Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2010-02-20 20:35:04
(#600) Most végeztem a Kuroshitsujival (még valamikor tavaly augusztusban kezdtem el)... Valaki mondta nekem innen, hogy azért tetszik, mert hogy a végét még nem láttam... Igaza volt. Spoiler mögött a továbbiak, nehogy lelőjek valakinek valamit.
Ennek ellenére várom a második nekifutást... Addig meg majd beleolvasok a mangába, remélhetőleg az nem ilyen.
Ilyen sokkoló befejezést már rég láttam. Követhetetlen, érthetetlen, meg úgy minden. Gondolkodtam egy ideig azon, hogy mégis mi miért történik, ki kivel van, ki mit miért csinál, de rájöttem, hogy értelmetlen. A végére én éreztem magam rosszul.
Itt hagytak engem, szegény árvát egy rakás kérdéssel. Próbáltam minél többet kihámozni a párbeszédekből, de reménytelen próbálkozás volt, vagy én vagyok teljesen sötét, vagy tényleg egy érthetetlen katyvasz az egész.
Az egyetlen jelenet, amit tényleg értékeltem, az az volt, amikor a Halálistenek rohangáltak Londonban. De azt is csak azért, mert ők voltak a kedvenceim.
Itt hagytak engem, szegény árvát egy rakás kérdéssel. Próbáltam minél többet kihámozni a párbeszédekből, de reménytelen próbálkozás volt, vagy én vagyok teljesen sötét, vagy tényleg egy érthetetlen katyvasz az egész.
Az egyetlen jelenet, amit tényleg értékeltem, az az volt, amikor a Halálistenek rohangáltak Londonban. De azt is csak azért, mert ők voltak a kedvenceim.
Ennek ellenére várom a második nekifutást... Addig meg majd beleolvasok a mangába, remélhetőleg az nem ilyen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-20 14:13:39
(#599) Pár percel ezelőtt végeztem a One Piece 4. mozijával.
Remekmű!
Volt benne fájtolás elég rendesen.
Remekmű!
Volt benne fájtolás elég rendesen.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-20 14:08:43
(#598) KANNAGI.. angolfelirattal..
ojan xuper volt!!
ojan xuper volt!!
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-20 12:25:48
(#597) Most nemrég néztem meg az Afro Samurait.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-31 19:48:18
(#596) Én most a K-On-t és az Air Gear-t nézem.
A K-On aranyos kis zenés anime,bár attól nem félek,hogy a Detroit Metal City-t a trónról letaszítja xD
Az Air Gear anime meg kegyetlen sok mindenben eltér a mangától! Bár ettől függetlenül szintén jó.Simca 4 evör
A K-On aranyos kis zenés anime,bár attól nem félek,hogy a Detroit Metal City-t a trónról letaszítja xD
II. Krauser a 10 rape/másodperc dumájával űberelhetettlen
Az Air Gear anime meg kegyetlen sok mindenben eltér a mangától! Bár ettől függetlenül szintén jó.Simca 4 evör
Szerk: Souichiro 2010-01-31 19:49:45
beküldve: 2010-01-24 13:50:07
(#595) Hali!
Én nemrég néztem végig a Love*Com-ot animében.
Hát valami haláli!
Muszáj lesz megvenni belőle az összes (asszem 17) kötetet!
Rengeteg fordulat, humor, új szereplők is bekavarnak sokszor.
És persze bishounen innen se hiányozhat. *Maityyy-senseiii*
Itt nézhetitek meg ha kivik vagytok rá, nem olyan sok rész:
[Link]
Én nemrég néztem végig a Love*Com-ot animében.
Hát valami haláli!
Muszáj lesz megvenni belőle az összes (asszem 17) kötetet!
Rengeteg fordulat, humor, új szereplők is bekavarnak sokszor.
És persze bishounen innen se hiányozhat. *Maityyy-senseiii*
Itt nézhetitek meg ha kivik vagytok rá, nem olyan sok rész:
[Link]
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szeretem a sportot is alapból.
Na egy rész már lejött,és f@sz@ kis animének ígérkezik.
Az esetleges elírások,vagy szándékos átnevezések nem zavarnak.
Az Ippo csak lájtos 40 éve fut,szép teljesítmény
Ennél már talán a Golgo 13 fut régebb óta vagy a Kochikame ;) Esetleg a City Hunter,bár kétlem.
Alister: nem akarom baromságot írni,de a Bebop moviet én 14x néztem meg az elmúlt 6 év alatt...annyira nem vészes,nekem jobban bejött ez a fejvadászós hangulat,mint amikor a sorozatban dúrkálnak a maffiózós múltban,nekem az nem jött be annyira.Bár a Bebop is alapmű,úgy 6x láttam azt is
Na egy rész már lejött,és f@sz@ kis animének ígérkezik.
Az esetleges elírások,vagy szándékos átnevezések nem zavarnak.
Az Ippo csak lájtos 40 éve fut,szép teljesítmény
Ennél már talán a Golgo 13 fut régebb óta vagy a Kochikame ;) Esetleg a City Hunter,bár kétlem.
Alister: nem akarom baromságot írni,de a Bebop moviet én 14x néztem meg az elmúlt 6 év alatt...annyira nem vészes,nekem jobban bejött ez a fejvadászós hangulat,mint amikor a sorozatban dúrkálnak a maffiózós múltban,nekem az nem jött be annyira.Bár a Bebop is alapmű,úgy 6x láttam azt is
A Bebop sorozat vége valami nagyon szomorú volt,de legalább tökéletesen le lett zárva.
