Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Mekkora jó az Akatcukis élete xD
Vmelyik részben éppen a Tsubasa kapitányt gúnyolták ki elég szépen,hát én ott meghaltam xD
Vmelyik részben éppen a Tsubasa kapitányt gúnyolták ki elég szépen,hát én ott meghaltam xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-23 14:37:09
(#584) én az "egy akatsukis élete 17.rész húsvéti különkiadás"t néztem meg XD
csokinyul96
A Ghost in the Shell SAC Solid State Society-t.
Mestermű!Hozza a megszokott GITS színvonalat.
Remélhetőleg lesz még pár movie.
Mestermű!Hozza a megszokott GITS színvonalat.
Remélhetőleg lesz még pár movie.
Shippuudenről jut eszembe: kicsit bedurvult a helyzet,pedig csak a 138. résznél tartok.Spoilerezni meg most nem nagyon akarok.
beküldve: 2010-01-23 13:28:50
(#582) Én legutóbb a Naruto shippuuden 144-et láttam
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-01-23 11:36:53
(#581) Én most a Durarara!t nézem és rohadt poén az egész nagyon tetszik ;) ajánlani tudom mindenkinek
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Aki látta a GTO-t az meg van elégedve vele
Mert tényleg k*rva jó xD
Mert tényleg k*rva jó xD
beküldve: 2010-01-22 18:29:14
(#579) Legutóbb a Rurouni kenshin ova-t láttam, de csak az első részt a 4-ből (Trust and betreyal remélem jól írtam) Most meg Mai-Otome van soron. Eddig tök jó. Nem mertem megnézni, féltem, hogy elrontaj a Mai-HiME-s élményemet, de eddig nem csalódtam. Csak icsit el kell vonatkoztatni a Mai-HiME-től ^^
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-22 16:40:13
(#578) Great Teacher Onizuka...és ku*va jó.
Haruhi és vacak.
Haruhi és vacak.
no pussy, just the dicks
Annyira rossz nem lehet az xD Egyszer meg lehet nézni xD
Én is éppen keresem neten.
Én is éppen keresem neten.
beküldve: 2010-01-22 13:18:03
(#576) Zaizen Rotaro= legrosszabb anime? Ígéretesen hangzik. Meg kell nézni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ahogy mondod.Az egyszeri anime rajongó elolvassa az ismertetőjét vmelyik f*sza kis animének,megszerzi nagy nehezen,leül,végignézi és kicsit hatalmasat csalódik benne! Mert általában csak a jó részeket említik meg az animékben,a béna,fárasztó részekről sok ismertetőben nem esik szó.Ki tudja miért...
A KITE-ban csalódtam még kb. ekkorát,mint most a RoD-ban.
Ismertető alapján kib*szottjó valaminek ígérkezett,na jó,nézzünk bele.Először is a rajzolás vmi eszméletlen igénytelen és helyenként gyomorforgató volt,a sztori meg ölj,szekszelj,kb. ebből állt.2 részes borzalom. Kész,meghaltam Bekategorizálni meg abszolút lehetettlen: Hentai és Seinen között mozog.Na most akkor melyik? xD
Ha tehetitek kerüljétek a KITE-ot,bár lehet vkinek megtetszik éppen az igénytelensége miatt Esetleg a trash rajongóknak ajánlom
Fullra,mint a Zaizen Jotaro,na azt kéne még megnéznem,már csak a poén kedvéért is,a Mondoban szidták valamelyik számban,mint a világ egyik legsz*rabb animéjét! LOL xD roflmao
A KITE-ban csalódtam még kb. ekkorát,mint most a RoD-ban.
Ismertető alapján kib*szottjó valaminek ígérkezett,na jó,nézzünk bele.Először is a rajzolás vmi eszméletlen igénytelen és helyenként gyomorforgató volt,a sztori meg ölj,szekszelj,kb. ebből állt.2 részes borzalom. Kész,meghaltam Bekategorizálni meg abszolút lehetettlen: Hentai és Seinen között mozog.Na most akkor melyik? xD
Ha tehetitek kerüljétek a KITE-ot,bár lehet vkinek megtetszik éppen az igénytelensége miatt Esetleg a trash rajongóknak ajánlom
Fullra,mint a Zaizen Jotaro,na azt kéne még megnéznem,már csak a poén kedvéért is,a Mondoban szidták valamelyik számban,mint a világ egyik legsz*rabb animéjét! LOL xD roflmao
Szerk: Souichiro 2010-01-22 08:56:05
beküldve: 2010-01-21 20:00:46
(#574) Az a baj, hogy sok semmitmondó/unalmas/érthetetle n anime van, a legtöbbnek még a rajzolása sem olyan jó. Pedig az alapsztori meg a leírás sokszor érdekesnek tűnik, meg az első részek. Ez tök rossz....olyan kiábrándító, hogy a kevéssé ismert animék azért nem ismertek, mert rosszak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-21 19:23:17
(#573) Nekem monduk a R.O.D. tetszett, bár helyenként tényleg kissé unalmas
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-21 09:04:26
(#572) Most végeztem ki pár napja a Read or Die animét,valami eszméletlen vontatott és uncsi volt...az első 4-6 rész még szódával elment.
Utoljáa az Earth Girl Arjuna nézése közben aludtam be majdnem minden részen,hogy lehet ilyen erőltetett,semmitmondó animéket kitalálni?
Remélem a XXX Holic ennél sokkal jobb lesz,most úgyis azt nézem
Utoljáa az Earth Girl Arjuna nézése közben aludtam be majdnem minden részen,hogy lehet ilyen erőltetett,semmitmondó animéket kitalálni?
Remélem a XXX Holic ennél sokkal jobb lesz,most úgyis azt nézem
beküldve: 2009-12-31 13:32:09
(#571) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym