Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
ha minden jólmegy akkor talán beleférek a cpm elkészítésével a nyári conra, kedves ASX-mintarucijának köszönhetően
ha minden jólmegy nyáron már 1.,magyar,férfi Deidara-cosplayerként tecceleghetek
ha vki időközben kitalálja h őis az akar lenni biztos h levadászom...
ha minden jólmegy nyáron már 1.,magyar,férfi Deidara-cosplayerként tecceleghetek
Akkor tali!!!! Gyógyíthatatlan Deidara-fanságom 1. számú magyar férfija/je * Nyelvtan tudás* Leszel, úhá
Úgyhogy
Egy fotóra elkaplak^.^Majd jelentkezz, és levadászlak! * Nah ki vadászik le kit? *
Várj csak...Most olvasom, h ez a nyári Con----> Őszire is gyere ám! A Te érdekedben!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-06-23 14:03:00
(#177) ha minden jólmegy akkor talán beleférek a cpm elkészítésével a nyári conra, kedves ASX-mintarucijának köszönhetően
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
És ti hogy álltok? Tuti jobban, mint én
Én sajnos sehogy...meló mellett, meg egy csomó egyéb feladattal (pl fordítással is kell haladni meg egyebek) lassan megy a dolog.
De remélem elkészülök.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-23 13:27:34
beküldve: 2008-06-21 18:23:24
(#175) Őszi CPm-mel haladgatok, jövő szombaton indul a páncél project 2.0. , ugyanis a legelső minta nem éppen a legjobban sikerültˇˇ" Kezdjük ott, hogy majdnem kiöntöttük a kutyát is formára, de ez egy hosszú történet....
Még jó, hogy az öntőforma megvan, márcsak azzal kísérletezek, hogy melyik anyag lenne a legjobb^^
Most hozatunk Németo.-ból egy "elmééletileg" strapabító cuccot, ki tudja, mire megyek vele^.^ * ha az én terroromat túléli, nyert*
Ruha: Háát az még sehol sem állˇˇ" Először a kiegészítők, aztán jöhet a többi...Lassan elindulok, és "anyagot gyűjtök"
Maga a varrás 2-3 hét, nem egy nagy ügy
A Fegyver : Nah az még agyban is macerás. Még őszintén szólva azt sem tudom, miből lesz, de először az öntőforma, aztán jöhet az is...És ha jobban belegondolok, max 2 honap van arra, hogy befejezzem^^" Hosszú lesz ez a nyár, az fix...
Paróka: In progress, egy csapatbeszélgetés után rendelünk az ÍÍÍBélyrőől
Nah igen, ha ezt túlélem, akkor megoldva minden^^! Csak éljem túúl^^!
És ti hogy álltok?
Még jó, hogy az öntőforma megvan, márcsak azzal kísérletezek, hogy melyik anyag lenne a legjobb^^
Most hozatunk Németo.-ból egy "elmééletileg" strapabító cuccot, ki tudja, mire megyek vele^.^ * ha az én terroromat túléli, nyert*
Ruha: Háát az még sehol sem állˇˇ" Először a kiegészítők, aztán jöhet a többi...Lassan elindulok, és "anyagot gyűjtök"
Maga a varrás 2-3 hét, nem egy nagy ügy
A Fegyver : Nah az még agyban is macerás. Még őszintén szólva azt sem tudom, miből lesz, de először az öntőforma, aztán jöhet az is...És ha jobban belegondolok, max 2 honap van arra, hogy befejezzem^^" Hosszú lesz ez a nyár, az fix...
Paróka: In progress, egy csapatbeszélgetés után rendelünk az ÍÍÍBélyrőől
Helyesírás powaa
Nah igen, ha ezt túlélem, akkor megoldva minden^^! Csak éljem túúl^^!
Jah, és még egy protkót is szereznem kééne....
És ti hogy álltok?
Tuti jobban, mint én
beküldve: 2008-06-17 15:50:01
(#174) Köszi szépen! És felvettelek ^_^
Jó ötlet^^
Mi barinőmékkel Ebayről rendelünk, van egy megbízható partner, Tőle rendeltem a SakuraConos kék parókámat is. Ha gondolod, segítek majd parókát szerezni, úgyis most nyáron intézem, három paróka jön házhoz, Kínából, Profi minőség^^
Csak egy PayPal account kell, és meg van oldva a dolog. Ha gondolod, vegyél fel msnre :)
Mi barinőmékkel Ebayről rendelünk, van egy megbízható partner, Tőle rendeltem a SakuraConos kék parókámat is. Ha gondolod, segítek majd parókát szerezni, úgyis most nyáron intézem, három paróka jön házhoz, Kínából, Profi minőség^^
Csak egy PayPal account kell, és meg van oldva a dolog. Ha gondolod, vegyél fel msnre :)
Na én is az Ebay-en nézegettem parókát őszre... Esetleg nekem is tudnál segíteni ilyen téren?
Igen, persze :) Vegyél fel msn-re, és segítek
Jó ötlet^^
Na én is az Ebay-en nézegettem parókát őszre... Esetleg nekem is tudnál segíteni ilyen téren?
ok, de ugye vmi reális áron van? ugyeugye? (nem akarok 50ezret fizetni érte )
Dehogyis...Az msn ingyen van..Mondom, vegyél fel, ott mindent megbeszélünk
nem az MSNre gondoltam ....hmmm, ok
Tudom Tudom :P:P
nem az MSNre gondoltam ....hmmm, ok
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Aztán hajrá mindenki
igenigen nektek is hajrááá!!! meg mindenkinek!!! most már vinni fogok kamerát/fényképezőt (okulva abból h nem vittem a mostanira és nagyon megbántam...), és mindenkit vagy ezerszer le fogok kapni X) (2 Gb-os a kártya a fényképezőbe, úgyhogy van helyem XD)
XDXDXDXDXDXD
Dai ajánlom is hogy ne fecsegj
Bizony nagyon király lesz a ruhánk ősszel :)))
(Ha kész lesz )
Tényleg sok munka lesz vele
Aztán hajrá mindenki
titkos
terveinkről!Bizony nagyon király lesz a ruhánk ősszel :)))
(Ha kész lesz )
(főleg a "tömegpusztító" fegyvereinkel! XD)
De örüljetek 3 an leszünk de csak két fegyó lesz.Aztán hajrá mindenki
xD
Hát igen, Szerény csapatunk Másik tagja az imént szólalt meg x)
Hehe nagy durranás lesz az Őszi Con, csak 209 kilóóówwmetret kel utaznee CP-cuccban x) Még ígyis két kocsi kell, egybe mi, másikba a khmm...khm....Ömm ruháink XDXDXDXD
beküldve: 2008-06-14 18:47:05
(#166) ok, de ugye vmi reális áron van? ugyeugye? (nem akarok 50ezret fizetni érte )
beküldve: 2008-06-14 18:45:54
(#165) Jó ötlet^^
beküldve: 2008-06-14 18:44:29
(#164) XDXDXDXDXDXD
Bizony nagyon király lesz a ruhánk ősszel :)))
(Ha kész lesz )
Aztán hajrá mindenki
titkos
terveinkről!Bizony nagyon király lesz a ruhánk ősszel :)))
(Ha kész lesz )
(főleg a "tömegpusztító" fegyvereinkel! XD)
De örüljetek 3 an leszünk de csak két fegyó lesz.Aztán hajrá mindenki