Szerk: Souichiro 2010-01-24 11:59:01
Souichiro: Ha szereted a sportaniméket, akkor a One Outs alapmű. Csak az olyanok felett kell elsiklani, mint hogy az egyik ütőjátékost Rodrigo helyett Rodorigonak hívják, a Stadium több helyen Studiam, meg ilyenek, és akkor tényleg nagy jó.
A Ghost Hound meg alapból az. Az Ippo meg végleg, nem hiába fut már háromszáz éve.
A Ghost Hound meg alapból az. Az Ippo meg végleg, nem hiába fut már háromszáz éve.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-24 11:39:31
(#592) Végre* megnéztem a Cowboy Bebop filmet. Nos, a sorozat jobb volt... Nagyon látszott, hogy itt is egy átlagos sorozatrészt, illetve annak megfelelő ötletet puffasztottak fel a készítők a négyszeresére és kicsit zavaros is volt. Egyszer nézős, kábé.
*: Dz még tavaly szilveszter hajnalban adta kölcsön... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Volt szerencsém ebben az animébe is belekukkantani.
Tetszik,plusz a mangát meg is akarom venni
Az OVA meg kifejezetten tetszett: [Link]
Tetszik,plusz a mangát meg is akarom venni
Az OVA meg kifejezetten tetszett: [Link]
Ghost Houndot én is elkezdtem már egyszer, nagyon tetszett, aztán valhogy mégis elfelejtkeztem róla.^^" Na nem baj, most odaírom a "Muszáj megnézni" listámra.
Ha szereted a sportaniméket, akkor ajánlom Neked a Hajime no Ippo-t. Boxolós és régi, de lány létemre még nekem is tetszett. Irtó vicces jelenetek vannak benne.
Ha szereted a sportaniméket, akkor ajánlom Neked a Hajime no Ippo-t. Boxolós és régi, de lány létemre még nekem is tetszett. Irtó vicces jelenetek vannak benne.
Időszerű lenne már nekem is elkezdeni a Ghost Houndot,ne kérdezzétek miért,de még mindig nem néztem meg
Idén ígérem bepótolom.
Háté: ennek a One Outs-nak utána kell néznem,mivel szeretem a sportaniméket,meg mert kell egy kis változatosság is.Na meg sportanime nem sok van,az ismertebbek is a Tsubasa,Eyeshiled 21,Initial D (bár ez inkább autóversenyes,driftelős),stb.
Idén ígérem bepótolom.
Háté: ennek a One Outs-nak utána kell néznem,mivel szeretem a sportaniméket,meg mert kell egy kis változatosság is.Na meg sportanime nem sok van,az ismertebbek is a Tsubasa,Eyeshiled 21,Initial D (bár ez inkább autóversenyes,driftelős),stb.
beküldve: 2010-01-24 00:36:56
(#588) Épp ma fejeztem be a Ghost Houndot. Nagyon jó volt, meg tetszett, meg minden. Blablabla. Már az elején nagyon bejött a realisztikus ábrázolásmódja, mert az animátorok szerencsére nem festettek mindent színesre, mint ahogy Hueco Mundo fest és nem lett minden gothos-dárkos sem, mint pl az Ergo Proxyban. Az egész azt az érzést adta, hogy ez biztos így van, pedig képeket se néztem soha a vidékijapánról.
A történet a közepe felé furcsa fordulatot vesz és a kezdeteknél még szürreálisabb irányba lép át, de szépen sikerült befejezni. Mégtöbb blabla. A Durarara!! pedig tényleg kiváló anime lesz egyszer. Ha majd végetér.
(L)Snark/Ájzen Tájcsó(L)
A történet a közepe felé furcsa fordulatot vesz és a kezdeteknél még szürreálisabb irányba lép át, de szépen sikerült befejezni. Mégtöbb blabla. A Durarara!! pedig tényleg kiváló anime lesz egyszer. Ha majd végetér.
(L)Snark/Ájzen Tájcsó(L)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-24 00:21:05
(#587) par napja fejeztem be a popotant..az elso rex az zsenialis..tovabbi se iger sok csalodast...
konnyu kis anime..naon jou..ajanlom mindenkinek..
:P
konnyu kis anime..naon jou..ajanlom mindenkinek..
:P
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-01-24 00:02:31
(#586) Pont most fejeztem be a One Outst (vagy négyszer kezdtem el). Gyönyörű volt. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan unalmas, érthetetlen sportból, mint a baseball, ilyen jó animét lehet kreálni. Mondjuk a baseballhoz még mindig nem értek jobban, mert nem magán a sporton volt a hangsúly, szerencsére, így csak pár szakkifejezésre kellett rákeresnem.
Valsz újra fogom nézni, hogy minden elmebeteg taktika leessen.
Ráadásul az opening is nagyon szexi. Bár a rendszergazda testalkattal való félmeztelen suhanást a pálya közepén igazán kihagyhatták volna belőle.
Valsz újra fogom nézni, hogy minden elmebeteg taktika leessen.
Ráadásul az opening is nagyon szexi. Bár a rendszergazda testalkattal való félmeztelen suhanást a pálya közepén igazán kihagyhatták volna belőle.