Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Én a Miyazaki-animék közül a Nauszikát láttam legutóbb. Ki látta még, kinek tetszett?
Én láttam és nekem nagyon tetszett.Apukámmal egy csomó Miyazakit néztünk meg és mindkettőnk szerint az egyik legjobb.
Amúgy én legutóbb a Yamato Nadeshiko Shinchi Hengét láttam és jelenleg folyamatban van aPandora hearts.
meh....
Na, igen, de láthatóan nagyon kajolja a nép, így sokan megbocsájtják az átlagosságát. Mondjuk nem értem, mi élvezet van már a tizedik egy kaptafára készülő filmben, de ez már nem az én gondom. Én speciel Marikawa-sensei hülyeségei miatt nézem, csúcs az a nő.
Amúgy biztosan kihúzzák 24 részig, ugyanis a manga 26 fejezetes (6 kötet) és eddig minden rész egy fejezetet dolgozott föl.
A 6. rész pancsolós jelenetein is jót vigyorogtam.
Amúgy biztosan kihúzzák 24 részig, ugyanis a manga 26 fejezetes (6 kötet) és eddig minden rész egy fejezetet dolgozott föl.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-15 12:43:33
HotD. Az akciójelenetek. Azok egyszerűen nevetségesek. Olyan, mintha a Mátrikszből szedték volna át, az a különbség, hogy a jelenleg futó sorozatocskánk átlagos embereket depiktál, a Mátriksz meg olyanokat, akiknek százféle harcművészeti stílus van betáplálva az agyukba. Meg szvsz Madhouse kihúzza ~25 részig a sorozatot és megspékeli valami eredeti(=klisé) befejezéssel. Ezt csinálták a Needlessel is. A szhemetek.
Shiki viszont jó. Említettem, hogy az első részben majdnem semmit, és senkit nem csíptem a zanimében. Ez így is volt a következő két rész erejéig, de lassan kezdem megkedvelni. Ez részben annak köszönhető, hogy nem 10-20 részig maradt nagy rejtély a Nagy Rejtély, hanem 4-6 részig. Nem húzzák feleslegesen az időt. Annyira már jó, hogy a karakterdizájnra rá se hederítek. És amúgyis szekszik azok a felvaxolt frizurák.
@Anime_Fan: Torrent. Vagy ha az nem menő, Animeaddicts, de Őket nem ismerem annyira. De biztos vagyok benne, hogy a népszerűbb címek nagyrésze nekik is megvan. És ha a letöltés sem menő, ott online is megnézheted, amit gondolsz.
Shiki viszont jó. Említettem, hogy az első részben majdnem semmit, és senkit nem csíptem a zanimében. Ez így is volt a következő két rész erejéig, de lassan kezdem megkedvelni. Ez részben annak köszönhető, hogy nem 10-20 részig maradt nagy rejtély a Nagy Rejtély, hanem 4-6 részig. Nem húzzák feleslegesen az időt. Annyira már jó, hogy a karakterdizájnra rá se hederítek. És amúgyis szekszik azok a felvaxolt frizurák.
@Anime_Fan: Torrent. Vagy ha az nem menő, Animeaddicts, de Őket nem ismerem annyira. De biztos vagyok benne, hogy a népszerűbb címek nagyrésze nekik is megvan. És ha a letöltés sem menő, ott online is megnézheted, amit gondolsz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-15 11:52:59
beküldve: 2010-08-15 11:17:03
(#642) ahha értem :) és akkor ezeket be guglézom és ott keresek honlapot ahol tudom nézni v megy TV-benis?
