Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2010-03-31 21:39:22
(#615) hát sokat kezdtem el... de a haruhit befejzetm x'D hát érdekes egy darab de nekem bejött a Black Catet is elkezdtem, de nekem csalódás eddig (4.rész él tartok) Aztán Dokuro channal az 1 részét is megnézetm x'D értelem = 0, + ezek után Excel Saga x'D nah az kicsapta a biztosítékot. szóval amit következőnek végig nézem azaz excel saga
a TTGL most egy kicsit hanyagolom... felkészülök a legrosszabbra TT___TT miért?? aki tudja az tudja aki nem az nem most tartok a (7.résznél, erőt gyüjtök a 8.részhez... és tovább)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-03-30 13:28:24
(#614) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-03-13 19:41:00
(#613) A mai anime meeten éppen a Sky Crawlers-t néztük meg.Érdekes volt...mégegyszer biztos meg fogom nézni,egy az,hogy pár dolog még nem teljesen érthető,másodszor meg mert jó.A kutyus meg cuki volt ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-03 15:43:36
(#612) beküldve: 2010-02-26 19:28:16
(#610) nah befejezve az FLCL x'D és elkezdve a TTGL (L)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-22 19:06:41
(#609) Hát én most nemrég végeztem a Berserk című animével...hát öcsém olyan hangulatot adott a mangához hogy rohantam megvenni. Nagyon klassz kis anime eleinte féltem mert a '98-as animéhez képest is kicsit gyengus a grafikája de meglehetett szokni egyszerűen imádtam...írtóra átjött a fantasy légkör és nagyon bejött Gutts karaktere. Bár a végét sajnáltam így utólag elnézegettem volna még...megint az az érzés kapott el mint anno a Trigun-nál vagy a Yu Yu hakusho-nal. Egy szó mint száz ez a Berserk anime lehet csak egy kedvcsináló marketingfogás a mangához de nekem a kedvencemmé vált :P
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-02-22 19:08:13
...szinkronosokon...újoncok...< br />Túl réteganime, gondolom.
És épp az a jó a japán szinkronjában, hogy nem overused hangok halhatóak benne. Mivel zömével csak egyszeri színészkedést elvállalók voltak ( ezt jól megfogalmaztam de pl: Naota hangja mivel azt csak Fooly Coolyben lehet hallani )
Réteganime kifejezés meg egyáltalán nem illik rá, mivel ha jobban megnézed azt, hogy mikor készült akkor rögtön látható, hogy elég eredeti volt a maga idejében csak nem "annyira" felkapott.
A réteganime az inkább a Lucky Star féle sh#t-nél kezdődik
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-22 18:37:39
(#607) Lehet, hogy erre rájátszik az, hogy hajnalban, 2 blokkban néztem végig, de az FLCL majdnem minden szempontból páratlan és csodálatos mű, szherintem. A szinkronosokon kívül. Azok nagyon újoncok voltak. Azokat utáltam.
Túl réteganime, gondolom.
Túl réteganime, gondolom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
FLCL
ISTEN-KIRÁLY-CSÁSZÁR
Amúgy a humora se semmi és ezt úgy mondom, hogy ezen és még 1-2 animen tudtam tényleg röhögni
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Ciel engem mindig is irritált. Nem volt elég kisfiús, de beképzelt arisztokratának is gyenge volt.
Na akkor majd ha kijött, írjátok meg, hogy a 2. évadot érdemes-e nézni. Meg hogy melyik mellékszereplők maradtak meg.
Na akkor majd ha kijött, írjátok meg, hogy a 2. évadot érdemes-e nézni. Meg hogy melyik mellékszereplők maradtak meg.
Szerk: Yaven 2010-02-21 14:26:00
Akkor jól emlékeztem... Csak leírni nem mertem, mert hátha mégse.
Én bízom a rebootban, hátha... Mondjuk lehet, hogy azért, mert Sebastian totál semmilyen volt nekem, Ciel meg a végére már rohadtul irritált, és ők mindenképp kikerülnek a képből, de Spears (luvluv) pl. lazán megjelenhet újra. Persze lehet elcseszett történetet kreálni új karakterekkel is, de hátha nem...
Én bízom a rebootban, hátha... Mondjuk lehet, hogy azért, mert Sebastian totál semmilyen volt nekem, Ciel meg a végére már rohadtul irritált, és ők mindenképp kikerülnek a képből, de Spears (luvluv) pl. lazán megjelenhet újra. Persze lehet elcseszett történetet kreálni új karakterekkel is, de hátha nem...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-21 00:24:10
. Valaki mondta nekem innen, hogy azért tetszik, mert hogy a végét még nem láttam... Igaza volt.
Az a bölcs ember én voltam. Anno én is pecsapottnak éreztem magam a végén; nem azért szurkoltam a szereplőknek 20 részen keresztül, hogy aztán a végén valami kibogozhatatlan történéssel egyszer csak véget érjen a "kalandozásuk".
A 2. évadot sem várom túlságosan; van egy olyan érzésem, hogy az még rosszabb lesz (ez valószínűleg a Vampire Knight-os és Darker Than Black-es csalódásoknak tudható be).
És különben is; a készítőknek előbb ki kéne találniuk, hogy milyen műfajban akarnak dolgozni, mert ez az egyszer vicces, egyszer komoly, néha félelmetes, máskor shounen-ai nagyon nem stimmel.
beküldve: 2010-02-20 22:37:20
(#601) nekem még 2 rész van hátra az FLCLből és nagyon beteg egy darab ;)