezni szerintem
és fel lehetne lépni valami Hellsingeset lehetne csinálni már lenne Seras és Luke
és fel lehetne lépni valami Hellsingeset lehetne csinálni már lenne Seras és Luke
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-07-02 10:43:25
(#466) Hát a mostani Sakuraconon öltöztem be először!!:)) Ott Szombaton Edward Elric voltam bár sajna a hajam nem hasonlított rá de nem baj és egy csomó Fma-s volt és velük együtt vonultunk aztán fel is léptem a barátnőmmmel craftmanship-ben és tök vicces volt!!:)) Ő volt alphonse Elric a movei-ból!!!:))

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Hmm... Ez egy nagyon egyedi és érdekes mellesleg könnyen kivitelezhető ötlet. Hajrá Márk csak igy tovább xD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-01 23:41:10
(#464) Én szerintem beöltözök egy Márk alakot felvett Envy-vé, a Fullmetal Alchemistből XD
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2009-07-01 23:16:43
(#463) Hogy visszakanyarodjunk a topic eredeti témájához: Valaki tervez előreláthatólag cosplayt a nyári conra? És ha igen akkor milyet? Várom a válaszokat
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Engem a japán zenék nem mozgatnak mostanság különösebben.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:46:15
beküldve: 2009-07-01 18:59:00
(#461) Miyavi koncertet ad Mon mondjuk engem annyira nem izgat.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-01 18:47:43
(#460) Én csak egyenruhában leszek,amilyen Usaginak van.
^^Usagi Tsukino^^
Már bocs, de z kiféle/miféle? Nem ismerem :P
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:46:35
beküldve: 2009-06-24 18:57:40
(#458) beküldve: 2009-06-24 18:25:15
(#457) Miért nincs soha, egy bevállalós hangulatú lány, aki vonon esetleg Szandónak öltözne (persze a szíjjakból álló gúnyába)? Azzal sikerülne újra elcsalogatni engem is a conra XD. Már két éve nem járok rá, de úgy érzem ez számomra minden pénzt megérne
Nah, most már látom a cosplayed! Sajna nem láttam a conon. Nagyon tetszik!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...