Nem lesz könnyű,mivel én pölö szeretem a változatos animéket,amikben nem csak harcolnak állandóan.A kérdésre a válasz pedig: Tenjho Tenge,Black Lagoon,D Gray Man,One Piece,Black Cat,Kateikyoushi Hitman Reborn.Biztos létezik több is,de én ezeket ismerem,mint fájtolós animék.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-15 11:01:14
(#640) Sziasztok! Nemtudnátok vmi olyan Anime-t ajánlani amiben sok harcvan mint Pl.:FMA v Naruto,Bleach
beküldve: 2010-08-14 17:28:08
(#639) Nézem a High School of the Dead aktuális részeit, hétről-hétre. Szerintem megindult a hype a sorozat közül, legalábbis én elég átlagos zombis horrornak mondanám, ráadásul nem is a jobb fajtából. Aki látott 2-3 ilyen filmet, eleve nem várhat valami nagy egyediséget. Bár kacarászni jó rajta, ugyanis eszement mennyiségű fanservice-t tudnak a készítők produkálni részről részre. (Rosszindulatú megjegyzés: szvsz ennek is nagyban köszönheti, hogy annyian rákattantak. )
A Shiki már jobban bejön. Igaz, a vámpír téma most nagy sláger, de legalább nem az a szentimentális, csöpögős stílusú, amitől kiver a ragya, hanem némi köze is van az igazi vámpírmitológiához és ennek az alapjaihoz hűek maradtak a készítők (pl. csak meghívásra léphetnek be valahova, stb.). A karakterdizájn mondjuk elég érdekes, főleg a hajak röhejesek, de ettől még jó sorozatnak néz ki.
A Shiki már jobban bejön. Igaz, a vámpír téma most nagy sláger, de legalább nem az a szentimentális, csöpögős stílusú, amitől kiver a ragya, hanem némi köze is van az igazi vámpírmitológiához és ennek az alapjaihoz hűek maradtak a készítők (pl. csak meghívásra léphetnek be valahova, stb.). A karakterdizájn mondjuk elég érdekes, főleg a hajak röhejesek, de ettől még jó sorozatnak néz ki.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-13 15:01:39
(#638) Dragon ball GT , Death Note movie 3
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-08-13 13:11:29
(#637) Ha jók az emlékeim akkor utoljára a Rómeó és Júliát meg a Bleachet láttam utoljára...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Vicces, mert a Blícs és az FMA pont nem felnőtteknek való, de valószínűleg én értelmeztem rosszul a posztot.
Kuchu Buranko
Ghost Hound
Nehéz. A legtöbb nem humorral telefűzdelt kínai mesére jellemző, hogy rengeteg vörös festékkel és ordítozással tömnek be minden akárhányadik adandó pillanatot. A Noitaminás animék biztosan tetszenének. Mondanám, hogy Dennou Coil, vagy Eve no Jikan (mondom is), mert mindkettő nagyon szép (nagyon) és még érdekesek is sztorit illetően, de inkább gyerekeknek készültek.
Kuchu Buranko
Ghost Hound
Nehéz. A legtöbb nem humorral telefűzdelt kínai mesére jellemző, hogy rengeteg vörös festékkel és ordítozással tömnek be minden akárhányadik adandó pillanatot. A Noitaminás animék biztosan tetszenének. Mondanám, hogy Dennou Coil, vagy Eve no Jikan (mondom is), mert mindkettő nagyon szép (nagyon) és még érdekesek is sztorit illetően, de inkább gyerekeknek készültek.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-13 11:26:59
(#635) Ha jól emlékszem akkor a Chrno Crusade-et néztem meg legutoljára. Folyamatban van a Highschool of the Dead, és a DearS.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Tud valaki olyan sorozatot ajánlani ami nem olyan vérengzős és harcolós mint a Bleach vagy a Full Metal Alchemist de mégis felnőtteknek való?
Talán az Ayakashi japanese classic horror vagy a folytatása a Mononoke?Mindkettő nagyon jó különösen az utóbbi.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Kuroshitsuji az sztem pont megfelelő lenne neked. Nekem is még 3 rész van hátra az első évadból és nagyon jó. Van benne harc,de nem sok. Ez inkább amolyan titokzatos anime, teljesen más mint amiket fentebb leírtál:)
Tehát ajánlom a megtekintését.
Tehát ajánlom a megtekintését.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-08-15 15:02:09
beküldve: 2010-08-06 10:46:25
(#632) Tud valaki olyan sorozatot ajánlani ami nem olyan vérengzős és harcolós mint a Bleach vagy a Full Metal Alchemist de mégis felnőtteknek való?
beküldve: 2010-08-06 08:40:05
(#631) És jó volt? Mert, ha igen már töltöm is le...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-08-06 08:40:25