Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
BATár csak egy van, és azok mi vagyunk, bizony És igen mi nyertük most a Legjobb csoportos előadást a Világvége Partyval, plusz tavaly ősszel is mi voltunk a BATár FF Rockshow (legjobb komikus előadás) és korábban a BATár - One Piece is. És azért van kettő belőlünk a listán, mert az egyik a craft (Kingdom Hearts 2) a másik meg a perf (BATár Royale) csak ugye a lista mindent egybevesz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Moderátor 2009-08-02 17:59:03
Ez most komoly??
Láttam két Batárt is akik indulnak és most nem tudom eldönteni melyik az amelyik a mostani Con-on első helyezett lett? Talán Ti??
Láttam két Batárt is akik indulnak és most nem tudom eldönteni melyik az amelyik a mostani Con-on első helyezett lett? Talán Ti??
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-08-02 17:58:25
Egyetértek. Plusz a Tobi jófiús szöveg se éppen friss De persze még mindig kevésbé idegesítő, mint a sok free hug és társaik tábla...
De, hogy akkor valami topichoz illőt is írjak:
pénteken (ha minden jól megy) Summoner Yuna leszek az FFX-ből, szombaton Kairi a Kingdom Hearts 2-ből, indulunk csoportos crafton is, vasárnap pedig csoportos perf (BATár Royale) ahol Yuuki leszek a Vampire Knightból
De, hogy akkor valami topichoz illőt is írjak:
pénteken (ha minden jól megy) Summoner Yuna leszek az FFX-ből, szombaton Kairi a Kingdom Hearts 2-ből, indulunk csoportos crafton is, vasárnap pedig csoportos perf (BATár Royale) ahol Yuuki leszek a Vampire Knightból
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Moderátor 2009-08-02 17:57:01
Én most fogok először cp-zni. És én leszek (szerintem) a Con legkisebb Konan-ja második nap, majd harmadik nap Tobija. És kitaláltam egy táblát:
Tobi=
JÓ FIÚ!
Ha TOBI szerinted is jó fiú, írd alá!!
Mennyire hülyeség?
Tobi=
JÓ FIÚ!
Mennyire hülyeség?
szerintem táblát már ne vigyen senki, mert minden második ember azzal flangál.
Pláne ne ölelj meg és hasonlókat mert a többséget már idegesíti.
beküldve: 2009-07-26 15:23:34
(#474) Én pár hete váltosztayttam nem iskoláslány leszek hanem gothic lolita.MAjd képet rakok.Csak még a nyakamba lehet kell valami,d elehet nem rakok.DE lehet fűök valamit vagy hasonló.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-26 08:01:55
(#473) Én most fogok először cp-zni. És én leszek (szerintem) a Con legkisebb Konan-ja második nap, majd harmadik nap Tobija. És kitaláltam egy táblát:
Tobi=
JÓ FIÚ!
Mennyire hülyeség?
Tobi=
JÓ FIÚ!
Mennyire hülyeség?
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-07-25 21:54:52
(#472) Most lusta vagyok visszaolvasni, de : akar valaki csoportos Hellsing-cosplayt csinálni? Én szívesen lennék Rip/Luke. Ha még valaki nem tudná.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-04 10:46:57
(#471) Fórumosokkal csoportos cp-ben benne lennék, de inkább TTGL! És stipistop Kamina
no pussy, just the dicks
ÁÁÁÁÁÁÁ...mi biztos nem ismerjük egymást Nah jóó csak hülyülök amúgy válaszolnod kéne a levelemre amit küldtem azt hittem van veled valami vagy elutaztál!!!:)) És akkor hány napra is jössz???most?? És nem is tudtam hogy mind a két nap Light voltál nem láttam rajtad(nem is úgy néztél ki hát neked se jött öszze)!!!! Jaj csak viccelek tök jóó Light voltál mindened megvolt csak legközelebb legyen Misa-d is de sztem maradjon csak egy L-ed!!!:)) Vele voltál a legjobb és a bilincs történetével!!!:)) Meg amikor mindenki a bilincsteknek ment nah hát az volt a legjobb!!!:))
*Felesleges idézet törölve. Felesleges szmájlik összevonva.
A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:45:30
Hát a mostani Sakuraconon öltöztem be először!!:)) Ott Szombaton Edward Elric voltam bár sajna a hajam nem hasonlított rá de nem baj és egy csomó Fma-s volt és velük együtt vonultunk aztán fel is léptem a barátnőmmmel craftmanship-ben és tök vicces volt!!:)) Ő volt alphonse Elric a movei-ból!!!:))
Vasárnap meg L voltam és akkor is felléptünk mi voltunk a Pocky avagy a haláli édesség!!!:))
Nah a nyári Con-on leszek első nap Near, aztán második nap L ÚJRA:))) ÉS végül Vasárnap leszek Ryuichi a Gravitation-ból és akkor is fel fogunk lépni egy tök jóó csapattal!!!:))
Vasárnap meg L voltam és akkor is felléptünk mi voltunk a Pocky avagy a haláli édesség!!!:))
Nah a nyári Con-on leszek első nap Near, aztán második nap L ÚJRA:))) ÉS végül Vasárnap leszek Ryuichi a Gravitation-ból és akkor is fel fogunk lépni egy tök jóó csapattal!!!:))
Hm... mi nem ismerjük egymást véletlenül?
Segítek: Első nap Light voltam, éééés második nap is! xD
Különös ismertetőjel: össze voltam bilincselve L-el... Na?
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerintem jó ötlet.xDDD MEg fórumtalálkozót is xDDD
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:45:56
beküldve: 2009-07-03 23:47:54
(#467) fórumosokból lehetne csapatot szervezni szerintem
és fel lehetne lépni valami Hellsingeset lehetne csinálni már lenne Seras és Luke
és fel lehetne lépni valami Hellsingeset lehetne csinálni már lenne Seras és Luke
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-07-02 10:43:25
(#466) Hát a mostani Sakuraconon öltöztem be először!!:)) Ott Szombaton Edward Elric voltam bár sajna a hajam nem hasonlított rá de nem baj és egy csomó Fma-s volt és velük együtt vonultunk aztán fel is léptem a barátnőmmmel craftmanship-ben és tök vicces volt!!:)) Ő volt alphonse Elric a movei-ból!!!:))
Hmm... Ez egy nagyon egyedi és érdekes mellesleg könnyen kivitelezhető ötlet. Hajrá Márk csak igy tovább xD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-01 23:41:10
(#464) Én szerintem beöltözök egy Márk alakot felvett Envy-vé, a Fullmetal Alchemistből XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar