Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Cosplay 4ever :) ami voltál/leszel
beküldve: 2007-12-13 16:26:16
(#43) Én is... bárhova, csak suliba nem venném fel XD, de amúgy utcán lazán, ahol sok ember van, ott meg direkt jó poén... csak persze nem egyedül... az mégsem az igazi, még rosszat gondolnak rólam...inkább, ha már addig fajul, akkor rólunk gondoljanak
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
háát lehet...annyi mindenesetre bizonyos h a con ideje alatt bárhová menek, a kabát bizony rajtam lesz...
metrón, mekdonálcba, buszon...mindenhol
Én is ugyanerre gondoltam...
Bár a kék tüsi hajat nem biztos, hogy bevállalom a villamoson vagy valami kajáldába, de a Horo féle kabát rajtam lesz az biztos
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-12 22:57:34
(#41) háát lehet...annyi mindenesetre bizonyos h a con ideje alatt bárhová menek, a kabát bizony rajtam lesz...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-12 22:43:44
(#40) Igen, ez így van xDD de mi tudjuk, amit ők nem tudnak hmmm de azért nem jó dolog kockáztatni XD (de a kabát még lehet nem anniyra szembeötlő a nagytömegnek..)
beküldve: 2007-12-12 22:36:38
(#39) hát igen...a szembelógó haj emós behatást sejtet...ugy lehet h engem is kibelezne az osztáj...meg énis magamat
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-12 22:34:13
(#38) hát én meg úgy járnékm, mint te az imént...lehet megköveznének xD de amúgy én is gondolkodtam már rajta, de hamar el is felejtődött...
1x majdnem Deidara fejjel mentem, de aztán mégsem....
1x majdnem Deidara fejjel mentem, de aztán mégsem....
beküldve: 2007-12-12 22:28:46
(#37) csak 1szer veszed fel???
énmég azon is elgondolkottam h eljárok vele iskolába, mert annyira teccik az Aka-kabát
énmég azon is elgondolkottam h eljárok vele iskolába, mert annyira teccik az Aka-kabát
beküldve: 2007-12-12 22:26:05
(#36) meg vagy dobva...! de amúgy (nekem nagymamám varrónő), de nem merem megkérni XD rengetg munka lenne neki, és csak egyszer veszem fel ....akkor inkább vesződök vele egymagam, hogy legyen sikerélményem
beküldve: 2007-12-12 22:22:53
(#35) hehe, majd meglátom mit tehetek
amugy én bevallom, és szégyellem is érte magam, de az Akatsukis kabátot varrónőnél fogom csinálni...
tessék, tessékcsak kövezzetek meg
amugy én bevallom, és szégyellem is érte magam, de az Akatsukis kabátot varrónőnél fogom csinálni...
tessék, tessékcsak kövezzetek meg
beküldve: 2007-12-12 22:21:16
(#34) Jajj már ha most nem mondod, egyáltalán nem tűnik fel, de amúgy tényelg elég pipecül meg volt csinálva...csak ámultam és úgytűnik akkor tényleg ért "egy kicsit" ehhez... (a kabát rejtelmeit megkérdzehetnéd )
beküldve: 2007-12-12 22:17:15
(#33) aham, és hatalmas volt
monta h sajnos sietnie kellett, késett is, ezért elrontotta a festést az arcán (fordítva festette)
monta h sajnos sietnie kellett, késett is, ezért elrontotta a festést az arcán (fordítva festette)
Ő volt beöltözve Zetsunak nem? a 2. napon az zzz...tavaszin....
beküldve: 2007-12-12 22:10:57
(#31) nekem ugye a mostani volt az első conom szal én még nemvok annyira bent ezekbe a dolgokba...
de az egyik elvileg cosplay körökben ismertebb emberke (Zackary) szerint énleszek az 1.
de az egyik elvileg cosplay körökben ismertebb emberke (Zackary) szerint énleszek az 1.
Trisa akk legyünk 1ütt Deidarák
állítólag én leszek az első hímnemű Deidara a magyar conok történetében...
Hallod, most, hogy mondod.... tényleg nem találkoztam még hímszerzet Deidarával, pedig mennyivel valóságszerűbb... XD Ez komoly... Amúgy oké, hajrá XD
Jut eszembeeeeeee....nem jut...
Szerk: Trisa 2007-12-12 22:09:18
beküldve: 2007-12-12 22:02:21
(#29) Trisa akk legyünk 1ütt Deidarák